Digidexo.com

Hvordan avlaste såre Neck Pain

Hvordan avlaste såre Neck Pain


Lei av lider av en stiv, sår hals? Nakkesmerter kan være forårsaket av en slew av forskjellige ting. Enten det er den måten du sover, din generelle holdning, eller bare stress, her er noen tips om hvordan å avlaste stiv nakke smerter.

Hvordan avlaste såre Neck Pain

•  Først av alt, prøve å ta noen smertestillende midler. Advil og Tylenol er begge populære smertestillende midler som brukes til å behandle mild til alvorlig nakkesmerter. Når du tar noen smertestillende midler, aldri overstige den anbefalte doseringen.

Få en nakke massasje. En nakke massasje - spesielt dype vev - kan være en fin måte å avlaste muskelspenninger som forårsaker stiv nakke smerter.

Ta en stresstest. Det er mange online stresstester tilgjengelig som nøyaktig kan måle kroppens stress nivå. Høye spenningsnivåer kan være årsaken til muskelstivhet og smerter i mange tilfeller.

Hvis testen viser høye mengder stress i kroppen din, gjør et par stress lindrende øvelser om dagen kan bidra til å eliminere stress relatert muskelsmerter.

Avlegg et besøk til en kiropraktor. Disse legene kan justere kroppen din og justere bein i halsen. Offset bein kan sette ekstra belastning på nakkemuskulaturen og er ofte årsaken til nakkesmerter og stivhet.

Gjør noen forskjellige strekninger for din hals hver dag. Folk som har jobber der de belastningen på nakken deres jakt på en dataskjerm hele dagen rapporterer ofte om nakkesmerter. Tar en pause hver time eller så å strekke halsen kan hindre musklene fra å gripe opp.