Digidexo.com

Post Migrene Symptomer

Ifølge National Headache Foundation, over 30 millioner amerikanere lider av migrene, som er ødeleggende hodepine som kan vare i timer eller dager. Et migreneanfall skjer i tre faser: den pre-migrene, eller prodrom, fase; selve migreneanfallet; og post-migrene, eller postdrome scenen. Hvert trinn har forskjellige symptomer, selv om overlapping mellom trinnene er vanlig.

Årsaker

Ifølge Mayo Clinic, migrene er forårsaket av en nevrologisk forstyrrelse. Under en migrene, oppstår en kjemisk ubalanse i hjernen, inkludert et fall i Serotonin, et hormon som regulerer smerte. Denne nedgangen utløser frigjøring av nevropeptider, som forårsaker blodårene i hjernen til å bli betent. Migrenepasienter føler resultatene av denne prosessen i symptomer som foran migrene og fortsette etter den verste delen av angrepet er avsluttet.

Pre-migrene symptomer

Fra noen timer opp til en eller to dager før et migreneanfall, kan lider merke pre-migrene, eller prodrom, kan symptomene Disse inkluderer en nedstemthet, økt irritabilitet, og / eller et sug etter karbohydrater. Ifølge National Headache Foundation, ca 20 peercent av migrenepasienter opplever en "aura" oppstår en halv time til tre timer før selve hodepine treff. Auraen ofte omfatter synsforstyrrelser som i form av prikker eller blinkende lys foran øynene, ligner på hva du kan se etter å se på solen eller en kamerablits. Uklart eller taggete visjon kan også forekomme, og et lite antall migrenepasienter erfaring olfactory (lukt) eller auditive (hørsel) auraer.

Migreneanfall Symptomer

Selve migreneanfall er den mest akutte fase av prosessen, og det er ofte svekkende nok til å hindre lider fra å delta arbeid eller skole eller utfører andre daglige aktiviteter. Angrepet er preget av intens, bankende smerte --- ofte konsentrert på den ene siden av hodet. Denne fasen kan være ledsaget av kvalme, oppkast, nakkesmerter og følsomhet for lys, lyder og lukter.

Post Migrene Symptomer

Den post-migrene, eller postdrome, blir fasen ofte referert til som en "migrene bakrus." Selv om den verste migrene er over, kan dens virkninger somle i opptil to dager som hjernen gjenoppretter fra nevrologiske forstyrrelser. Post-migrene symptomer er tretthet, en dvelende, mildere hodepine, svimmelhet, depresjon, tap av matlyst, eller en "fuzzy-ledet" følelse. Noen individer opplever en forhøyet eller euforisk stemning. Selv om en lidende kanskje trenger å hvile i denne fasen, er det vanligvis mulig for dem å begynne å gå tilbake til vanlige aktiviteter etter den verste av angrepet har gått.

Advarsel

Selv om migrene er smertefulle, de er ikke livstruende. Men, bør du se en lege hvis du opplever en alvorlig hodepine som kommer plutselig eller som ikke følger vanlig hodepine mønster.