Digidexo.com

muscle brudd

Hvordan identifisere Muscle brudd i Back

Hvordan identifisere Muscle brudd i Back


Muskel brudd i ryggen er vanligvis et resultat av å prøve å løfte noe som er for tungt. Et brudd oppstår når en muskel faktisk rives på grunn av en eller annen form for belastning. Disse oppstår vanligvis i korsryggen og kan varsles med en plutselig, skarp smerte mens du prøver å plukke opp noe tungt. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan å identifisere muskel brudd i ryggen.

Hvordan identifisere Muscle brudd i Back

Hvordan identifisere Muscle brudd i Back

•  Plasser hendene bak hoftene i sentrum av korsryggen. Dette er området hvor muskel brudd i ryggen generelt forekomme.

Påfør lett trykk til lavere tilbake området. Stopp hvis du føler ubehag eller smerte. Dette er sannsynligvis på grunn av en muskel brudd i ryggen.

Stå med ryggen til speilet. Speilet bør være stor nok til at du kan se over skulderen din og se hele ryggen. Undersøke den nedre rygg område for hevelse eller blåmerker. Hvis du ser noen, kan dette være en indikasjon på nedre rygg muskel brudd.

Bøy som om du skulle plukke noe opp fra gulvet. Hvis du har problemer med å bøye forover eller til sidene, stoppe dine forsøk på å helle over. Du sannsynligvis har skadet dine ryggmuskler, og denne skaden forårsaker du begrenset mobilitet.

Ring legen din og informere henne om din sannsynligvis muskel brudd i ryggen. Muskel brudd i ryggen kan kreve omfattende rehabilitering og bli mye verre hvis de ikke behandles umiddelbart. Kontakte legen din er den raskeste måten å komme på bedringens vei.

Hvordan behandle en sprukket mage Muscle

Hvordan behandle en sprukket mage Muscle


Brudd av magen muskelen er også kjent som abdominal belastning. Muskelen som er mest berørt av denne skaden er rectus abdominis muskel. Det er den muskel som danner "seks-pakke" utseende på buk-området, da det er godt utviklet. Abdominal belastning oppstår når muskelen er tvangs strukket utover sine normale grenser, som deretter vil føre til å rive av muskelfibre til en viss grad. Skaden er gradert 1, 2, og 3. klasse I - mildt ubehag på grunn av skade av noen muskelfibre, men den samlede styrken av muskelen er fortsatt normal. Grade II - mer muskelfibre er revet som bringer mer smerte, hevelse og ubehag. Grade III - innebærer komplett ruptur av muskelen, som er manifestert av alvorlige muskelspasmer og smerter, sterk hevelse og blåmerker, og nedgang utvalg av bevegelse.

Hvordan behandle en sprukket mage Muscle

Hvordan behandle en sprukket mage Muscle

•  Anvendelse av is er gunstig i løpet av de første 48 timer etter skade. Legg et håndkle på magen og bruke isen i 15 til 20 minutter. La huden få varme i ca 45 minutter, og deretter kan du begynne glasur igjen. Bruk den 4 til 8 ganger om dagen. Ice program eller kryoterapi er best i den akutte fasen av skade for å redusere hevelse og smerte, og også for å redusere blødning av den skadede muskelen.

Snakk med legen din for noen nyttige medisiner som anti-inflammatoriske medikamenter eller steroidinjeksjoner for å hjelpe med betennelse og muskelavslappende å avlaste smertefulle og spastiske muskler.

Sett noen aktuell smertestillende muskel krem eller gel. Bruk den på den skadde magen til den er helt absorbert. Hold på å bruke den for ca 3 til 4 ganger i døgnet for å gi smertelindring som varer i timevis.

Tidsplan for en fysisk terapi økt. Rehabilitering vil bidra mye for en rask utvinning. Fysioterapeut vil gjelde modaliteter, for eksempel terapeutiske ultralydundersøkelser, for å bidra til å redusere smerte og ubehag; og også noen spesifikke øvelser for å styrke svekkede magemusklene.

Anvendelsen av varme er fordelaktig 4 til 5 dager etter betennelsen har sunket. Fuktig varme program, for eksempel et varmt bad, er utmerket for abdominal belastning. Varmen i denne metoden lett trenger inn i musklene, som deretter lindrer smerte og krampe i magen.

Rest den skadde abdominal muskler for å fremme en raskere helingsprosess. For Grade I abdominal belastning, hvile muskelen fra alle aktiviteter, for ca 3 uker. Grade II abdominal belastningen krever 4 til 6 uker med hvile. Og grad III krever 3 til 4 måneder med komplett sengeleie slik at muskelen til å helbrede fra kirurgi.

Hint

  • Sørg for å bruke isen for ikke mer enn 20 minutter for å unngå frostskader.
  • Oppsøke lege umiddelbart hvis det følgende er til stede:
  • Hvis det er sterke smerter i lysken
  • Hvis smertene er til stede også i ro
  • Hvis det er høy feber, frysninger, oppkast og svimmelhet

Hvordan identifisere en sprukket mage Muscle

Hvordan identifisere en sprukket mage Muscle


Sprukket magemusklene oppstå når magemusklene er altfor anstrengt og selv revet eller ødelagt. Dette har en tendens til å skje hovedsakelig til idrettsutøvere, for eksempel vektløfting, turnere, stang vaulters og brytere. Men, alle kan sprekke en mage muskler hvis de legger nok press på området, og tilbake til normale aktiviteter for tidlig etter belastningen har grodd kan skape store betennelse problemer. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan å identifisere en sprukket magemuskelen.

Hvordan identifisere en sprukket mage Muscle

Hvordan Å Identifisere en sprukket mage Muscle

•  Gjennomgå rekkefølgen av hendelser som fører til skaden. Prøv å huske noen skarpe, stikkende smerter. En plutselig, skarp smerte i magen er ofte et tegn på en magemuskelen ruptur.

Trykk lett på mageområdet. Ømhet og betennelser i dette området kan indikere en mage muskel brudd, spesielt hvis det såre området er en del av den nedre mageregionen.

Legg deg ned flatt på ryggen på gulvet. Forsøk et enkelt sitte opp eller knase. Hvis du føler en tydelig økning i smerte når magemusklene kontrakt, du sannsynligvis har en sprukket mage muskler.

