Digidexo.com

Hvordan hjelpe jeg et barn miste vekt etter en vektøkning fra medisin?

Hvordan hjelpe jeg et barn miste vekt etter en vektøkning fra medisin?


Det er mange reseptbelagte medisiner som forårsaker vektøkning. Mange unge er foreskrevet medisiner som forårsaker deres raske stoffskiftet å plutselig treg. Som forelder er det viktig å gå i når du oppdager at barnet ditt har gått opp i vekt som følge av medisinering. Uansett hva som har forårsaket vektøkning, kan det føre til andre helseproblemer, inkludert diabetes. Ved å gjøre endringer i ditt barns kosthold og treningsprogram, kan du hjelpe ham ned i vekt etter vektøkning fra medisin.

Hvordan hjelpe jeg et barn miste vekt etter en vektøkning fra medisin?

•  Spør barnet hva idrett hun ville være interessert i å spille. Logg henne opp med din byens sports liga. Det er en måte å sikre at hun får noen ukentlig trening og har det gøy mens du gjør det.

Innlemme trening i din familie tid. I stedet for å sitte ned som en familie å se en film, gå på tur eller jogge. Barnet ditt er mye mer sannsynlig å trene når det er en gruppe aktivitet.

Eliminer junk food fra hjemmet ditt. Mange tror det er ikke rettferdig for resten av familien å kutte ut godteri og chips, men det er urettferdig å forvente et lite barn til å stille plutselig selvkontroll når det kommer til mat.

Gjør sunne retter til middag som inkluderer rikelig med magre proteiner og grønnsaker.

Forbered sekk lunsjer for barnet ditt i stedet for å la ham kjøpe sin lunsj på skolen. Dette er en god måte å bidra til å overvåke sitt kaloriinntak på skolen.

Kontakt lege dersom du ikke merke noen vekttap etter å starte en trening og sunt kosthold plan. Legen kan være i stand til å tilby en annen løsning på vektproblem.