Digidexo.com

Diet Tips for Teen Girls

Diet Tips for Teen Girls


Tenåringsjenter har en tøff tid balansere helse og vekt. Ved hver sving tenåringer blir konfrontert med motstridende meldinger: spise denne useriøs; spise mer av det; være tynn. Tenåringer står overfor de samme fedmeepidemien som voksne. University of California San Diego rapporterer en studie der fedme i ungdoms jenter var knyttet til utvikling av depresjon. En litt eller mye overvektig, en tenåring jente som ønsker å diett kunne bruke noen tips for å hjelpe henne nå sunne mål.

Spis Ubehandlet

Jo færre matvarer beslutninger du må gjøre, jo lettere er det å gjøre dem. Så velger ubehandlet og uforfalsket mat først. Spis frisk frukt og rå grønnsaker, hele korn, rå nøtter og frø. Drikk vann. Velg lett tilberedes måltider over battered eller stekt mat. Plukk olje og eddik over kremet dressinger. Mat med minst mulig gjort til det er den beste maten for et sunt kosthold.

Motstå Latterlig Images

At Hollywood-skuespiller med flere vinkler enn kurvene har ikke hatt en firkantet måltid i år. Fashion modeller er altfor ofte menneskelige kleshengere, halv-sultet å selge huden stram jeans og haute couture. Kameraer sette pounds på deg - så mye som tjue. Grav dypt bak kulissene av disse fantasy organer. Snakk om anoreksi, bulimi og andre potensielt dødelige sykdommer med foreldre, venner og helsepersonell. Ikke kjøp inn i markedsføring som disempowers unge kvinner og betale for det med selvfølelse og din helse.

Spis frokost

Bare stå opp og gjøre det. Du kan spare et par ekstra minutter til å øke stoffskiftet slik at det brenner mer kalorier hele dagen, rev opp energi slik at du ikke dra rundt ved midten av morgenen ute en candy bar, og holde fra følelsen sult smerter før det er tid for lunsj . Spise noe som smaker godt og er bra for deg - stål-kuttet havregryn med rosiner, et egg, en frukt smoothie, hel hvete toast og en fersken eller en banan lage en sunn frokost. Eller spise en ikke-frokost mat som leftovers fra kveldsmat, eller en bolle med miso suppe. Ta en fettfattig yoghurt og en håndfull nøtter og hodet ut døren. Bare ikke forlate hjemmet på tom mage.

Move It

Sofa poteter ser ut som poteter. Tennis, fotball og volleyballspillere ser ut som kraftige kvinner. Hip hop dansere og ballerinas er utholdenhetsutøvere. Folk som vandrer har sunnere lunger og hjerter og velformede ben. Stå opp fra datamaskinen og kjøre gjennom noen power yoga på rommet ditt. Logge på for et idrettslag eller en svømmetur klasse. Hoppe tau, bruk en fitness ball, hale ut sykkelen. Aldri satse på skinny; alltid skyte for sterk. Det eneste du har å tape er noen usunn vekt.