Ring legen din. Vanligvis denne typen skader helbreder med resten alene. Imidlertid kan det være lurt å ta kontakt med din personlige lege for å forsikre deg om at det ikke er flere helsemessige konsekvenser for din unike situasjon.

Hint

  • Retur til regelmessig mosjon og fysisk aktivitet for tidlig etter sprekker en mage muskel kan føre til store betennelse i hele mageområdet. Sørg for at du er fullt restituert før du gjenopptar normal aktivitet.
  • Snakk med legen din om noen smerter som du har.

Effekten av osteoporose på Muscle Tissue

Effekten av osteoporose på Muscle Tissue


Osteoporose forblir å være en ødeleggende sykdom som påvirker en stor fraksjon av den aldrende befolkning. Selv hovedsakelig et bein-degenerative sykdommer, osteoporose også har dvelende effekter på muskelvevet. Endringer i kosthold og trening kan bidra til å redusere effekten av osteoporose og muliggjøre en mer behagelig og sunnere livsstil.

Fakta

Osteoporose er en skjelettsykdom som resulterer i tap av bentetthet, samt bein degenerasjon. Som bentap akkumuleres over tid, blir en person mer utsatt for brudd og skjelettsmerter. Mens kvinner i postmenopausal scenen er mest utsatt for osteoporose, kan menn også oppleve lignende symptomer. Ifølge International Osteoporose Foundation, påvirker osteoporose omtrent 75 millioner mennesker i USA, Europa og Japan som i 2010. I tillegg heter det internasjonale Osteoporose Foundation at én av tre kvinner og én av fem menn vil etter hvert gjennomgå osteoporotiske brudd i deres levetid.

Effekt på Muscle tisue

I menneskekroppen, muskelvev arbeider ofte i forbindelse med benet for å gi støtte og mobilitet. Således har osteoporose varige konsekvenser på muskelvevet, samt ben. Som bentap akkumuleres over tid, muskelvev svekker også i tillegg. Osteoporose bevirker et individs skjelettsystemet til å nedbryte, som også tvinger kroppens muskler for å degenerere. Fordi alderdom er en viktig faktor i osteoporose utbruddet, oppstår muskel forringelse på grunn av mangel på fysisk aktivitet.

Årsaker og risikofaktorer

Den viktigste årsaken til osteoporose ligger i en mangel på østrogen. Lave nivåer av østrogen korrelerer med rask bentap. I tillegg, stimulerer utilstrekkelig kalsium og vitamin D-inntak ytterligere bennedbrytning. Vanlige risikofaktorer for osteoporose inkludere kvinner over 50 år, familiemedlemmer med osteoporose, utilstrekkelig kalsium, spinkel kroppsbygning, røyking og høyt alkoholforbruk.

Symptomer

Fordi bentap skjer over lang tid, symptomer på osteoporose kan ikke synlig før avanserte stadier. Vanlige symptomer er: flere benbrudd, verkende bein smerte og kroniske ryggsmerter. Osteoporotiske brudd oppstår vanligvis i nedre og midtre rygg, håndledd og hofte. Betydelig tap av høyde og en lut holdning kan også være tegn på osteoporose.

Behandling

Osteoporose er meget vanskelig å reversere. Dermed fokuserer behandling for osteoporose hovedsakelig på forebygging. De fleste behandlingsformer baserer seg økt kalsium og vitamin D-inntak for å øke kalsium absorpsjon i beinet. Slike endringer i kostholdet bør alltid ledsages av regelmessig mosjon for å øke beinstyrke og redusere muligheten for fremtidige brudd. I tillegg osteoporotiske narkotika er tilgjengelig for å hjelpe kroppen å opprettholde beinmasse og tetthet.

Tilbake Disc Vs. Muscle Strain

Tilbake Disc Vs.  Muscle Strain


Baksiden er et komplekst nettverk som støtter rammen av legemet. Nervene i ryggsøylen, bein av ryggvirvlene, og de store musklene i ryggen er alle utsatt for skade, noe som gjør det vanskelig å skille mellom plate smerter og muskelsmerter.

Intervertebral plater

Mellomvirvelskiver fungerer som støtdempere mellom hver ryggvirvler. Plater er laget av et svampaktig lag og et indre fibrøst ytre lag.

Herniated Disc

Ifølge Mayo Clinic, oppstår en herniated plate når den indre materiale av en plate stikker gjennom det ytterste laget. Vanlige symptomer inkluderer ryggsmerter, nummenhet eller prikking utgangspunkt i bakre og utstrålende ned ett ben, eller nummenhet eller svakhet i brystet, halsen eller armen.

Muscle Strain

Tilbake muskel stammer er vanlig, og moderate belastninger kan forårsake mild smerte og stivhet. Mer alvorlige belastninger kan føre til spasmer sammen med mer intense smerter og mulig hevelse. Muskel tårer eller brudd føre til store smerter, hindrer muligheten til å flytte eller gå, og er vanligvis ledsaget av hevelse og blåmerker.

Betraktninger

Disc skade kan oppstå uten resulterende smerte. I tillegg kan andre plager som isjias eller mer alvorlige hjerteproblemer dele lignende symptomer med herniated plater. Alltid legen din for en nøyaktig diagnose av ryggsmerter.

Behandlinger

Skive skader er ofte behandles med hvile, fysioterapi, ultralyd terapi, trekkraft, muskelavslappende, og kirurgi i alvorlige tilfeller. Muskel stammer er vanligvis behandles med hvile, is eller varme, anti-inflammatoriske medisiner, eller kirurgi i noen tilfeller av fullt brudd av musklene.

Symptomer på en revet Abdominal Muscle

Symptomer på en revet Abdominal Muscle


Mens du trener, kan en rekke skader oppstå, inkludert en revet abdominal muskel. Sports-relaterte skader ofte skjer når en person ikke er helt strukket ut før aktivitet eller legger for mye press på en bestemt muskel. Abdominal muskel tårer kan være ganske smertefullt, og krever en periode med hvile for å helbrede. Det finnes også forskjellige symptomer på en revet abdominal muskel avhengig av alvorligheten av skaden. For å redusere risikoen for revet muskler, må du huske å strekke helt ut før trening og aldri legge for mye belastning på musklene.

