Digidexo.com

Tegn og symptomer på Ovarian Germ Cell Cancer

Tegn og symptomer på Ovarian Germ Cell Cancer


Symptomene på eggstokkreft bakterie celle kreft kan være vanskelig å gjenkjenne. Den deler symptomer med mange andre kvinnelige reproduktive lidelser, så opplever ett eller to symptomer betyr ikke nødvendigvis bety kreft. Men, vel vitende om tegn og symptomer på eggstokkreft bakterie celle kreft spiller en viktig rolle i forebygging og tidlig oppdagelse av sykdommen.

Digestive Issues

Fordøyelsessymptomer knyttet til eggstokkreft kan oppstå så tidlig som et helt år før diagnose. Disse symptomene kan omfatte luftsmerter, kvalme, diaré, forstoppelse og smerter under avføring. Svulsten trykke på tarmer og innvoller forårsaker disse fordøyelsessymptomer.

Magesmerter

En svulst på eggstokken kan gi smerter i nedre del av magen. En eggstokk sitter på hver side av livmoren, slik smerte kan være på venstre, høyre eller begge sider. Denne smerten er følt nede ved bekken. Når en ovarial tumor vokser større, kan smertene oppstå lenger opp i magen som svulsten presser på andre organer og mot bukveggen. Denne smerten kan være spesielt alvorlig under samleie eller vannlating.

Abdominal hevelse

Hvis en ovarian tumor vokser stort nok, kan det bli tydelig ved abdominal hevelse. Svulsten presser mot bukveggen, forårsaker magen til å bule ut. Skaden gjort av svulsten kan også føre til hevelse på grunn av ødem (væske buildup) i bukhulen. Dette symptomet er vanligvis lagt merke til av pasienter når det viser seg at de er økende vekt i magen, men ingen andre steder.

Tap av appetitt

Hvis tumoren vokser stor nok, kan den komme i kontakt med og komprimere magen. Når dette skjer, kan pasienter oppleve tap av appetitt. Uten rom for magen å vokse, ikke hjernen bearbeide følelsen av sult på riktig måte, og at pasienten ikke føler behov for å spise.

Back Pain

Ovarian bakterie celle kreft forårsaker ryggsmerter på flere forskjellige måter. På samme måte som tumoren forårsaker magesmerter, kan komprimeringen av muskler og organer forårsake smerte i ryggen. Ryggsmerter også resultater fra en tung svulst i magen belaste nedre ryggmuskulaturen.

Vaginal blødning

En sjelden symptom på eggstokkene bakterie celle kreft er uregelmessig vaginal blødning. Denne blødningen er merkbart uvanlig, som i tilfeller der det oppstår etter overgangsalderen, eller når en menstruasjon er ellers uventet. En uvanlig lang eller tung periode kan også signalisere eggstokkreft.