Digidexo.com

Hjertesykdom og Acid Reflux

Hjertesykdom og acid reflux eller gastroøsofageal reflukssykdom, kan ha lignende symptomer, noen ganger forlater folk usikker på hvilken som er årsaken til problemet. I sure oppstøt, stiger magesyre i spiserøret og forårsaker ubehag som folk kaller "halsbrann." En alvorlig halsbrann episode som forårsaker brystsmerter kan være skummelt, men det er noen måter å fortelle acid reflux bortsett fra hjertesykdom symptomer.

Acid Reflux Symptomer

Acid reflux symptomer inkluderer en brennende følelse i halsen og noen ganger i brystet, vanskeligheter med å svelge eller en følelse av trykk i magen. Det kan også være hoste, piping i brystet, en liten mengde magesyre gulpe opp og en bitter smak i munnen. Symptomene oppstår vanligvis kort tid etter å ha spist, eller når du ligger nede etter et stort måltid. Å spise for mye eller bøyd over etter spising kan forverre acid reflux.

Hjertesykdom Symptomer

Cardiac smerte ofte oppstår etter eller under trening eller en sterk følelsesmessig opprørt. Acid reflux symptomer forekommer ikke på grunn av økt fysisk aktivitet. Nummenhet eller prikking i armer eller smerte som går fra brystet til armer eller hals også er tegn på et hjerteinfarkt, som er kortpustethet uten noen åpenbar grunn. Brystsmerter som oppstår når du får opp om morgenen også kan være et tegn på hjertesykdom. Disse symptomene er ikke tegn på syre reflux.

Advarsel

En person kan ha syre refluks og hjertesykdommer samtidig. Hvis du tar medisiner for acid reflux og det ikke fungerer, se din lege for å utelukke hjertesykdom. Hvis du har acid reflux sykdom, men begynne å ha noen av symptomene nevnt for et hjerteinfarkt, søk akuttbehandling. Det er mye bedre å gå inn for en unødvendig besøk legevakten enn det er å ignorere et hjerteinfarkt.

Acid Reflux Risikofaktorer

Acid tilbakeløp oppstår når lukke mellom magesekken og spiserøret blir svekket, noe som gjør det mulig for magesyre å reise opp til personens hals. Gravide kvinner er mer utsatt for denne tilstanden i løpet av de to siste trimester, som fosteret er trengsel magen. Å være overvektig ofte forverrer acid reflux, og sigarettrøyking svekker lukkemuskelen og kan forårsake tilstanden.

Mulige løsninger for acid reflux

Hvis du har acid reflux, forsøke å heve hodet av sengen. Dette kan gjøres ganske enkelt ved å arrangere din puter slik at overkroppen er opphøyet til en 15-graders vinkel. Å miste vekt og slutte å røyke kan lindre acid reflux symptomer og kan også redusere risikoen for hjertesykdom.