Anatomy av magemusklene

Føler at musklene i magen. Buken veggen består av mange muskler, hvorav vi ikke engang vet vi bøyes inntil det er en skade. Rectus abdominis er den ytterste muskelen, noe som legger ut i front magen og er mest synlig når tonet, som vises som en "six-pack". De eksterne og interne skrå musklene kjøre ned på siden av magen veggen. Vanligvis enkeltpersoner vil trene alle disse musklene til å ha en skjerpet og tonet midsection.

Symptomer på abdominal muskel Tears

Identifisere alvorlighetsgraden av en revet abdominal muskel. Når en person er skadet i en sports-relatert aktivitet, er smerte ofte umiddelbar. Mangel på bevegelse, kramper og muskelkramper og skyting smerte er alle forbundet med en revet abdominal muskel. I tillegg til disse symptomene, kan det også være åpen hevelse og bruising kort tid etter skaden. Når en person har en revet mage muskler, er det vanskelig å bøye eller strekke det ut fordi det kan virke ved første å være en alvorlig muskelkrampe.

Graderinger av abdominal muskel Tears

Mage stammer - eller tårer - er kategorisert i karakterer. Det er tre generelle karakterer, som hver beskriver graden av rive med skaden. Grade I er svakt ubehag, til et punkt hvor en person kan bære på og fortsette en aktivitet for en kort tid. Smerten kan ikke begynne før etter at aktiviteten har stoppet. Grade II beskriver moderat ubehag, der den enkelte kan ikke lenger fortsette med aktiviteter som involverer magen og magen blir øm å ta på. Endelig er klasse III alvorlig ubehag, hvor selv de normale, dag-til-dag-aktiviteter er tilnærmet umulig å gjøre til helbredelse er fullført. I klasse III, hevelse eller kramper vanligvis følger det avrevne muskelsmerter. Karakterer II og III kan også utvikle blåmerker; grade jeg ikke.

Helbredelse etter en Torn Abdominal Muscle

Begrense mengden av aktivitet for å effektivt helbrede. Fordi det er umulig å stoppe enhver bevegelse av bukmuskulatur, redusere overflødig aktivitet er nødvendig for å helbrede. Tiden er den eneste måten for å helbrede en revet abdomen muskel og det er viktig å unngå å utøve inntil rive er helbredet. Glasur skaden for de første 48 til 72 timer i 15 til 20 minutter noen få timer vil bidra til å redusere hevelse og skader som kan oppstå med denne prosessen.

Forebygging: Stretching og Overforbruk

Strekk før en aktivitet. Før du går til å gjøre en hvilken som helst idrett eller fysisk aktivitet, er det viktig å strekke musklene for å varme dem opp og være mer fleksibel. Strekk grundig med side vendinger for å varme opp magemusklene og bøye fra side til side for å varme opp interne og eksterne skrå musklene. Unngå å tilsette overskytende belastning til enhver muskel for å hindre tårer eller forstuinger.

Rupture Calf Muscle Diagnose

Den leggmuskelen er et stort legeme av skjelettvevet som ligger i den nedre bakre del av hvert ben. Den er designet for å presse tærne nedover, en viktig del av gåing, løping og hopping. Leggen kan rive eller bli skadet ved å gå eller løpe over ujevnt underlag, holder en uregelmessig gangart eller overdreven vektbelastning og bruk.

Alvorlighetsgrad av Tear

Tre kategorier brukes til karakteren av alvorlighetsgraden av en belastning. En klasse en tåre anses mindre, med skader som er oppstått hos ca 10% av de totale muskelfibre. Klasse 2 er mer alvorlig, med opp til 90%. Klasse 3 er det sjelden diagnose reservert for en full rive.

RICE

RICE formel (Rest, Ice, Compression, Elevation) legemliggjør standard prosedyre for å reparere tårer i leggmuskelen. Bruke is til det berørte området umiddelbart vil arrestere indre blødninger og hindre ytterligere skade.

Klasse 1

En klasse en ruptur i kalv kan være preget av en stikkende smerte i leggen som blir til en kjedelig verke og stivhet over flere dager.

Klasse 2

En klasse 2 tåre er preget av en skjærende smerter som forsterker når han går, lokal betennelse, og gradvis blåmerker.

Klasse 3

På klasse 3, eller fullt brudd, smerte er alvorlig og urokkelig. I dette tilfelle mister en person ofte sin evne til å bøye muskelen, og kalven vises til "klumpe seg opp" mot kneleddet.

Rehabilitering

Plassere en hæl pad innsiden av skoene vil heve foten og avlaste trykket fra muskelen. Pads skal alltid plasseres i begge skoene for å sikre jevn gange. I tillegg vil innpakning beinet i en kompresjonsbandasje redusere hevelse og stoppe indre blødninger.

GNC Muscle Milk bivirkninger

GNC Muscle Milk bivirkninger


Muscle Milk er en proteinrik drikk laget av GNC som kommer i en rekke varianter som sjokolade og kaker 'n' krem. Selv Muscle Milk er forsterket med mange vitaminer og mineraler, kan det ha flere bivirkninger også.

Vektøkning

Ifølge GNC, har hver Muscle Milk shake ca 330 kalorier. Siden vibrering er liten, hvis du bruker dem som snacks eller drinker for etter trening, kan du faktisk være å ta i mer kalorier enn du skulle, noe som kan føre til vektøkning.

Vitamin Toxicity

Skaperne av Muscle Milk tilstand at hver shake har 1100 IE vitamin A og 88 IE vitamin D. Selv om begge disse vitaminene er generelt sunt, de er fettløselige, slik at kroppen ikke kan skille ut overflødig inntak. Den øvre nivå (UL) er maksimal tolererbar mengde av en vitamin som en person kan innta før på utbruddet av toksisitet. Den øvre nivået varierer avhengig av den enkeltes høyde, vekt, kjønn og metabolisme. Det er mulig for en person å overgå deres øverste nivå inntak av vitaminer hvis de drikker for mange Muscle Milk shakes på en dag. Dette kan forårsake bivirkninger som kvalme, oppkast og hodepine.

Tarmgass

Den første ingrediensen i Muscle Milk er krystallinsk fruktose. Ifølge Dr. Gabe Mirkin, som er styret sertifisert i fire spesialiteter inkludert idrettsmedisin og forfatter av "The sunt hjerte Miracle", krystallinsk fruktose kan forårsake oppblåsthet og tarmgass i mange mennesker.

