Digidexo.com

Herbal Behandling for livmor Fibroids

Uterine fibroider er kjent som uterine myomas eller fibromyomas og er godartet vekster eller tumorer som utvikler seg i veggen av uterus. Disse kan forekomme i pre-menopausale kvinner over en alder av 30. Urter er effektive, naturlige behandlinger for livmor fibroids.

Urtete

Urtete som brukes i behandling for livmor fibroids inkluderer en som er brygget fra oppblomstringer av rødkløver urt. Rødkløver er rik på fytoøstrogener, til de naturlig forekommende plante forbindelser som har en lignende kjemisk struktur østrogen. Ifølge Duane Townsend, MD, disse forbindelser er meget nyttig i behandling og håndtering av fibroider ved aktivt å hemme deres vekst. Drikk 2-3 kopper rødkløver te å hjelpe krympe livmor fibroids.

Eterisk olje kosttilskudd

Herbal essensielle oljer som nattlysolje kan lindre smerter og betennelse i muskelknuter og inneholder høye nivåer av omega 6 essensielle fettsyrer som er kraftige, naturlige anti-inflammatoriske stoffer. Evening primrose eterisk olje er tilgjengelig i supplerende form på helsekostbutikker.

Urtebad

Urtebad er en aktuell behandling for livmor fibroids. Forbered en varm sitz bad bruker nok vann til å dekke lårene og hoftene når du sitter i karet. Hell i en eller to kopper urtete avkok brygget fra meksikanske wild yams. Sitte i badekaret i 10 til 15 minutter; gjentas to ganger om dagen. Urtete infusjon brygget fra kjerringrokk kan erstattes for meksikansk wild yam.

Urte Omslag

Omslag er urte behandlinger som er brukt til det berørte området med fuktig varme, skape et stimulerende, avgiftende effekt. Gjør et urteomslag for livmor fibroids fra kokte eller rå kål blader. Layer kål blader over bekken-området og dekk dem med en svært varm, fuktig håndkle. La virke i 10 til 15 minutter og skyll området med varmt vann.