Digidexo.com

Hvor mye Acai Berry bør du drikke?

Hvor mye Acai Berry bør du drikke?


Acai, uttales "Ah-sukk-ee," er en populær brasiliansk frukt som er høstet fra regnskogen i Amazonas. Omtrent på størrelse med en liten drue, er kun det aller ytterste laget og masse gjort til juice. Hvor mye du drikker vanligvis avhenger av årsaken til at du drikker acai og styrken av juicen.

Historie

Acai har blitt høstet av folket i Amazonas stammene i århundrer, men de siste årene har blitt et helsekost fenomen. I 2000 er Jeremy Svart og hans bror Ryan kreditert for sparking den nåværende popularitet av acai når de brakte den med seg tilbake fra Brasil. Brødrene dannet et vellykket selskap kalt Sambazon og begynte å markedsføre acai i juice og pulverisert acai fordi bæret er for lett bedervelige å transportere.

Saften popularitet fått mer fart når Dr. Mehmet Oz, professor i hjertekirurgi ved Columbia University og forfatter av "Healing fra hjertet", dukket opp på Oprah og diskutert styrken og fordelene med acai.

Funksjon

Acai er solgt som en supermat som inneholder store mengder antioksidanter, som er vitaminer som gagner vårt hjerte, hud, fordøyelse og nesten alle andre system og funksjon i kroppen vår. Konsentrerte nivåer av anthocyaniner, en type antioksidant, er funnet i acai og hjelper i å nøytralisere de skadelige effektene av frie radikaler, ifølge MonaVie.com.

Acai bær inneholder også omega-3 fettsyrer, som er ernæringsmessig viktig i vårt kosthold. I 2006, Journal of Agriculture and Food Chemistry publisert en studie som indikerte at acai inneholdt gunstige mengder fettsyrer og antioksidanter, men at videre studier var nødvendig.

Hvor mye

Den vanlige anbefalte mengden acai juice til drikke er 2 til 4 gram om dagen. Dette beløpet er basert på god kvalitet og konsentrert juice. Servering størrelse du drikker kan være basert på din individuelle størrelse; større folk trenger å konsumere mer næringsstoffer. Det er også avhengig av din generelle helse.

Hvis du er syk, er antioksidanter anbefales for å bedre immunforsvaret og for bekjempelse av infeksjon. Drukket litt mer juice under sykdom kan være nyttig.

Antioksidant-rik mat som acai er kjent for å hjelpe huden virker noe yngre og sunnere, ifølge Dr. L. Baumann ved Cosmetic Medicine and Research Institute, Miller School of Medicine, University of Miami. Drikker 2 til 4 gram av acai en dag ville gi en rikelig mengde antioksidanter for huden fordeler. Det samme gjelder for hjertesykdommer. Produsentens anbefalte 2 til 4 gram ville gi en anstendig mengde antioksidanter for hjerte og sirkulasjon bekymringer.

Acai er også solgt som gunstig for vekttap, men ingen studier som beviser effektiviteten i kosten har blitt gjort.

Betraktninger

Acai er tilgjengelig i tillegg form, så vel som juice. Kroppen absorberer antioksidanter uansett.

På Oprah.com, anbefaler Dr. Mehmet Oz fem porsjoner med antioksidant frukt om dagen og foreslår en 500 milligram per dag tilskudd av acai hvis du velger dette skjemaet. Noen utøvere anbefaler høyere beløp, alt fra 1000 til 4000 milligram per dag. Legen din kan foreslå hva som er riktig for deg.

Hvert produkt selges med acai juice bør liste opp individuelle ingredienser samt mengden av antioksidanter og andre næringsstoffer på etiketten. Juice som er oppført som konsentrater vil vanligvis ha den høyeste mengden av antioksidanter, mens blandinger kan bli utvannet versjoner. Juice konsentrater er den beste form for acai juice for pengene.

Advarsel

Vokt dere for potensielle svindel og falske forventninger til hva acai kan gjøre. Ett produkt kan ikke og bør ikke brukes som grunnlag for å gi viktige vitaminer. Din helsepersonell kan anbefale en bestemt daglig eller ukentlig mengde acai juice basert på dine individuelle behov. Selv Oprah og Dr. Oz avklare på Oprah.com at mens de erkjenner fordelene med acai, har de ikke personlig bifaller noen produkter som markedsføres til å selge acai juice eller kosttilskudd.