Diaré

Krystallinsk fruktose, som utgjør majoriteten av Muscle Milk, kan også forårsake diaré hos noen mennesker. Dette gjelder spesielt for personer som allerede har irritabel tarm syndrom.

Mage kramper

Mirkin sier også at produkter med store mengder sukker fruktose, som utgjør hoveddelen av Muscle Milk, kan forårsake mage kramper. Derfor kan Muscle Milk forårsake magesmerter.

Hvordan å miste vekt, Gain Muscle & Eat Right

Å være sunn er en utfordring for mange mennesker. Det er vanskelig å gå ned i vekt, spise riktig, og få muskler. Men å ha en sunn kropp er mulig for alle med en liten bit av arbeid og vilje. Ved å innlemme noen enkle trinn i det daglige liv, kan du være sunn og glad.

Hvordan å miste vekt, Gain Muscle & Eat Right

Gå ned i vekt, Gain Muscle, Eat Right

Liker en monetær budsjett, har du kroppen sin egen type budsjett. Når du er forbruker mer kalorier enn du kan brenne hver dag, du kommer til å få vekt. På den annen side, hvis du er forbruker mindre kalorier enn du forbrenner, vil du miste vekt. Nøkkelen til å miste vekt er å lære å balansere kaloriinntaket ditt med din fysiske aktivitet. Dette betyr ikke at du trenger å sulte deg selv til å gå ned i vekt, betyr bare det å være bevisst på hva du spiser. Lag en liste over hva du spiser hver dag og holde styr på kaloriene. Ved å være klar over dette, vil du finne det mye lettere å gå ned i vekt.

Mosjon og styrke toget. Når du trener du bygger muskler i kroppen din. Cardio trening vil hjelpe ditt hjerte og lungene til å bli sterkere, mens en styrke trening diett vil bidra til å bygge muskler. Finne noe som fungerer for deg. Kanskje du trenger utstyret et treningsstudio tilbud, i så fall få et medlemskap. Hvis du føler at du kan gjøre det på egen hånd, investere i noen vekter og lære å bruke din egen kroppsvekt for å hjelpe deg styrke toget. Styrketrening vil også hjelpe deg å miste vekt.

Fokus på frukt og grønnsaker. Den beste måten for mange å spise riktig er å innlemme mer frukt og grønnsaker i kostholdet sitt. Gjør det til en vane å ha en servering av frukt og grønnsaker til hvert måltid. Prepackage frisk frukt og grønnsaker, og legg dem i kjøleskapet for snacks hele dagen. Ved å holde sunn mat på fingertuppene, vil du være mindre sannsynlighet for å slå til rask mat eller junk food når du føler deg sulten.

Nitro Tech vs Muscle Milk

Nitro Tech og Muscle Milk er proteintilskudd brukes av personer som ønsker å øke muskelmassen eller forbedre ytelsen. Nitro Tech meste bruker whey protein mens Muscle Milk er sammensatt av kasein protein. Muscle Milk er helt naturlig mens Nitro Tech bruker kunstige ingredienser.

Muscle Milk

Muscle Milk viser til en rekke av høy-protein kosttilskudd laget og solgt av Cytosport, en California produsent av sports-orientert kosttilskudd. Muscle Milk produkter lover forbrukerne økt styrke, muskelvekst, rask restitusjon etter trening, bærekraftig energi og bedre ytelse ved regelmessig bruk og forbruk av deres produkter som selges som pulver, korn, barer og rister.

Nitro Tech

Nitro Tech er ett av flere produkter laget av Muscletech, en merkevare av sports-orientert ernæring kosttilskudd markedsføres av Iovate Health Sciences Inc., et privat kanadisk selskap. Nitro Tech lover forbrukerne økt proteinsyntese, insulinfølsomhet, økt styrke, nitrogen oppbevaring og mer enn åtte pounds av muskel i to uker. Nitro Tech kosttilskudd er tilgjengelig som flavored pulver, milkshake (eller "RTD") og barer.

Påtegninger

Ifølge Nitro Tech, fortid og nåtid Mr. Olympias som Jay Cutler og Dexter Jackson bruker Nitro Tech å forme kroppen sin og bygge muskelmasse. Motsatt viser Muscle Milk følgende utøvere som "Muscle Milk Idrettsutøvere:" Adrian Peterson, Ryan Braun, Brandon Roy, Dustin Barca, Ryan Sipes og Justin Brayton.

Ingredienser

Muscle Milk er primært består av kasein, protein som finnes i melk og meieriprodukter. Nitro Tech, på den annen side, er sammensatt av myseproteiner som er forbindelser av isolerte proteiner funnet i myse, et biprodukt av kasein. Muscle Melk inneholder også whey og whey protein, men i små mengder. I tillegg gjør Muscle Milk ikke bruke kunstige søtstoffer eller smaker, men Nitro Tech bruker aspartam, et kunstig søtningsmiddel og kunstige smaker.

Kostnad

Muscle Milk powder koster ca $ 23 for en 2.48-kilos krukke og en 12-pakning med barer koster omtrent $ 18. På den annen side, en 4-kilos krukke av Nitro Tech pulver koster ca $ 40 og 12 barer koster $ 40.

Hvordan å miste vekt med Six Star Muscle Whey

Kosttilskudd kan brukes i forbindelse med andre kosttilskudd praksis å hjelpe en person å tape vekt. Six Star Muscle Whey er et supplement som brukes til å ikke bare hjelpe en dieter miste vekt, men også øke en persons muskelmasse ved å tilføre ekstra protein. I motsetning til mange andre proteintilskudd, er Six Star Muscle Whey lite fett og har en rekke viktige vitaminer og mineraler.

Hvordan å miste vekt med Six Star Muscle Whey

•  Kjøpe Six Star Muscle Whey supplement. Du kan velge en av tre smaker: jordbær, vanilje eller sjokolade. Du kan sjekke på kosthold og helsekostbutikker eller kjøpe kosttilskudd online fra butikker som ernæring Edge (se Ressurser).

Bruk Six Star Muscle Whey supplement som et måltid erstatning for frokost og lunsj. Produktet leveres med et scoop å hjelpe deg å måle hvor mye du må legge til 8 oz. av skummet melk. Rør konsentrert pulver og melk sammen eller legge dem til en blender med is for å lage en shake.

Legg litt frisk frukt for variasjon. For å gå ned i vekt med Six Star Muscle Whey, bør du plukke opp forskjellige typer frukt og bland dem inn i måltid erstatning drinker. Du kan også spis frukt eller grønnsaker mellom måltidene.

Spis en lav-fett middag. Mens du prøver å gå ned i vekt med Six Star Muscle Whey, vil du ønsker å ha en lav-fett middag som består av magert kjøtt, magre meieriprodukter, grønnsaker og helkorn.

trening sammen med å ta Six Star Muscle Whey supplement. Hvis du ønsker å bygge muskelmasse, konsentrere seg om vekttrening. Men hvis du ønsker å bare gå ned i vekt, fokuserer mer på aerobic øvelser, som løping og sykling. Du bør trene tre til fem ganger i uken i minst 1 time.

Hint

  • Du bør alltid snakke med legen din før du tar fatt på noen form for vekt-tap plan.

Slik unngår du at håret skader og brudd

Slik unngår du at håret skader og brudd


De fleste mennesker ønsker sunt hår. Dessverre, kan dårlige hårpleie vaner føre til skade og brudd. Håret er skjør, og det er viktig å behandle håret med forsiktighet. Tegn på skadet hår inkludere tynning, langsom vekst, og håravfall. Mange faktorer spiller en rolle i usunn hår, og reversere skader krever ofte for å implementere flere grunnleggende hårpleie rutiner.

Slik unngår du at håret skader og brudd

•  Gjør det til en vane å massere hodebunnen. Gni eller massere hodebunnen holder blodet sirkulerer til hodet, noe som styrker hårsekkene og oppfordrer sunn vekst.

Oppgave 30 minutter om dagen. Det er en sammenheng mellom fysisk aktivitet og sunt hår. Som hodebunnen massasje, fremmer trening blodtilførselen til hodebunnen og bidrar til å forebygge og reversere hår skade.

Spis proteinrik mat. Fordi hår er protein, forbereder retter som inkluderer en stor del av protein hjelper deg å opprettholde et sunt hår. Matvarer med protein er egg, kjøtt, nøtter og belgfrukter.

Slå hårføner setting. Daglig varmen tørker håret ditt kan skade din låser. Tenk lufttørking, eller bruke en kulere innstillingen for å tørke håret.

Limit varme styling. Redusere bruken av flat stryking og curling håret med varme curlers.

Unngå stiler som trekker håret. Hestehale og fletter kan stress håret og føre til brekkasje på endene.

Bruk en profesjonell stylist. Selv farge håret og bruke andre kjemikalier som perms kan spare penger, men å bruke dine egne kjemikalier uten erfaring kan føre til at håret skade og tap.

Muscle Milk Diet

En daglig diett av trening er bra for kroppen din, og bra for hjertet, men det kan også sette slitasje på muskler. Kroppsbyggere og idrettsutøvere ofte bruker noen form for et protein supplement for å fremme muskelvekst og for å forbedre fysiske prestasjoner. Disse kosttilskudd er ofte tatt med en sunn diett og kan kjøpes på helsekostbutikker. Muscle Milk, et protein blanding av myse og kaseinproteiner, er annonsert som "Naturens Ultimate Anabole Protein" i produksjon av muskel vev vekst.

Musklene

De fleste av lean kroppsvekt består av muskelceller som er ansvarlige for 90 prosent av kaloriene du forbrenner hver dag. Muskelceller hemme hver bevegelse kroppen din gjør. Selv når du ikke er i bevegelse, er muskler stadig brenne kalorier.

For noen form for subtil bevegelse eller trening du utfører, men proteiner i musklene må skiftes ut. Leger foreslår forbruker protein etter en treningsøkt for å hjelpe musklene leges raskere.

Ingredienser

Muscle Melk inneholder renset bovin kolostrum ekstrakt sammen med en blanding av myse og kasein. Cytosport, en produsent av sports-orientert ernæringsprodukter, bruker denne utviklingen basert protein blanding, kalt EvoPro, i produksjonen av Muscle Milk.

Råmelk, produsert i humane kvinner etter at de føder, inneholder antioksidanter, vitaminer, enzymer, mineraler og aminosyrer. Den kolostrum i muskel melk, som kommer fra en ku, er identisk med den menneskelige motpart, men sies å være mer potent.

Fordeler

Som med de fleste populære protein tilskudd, bør du spise Muscle Milk før eller etter en treningsøkt. Forskere tror du må forbruke fett for å bygge muskelmasse. De magre lipider i Muscle Milk er hevdet å øke kroppens metabolisme under en trening og fremme proteinsyntese og mineral oppbevaring.

Måter å konsumere

Muscle Milk er hovedsakelig forbrukes i en flytende form. Smaker varierer fra banankrem, sjokolade, Cookies N Cream, Rocky Road og hvit sjokolade Mousse. Det er solgt i en pulverform og som en væske i en flaske. Den pulverform kan blandes med vann, melk eller en melkeerstatning. Muscle Milk er også solgt i form av energibarer og havre.

Muscle Milk Fordeler

Muscle Milk Fordeler


Protein shakes er blitt klarert av det medisinske fellesskapet som en måte å supplere en diett ved å sikre at nok protein forbrukes på en dag. Noen fra en utøver til en vegetarianer kan være lav i protein. Muscle Milk er en flott måte å legge til ekstra protein i en diett. Muscle Milk er solgt i både pulverform og som en pre-laget flytende shake. Den er tilgjengelig på de fleste dagligvarebutikker, og enkelte dagligvareforretninger. Det er ikke bare gunstig for ekstra protein, men det bidrar også til å undertrykke appetitt.

International Sports Nutrition

Ifølge Jose Antonio, administrerende direktør og medgrunnlegger av International Society of Sports Nutrition, "Muscle Milk er en populær shake. Den passer et sted mellom høy-protein og høy-karbohydrat shakes." I en artikkel på Web MD, rapporterte Antonio at "Muscle Melk inneholder melkeprotein, kombinert med karbohydrater og fett. Den inneholder mer fett enn gjennomsnittet protein shake, men det er en type som ikke øker kardiovaskulær risiko." Disse funnene er stor for den personen som ønsker å innlemme Muscle Milk i sin diett.

Muscle Milk Protein

Proteinet finnes i Muscle Milk er lik som morsmelk. Dette betyr at det bidrar til å øke immunitet så vel som forbedrer utvinning og øker muskelmasse. Muscle Melk inneholder komplekse proteiner, aminosyrer og peptider. Proteinet inneholdt i Muscle Milk er også nyttig for levering av nitrogen til kroppen.

Muscle Milk gir protein er nødvendig for å hjelpe til med reparasjon av vev og hjelpe til med kroppens fettforbrenningen. Det bidrar også til å gi viktige næringsstoffer til hjelp i produksjonen av aminosyrer. Aminosyrer er ansvarlig for å hjelpe kroppen til å vokse og utvikle seg.

Body Builders 'Choice

Mange kroppsbyggere foretrekker Muscle Milk. Drikker Muscle Milk kan hjelpe i flere funksjoner. Kroppsbyggere nyte den måten at Muscle Milk reduserer utvinning tid fra skader og forbedrer ytelsen. En annen fordel karosseribyggeren fange opp fra drikker Muscle Milk er at proteinet i Muscle Milk fungerer også som en antioksidant og en anti-inflammatorisk agent. Dette er bra for spente muskler.

Flavors

De mange fordelene av Muscle Milk kan finnes i en rekke varianter. Disse smaker inkluderer; vanilje, sjokolade, jordbær milkshake, banan, vørterøl, oransje crème, mocha joe, blåbær og crème, peanøttsmør sjokolade, pina colada og cookies og crème.

Bruk

Muscle Milk i pulverform kan legges til noen drikke. Men mange Muscle Milk smaker gjøre store filer til kaffe. Legge til ekstra protein til svart kaffe kan gjøre en stor kaffe godbit, samt gi den som drikker alle de helsemessige fordelene av ekstra protein.

Muscle Milk Informasjon

Muscle Milk Informasjon


Muscle Milk er en linje av protein shakes, barer og måltid-erstatningsprodukter laget av Cytosport. Muscle Milk er svært gunstig for idrettsutøvere og vekt trenere. Selv om det er mange varianter av protein produkter, er Muscle Milk litt forskjellig fra andre.

Product Line

Muscle Milk er mest kjent som et protein pulver som er blandet med vann for å lage en protein shake. Proteinpulver er trolig Muscle Milk mest populære produkt, og mange forbrukere som at Muscle Milk tilbyr en "light" produkt. Men det er ganske mange andre produkter i Muscle Milk linje. Cytosport tilbyr også ferdige protein shakes, protein barer, måltid-erstatning drinker og andre måltid-erstatning produkter som bærer Muscle Milk varemerke.

Ingredienser

Muscle Milk kombinerer to typer proteiner i sine produkter: whey protein og kasein protein. Det er ikke de ingredienser som individualisere muskel melk, selv om; mange protein produkter bruker en kombinasjon av myse og kasein.

Muscle Milk er unik fordi formelen er laget for å etterligne formel av en mors brystmelk. Morsmelk er beriket med proteiner, vitaminer og aminosyrer. I de to første dagene etter en mor føder, produserer kroppen hennes et hormon som kalles colostrum; dette hormonet styrker babyens immunsystem ved å skylle kroppen med antioksidanter og enzymer. Sammen med andre ingredienser, har muskel melk bovint kolostrum, som i det vesentlige har den samme som i den menneskelige hormon.

Protein Fordeler

Protein er byggesteinen av muskel vekst. Vi trenger alle protein om vi trene eller ikke. Økende protein, men bidrar til å bygge og regenerere muskelvev. Muscle Milk er spesielt nyttig for styrketrening. Når du løfter vekter, er du river muskelfibrene. Deretter muskelen vokser tilbake større og sterkere. Muscle Milk hjelper denne prosessen. Plus, er protein veldig mettende, så drikker protein shakes vil redusere appetitten.

Melk Fordeler

Mors melk formel av Muscle Milk er begunstiget fordi det øker nivået av aminosyrer, antioksidanter og enzymer. Mange studier har vært viet til fordelene ved morsmelk, og det er kjente helsemessige fordeler, men forskerne vet egentlig ikke alle fordelene ved amming. Men studier har vist at babyer som ammes er sunnere babyer. Derfor kan muskel melk bistå immunsystemet.

Misforståelse

Det er viktig å vite at Muscle Milk har mer fett og kalorier enn sine konkurrenter. Av denne grunn, muskel melk gir en lett versjon av hvert av produktene. Den tradisjonelle Muscle Milk produktet er formulert for seriøse styrketrenere. De lettere versjoner er mer hensiktsmessig for personer som trener i mild til moderat rekkevidde. De fleste får en tilstrekkelig mengde protein fra kosten alene, så Muscle Milk skal brukes i forbindelse med muskel-building aktiviteter. Dersom det svelges uten riktig trening, vil Muscle Milk føre til vektøkning.

Bivirkninger av Muscle

Muscletech er aa kosttilskudd som markedsføres mot idrettsutøvere, vektløfting og kroppsbygging entusiaster. Muscletech er utviklet for å hjelpe sine brukere øke muskelmasse, total kroppsvekt, og styrke, sammen med å gi ekstra energi til trening. Ingrediensene i Muscle er en kombinasjon av vanlige vitaminer, urter og menneskeskapte kjemikalier. Den viktigste aktive ingrediensen i Muscle er kreatin. Den inneholder også den kjemiske taurin, som er populær i energidrikk formler.

Vannretensjon

Produkter som inneholder kreatin, for eksempel Muscle Tech, kan forårsake vannretensjon. Kreatin fører til vann å bli trukket til både muskler og fettvev. Dette fører til svelling i hele kroppen, spesielt i muskel og fettvev, hvor kreatinet er lagret. Denne svelling av muskler fører til den oppfatning at drastiske muskelvekst har funnet sted raskt fra bruk, når det faktisk stor andel av volumet i muskelen er faktisk vann. Bruk av for mye av Muscle produktet kan føre til oppblåsthet. I tillegg bør du sørge for å følge en lav natrium diett mens du tar Muscle, som for mye natrium kan også forårsake vannretensjon.

Dehydrering

Dehydrering kan oppstå ved bruk av Muscletech. Dehydrering oppstår fordi for mye vann trekkes bort fra organ vev og trekkes til muskler og fettvev. Unngå dehydrering mens du bruker Muscle ved å forbruke mye væske. Sørg for at du er godt hydrert før trening eller treningsprogram, som dehydrering kan føre til heteslag, noe som kan føre til heteslag og til og med hjerteinfarkt.

Muskel kramper og skader

Muskel kramper kan oppstå ved bruk Muscle. Sørg for å følge doseringsanvisningen på emballasjen og ikke ta mer enn anbefalt. Overflødig kreatin i kroppen kan føre til dehydrering, som kan føre til muskel kramper. Ikke trening med stramme muskler, fordi det gjør det mer sannsynlig å rive en muskel, skade leddbånd, og gjør deg mer utsatt for forstuinger. Unngå muskel kramper ved å øke væskeinntaket mens du bruker Muscle.

Stress på nyrene

Tar for mye av Muscle supplement kan føre til ekstra belastning på nyrene, fordi nyrene må jobbe hardere for å fjerne overflødig kreatin fra blodet. Hvis du har et forhåndsdefinert helsetilstand påvirker nyrene, ikke bruk Muscle til å konsultere legen din for å sikre at det er trygt for deg å bruke. For mye stress på nyrene kan føre til tretthet, og i ekstreme tilfeller, nyresvikt.

Gastrointestinal Distress

Gastrointestinale plager er en mulig bivirkning av Muscle bruk. Tegn på gastrointestinal nød er diaré, kvalme, overflødig luft i magen, og magen kramper. Den gastrointestinale plager oppstår vanligvis fra overflødig kreatin settling i magen før det skilles ut. Disse bivirkningene kan vanligvis unngås ved å forbruke Muscle med 16 oz. vann eller juice.

Om Muscle Tech

Sports ernæring selskaper har eksistert siden 1950, da kjent fitness guru Joe Weider begynte å selge bodybuilding spesifikke ernæring kosttilskudd som bidro til å skape en boom i sporten. Siden da, har etterspørselen etter supplement produkter skapt mange selskaper som har kom og gikk med innfall av milliarder dollar i året bransjen. Muscle Tech, et velkjent navn i trenings samfunnet, er ett selskap som har overlevd, og fortsetter å være lønnsomt.

Selskapet

Muscle Tech er eid av markedsført av Health Sciences Incorporated, tilbyr flere produkter som faller i individuelle fitness mål, selv om de er mer nært knyttet til sporten bodybuilding. Vekttap, bygge muskler, idrettslige prestasjoner, og energi øker avrunder selskapets nåværende avling av supplement tilbud.

Produkter

Muscle Tech tilbyr i dag tjuetre produkter til forbrukerne, alle støttet av de selskaper som eier finansiert forskning som er gjennomført på flere amerikanske og canadiske universiteter. Den mest populære produkt, og en av selskapets opprinnelige tilbud, er Cell Tech. Den pulvermiks er tilgjengelig i både en vanlig formel og som en "stack", som betyr visse fettforbrenning endringer har blitt gjort til den opprinnelige miksen. Generelt sett, Muscle Tech produkter er tilgjengelige i enten shake mikser eller mat barer.

Tilgjengelighet

Muscle Tech produkter vanligvis kommer i ulike størrelser mugger som selges i forskjellige prisklasser å appellere til forbrukere i alle budsjetter. Typiske smaker av produktene er sjokolade med ekstra peanut smør eller frukt smaker. Muscle Tech kosttilskudd er allment tilgjengelig på mange helsekostbutikker, treningssentre, lyng klubber, spesialitet butikker og kjøpesentre.

Støttespiller

Muscle Tech er godkjent av mange pro og amatør kroppsbyggere. Navn som Mr. Olympia titlist Jay Culter, som har sin egen signatur formel merkevare av Cell Tech, dobler som en talsmann for Muscle Tech produkter. Johnnie Jackson, Melvin Anthony, Dareem Charles, og Gustavo Badell er alle anerkjente navn som har signert Muscle Tech kontrakter.

Challenge Produkter

I 2008, Muscle Tech sponset en svært populær bodybuilding konkurransen. Muscle Tech Transformation Challenge tilbudt amatørkroppsbyggere over hele verden muligheten til å ta hjem $ 25.000 i premiepenger, en ett års forsyning av kosttilskudd, et magasin fotoseanse, klær, en tur til Mr. Olympia konkurransen, og en dag med opphenging av sosialt samvær med Jay Cutler. Konkurransen ble en umiddelbar suksess, og Muscle Tech har rapportert at det vil være vert for fremtidige konkurranser.

Kreatin Effekter på Muscle

Kreatin Effekter på Muscle


Bruk av kreatin og dens effekt på muskler er et kontroversielt tema. Enkelte eksperter hevder at kreatin er nær ubrukelig, mens andre hevder det har klare fordeler. Atter andre mener at det skal være farlig. Men mange idrettsutøvere fortsette å bruke den til å øke ytelsen og å fremskynde muskel gevinst. For å være sikker konsultere med en lege før du tar kreatin og følge anbefalte doser.

Hva er kreatin?

Kreatin er en aminosyre som finnes i musklene. Mange idrettsutøvere finner at det øker ytelsen ved å gi dem et løft av energi. Muskel utbyggere ta det fordi den ekstra energien tillater dem å trene mer, fører til større muskel gevinst. Kreatin forekommer naturlig i kroppen, men det kan også bli absorbert gjennom kosten midler. Kreatin er vanligvis tatt i pulverisert eller kapselform, men det er også tilgjengelig i væsker og energibarer.

Hvordan Kreatin Gir Muskler Energy

University of Michigan sier at musklene konvertere energi i arbeid når de kontrakt. Musklene bruker et stoff som heter ATP (adenosin trifosfat) for å gjøre dette. Den sammentrekning prosessen bryter ned ATP til ADP (adenosindifosfat). Kreatin gir en idrettsutøver en kort boost av energi fordi det hjelper konvertere ADP tilbake til ATP, skape mer drivstoff for musklene.

Gunstige effekter på Muscle

Ifølge University of Michigan, "kreatin øker mengden av vann som er lagret i muskel og øker muskelvolum." Men de går på å si at 20 til 30 prosent av folk som tar kreatin viser ingen fordeler. The University of Maryland Medical Center rapporterer at enkelte studier faktisk viser at "kreatintilskudd forbedre styrke og muskelmasse under høy intensitet, kort varighet øvelser", men de forsiktig at bevisene er langt fra avgjørende.

Skadevirkninger på Muscle

The University of Marylands liste over mulige bivirkninger inkluderer muskel stammer, trekker og kramper. En Rice University rapporten viser de samme bivirkningene og advarer folk til å unngå å bruke kreatin. Sjefen bekymring blant eksperter er at det er ingen langsiktige sikkerhetsdata tilgjengelig, men flere og flere idrettsutøvere fortsette kreatin å ta. Flere atletiske organisasjoner, for eksempel svømming og sunn konkurranse Foundation, har forbudt kreatin helt.

Hvordan få maksimal effekt

The University of Illinois anbefaler å ta kreatin i to faser, hver på 5 til 7 dager. Dette maksimerer kreatin effekter på muskel. Den "loading" fasen krever 5 gram kreatin, fire ganger om dagen. "Vedlikehold" fase senker den daglige totale til mellom 2 og 5 gram. The University of Illinois sier at de fleste idrettsmedisin eksperter er enige om at følgende kreatin syklus for mer enn to måneder på rad er ubrukelig, som gevinster i energi og muskelmasse avta. De fleste idrettsutøvere ta flere måneder off mellom kreatin sykluser for å maksimere effekten av kreatin.

De beste måtene å bruke Muscle Milk

De beste måtene å bruke Muscle Milk


Protein shakes er et nyttig ernæringsmessige verktøy for kroppsbyggere og vektløfting. De er praktisk - vanligvis tilgjengelig i lett-å-butikken pulver eller single-serving flytende form - og tilby et måltid-størrelse mengde både protein og kalorier i en enkel servering. Muscle Milk, en populær merkevare av protein shake, kommer i flere smaker, og er funnet på nesten alle mega-butikkens vitamin eller supplement delen.

Morning Shake

Du kan konsumere Muscle Milk umiddelbart etter å ha våknet opp. Ifølge The Fitness Nerd på AnswerFitness.com, kan drikke en proteinrik shake tidlig på morgenen hjelpe de som ønsker å bygge muskelmasse. Siden du ikke har hatt et måltid som inneholder protein siden forrige natt, kan kroppen begynne å bryte ned muskler for drivstoff i morgen. Muscle Milk fylles butikken av protein for kroppen å bruke.

Post-Workout Shake

Fitness Nerd anbefaler å drikke protein shakes umiddelbart etter en treningsøkt. Ved å følge din vekt trening med shake, muskler er i stand til raskt å absorbere og utnytte protein for å bygge muskler som ble skadet under treningen. Dette stimulerer muskelvekst og en økning av styrke som muskelfibrene reparere seg selv. Dessuten kan en vektløfter umiddelbart fylle eventuelle væsker etter trening med en Muscle Milk eller generell protein shake.

Etter-Meal Shake

Ifølge Sherdog.com, drikke en protein shake etter et måltid er en fin måte å pakke på ekstra kalorier, siden drikker en glassful av en shake er lettere enn å spise en ekstra 500 kalorier av middag. Siden kroppsbyggere som ønsker å øke massen trenger flere daglige kalorier, er dette en nyttig måte å få en liten kalori kanten.

Dessert eller frokost Smoothies

Du kan bruke Muscle Milk pulver som en ingrediens i kalde dessert eller frokost smoothies og legge til andre ingredienser som fersk og frossen frukt, havregryn, nøtter og kaffe. Den offisielle Muscle Milk hjemmeside (cytosport.com) og TrulyHuge.com begge har smoothie oppskrifter tilgjengelig for visning.

Pannekaker

Også på Muscle Milk og TrulyHuge.com oppskrift sider er oppskrifter på pannekaker som har Muscle Milk pulver. Pannekaker er generelt karbohydrat-rik frokost elementer, og infusjonen Muscle Milk inn i dem øker protein teller - en ønskelig ting for kroppsbyggere og vektløfting.

Hvordan bruke Muscle

Hvordan bruke Muscle


Muscletech gjør ulike merker av kosttilskudd. Muscletech fokuserer på kosttilskudd laget for å forbedre muskel gevinster og forbedre fettforbrenningen. Avhengig supplement bruker du instruksjonene variere. De tre mest brukte og annonserte Muscle kosttilskudd inneholder Cell-Tech Hardcore, Nitro-Tech Hardcore, og Hydroxycut Hardcore. Noen mennesker velger å stable flere Muscle kosttilskudd på en gang, noe som ikke påvirker doseringsanvisningen. Hvis du bruker Muscle kosttilskudd som instruert du kan oppleve økt muskel gevinster og fett tap.

Hvordan bruke Muscle

•  Bland to spiseskjeer med Cell-Tech Hardcore med 12 oz. med kaldt vann. Cell-Tech Hardcore er en kreatin muskel bygging supplement. I løpet av de første syv dagene ta to porsjoner daglig. Ta første servering i morgen, ta andre servering etter utarbeider. Hvis du ikke arbeider ut den dagen du tar dine andre betjener 12 timer etter første servering. Etter de første syv dagene ta en servering etter trening, hvis ikke trener ta den første tjenestegjørende i morgen.

legge en til to scoops av Nitro-Tech Hardcore til 07:56 oz. av kaldt vann eller skummet melk, og bland sammen. Nitro-Tech Hardcore er en whey protein pulver supplement for muskler og styrke bygningen. For best resultat forbruke to porsjoner med Nitro-Tech tre ganger daglig i minst seks uker.

Drikk en kapsel av Hydroxycut Hardcore to ganger daglig de to første dagene. Ta to kapsler, to ganger daglig i dagene tre og fire. Begynnelsen på dag fem og utover tar to kapsler tre ganger daglig. Hydroxycut Hardcore er en vekt-tap formel. For best resultat bruk Hydroxycut Hardcore for 8 til 12 uker med en kaloriredusert diett og treningsprogram.

Hint

  • Alltid konsultere med legen din før du tar noen kosttilskudd. Les alle gjeldende advarsler på etiketten før du kjøper noen supplement.