Digidexo.com

Gebiss Holders inneholder sink

Gebiss Holders inneholder sink


Folk som bruker gebiss blir advart om at sink finnes i proteseadhesiver (brukt som en lukt blocker og bindemiddel) er farlig. Sink er et mineral som er viktig for helsen din, men for mye av det kan føre til nevrologiske problemer, slik som nummenhet og prikking eller svakhet i armer og ben. For mye sink forårsaker også kobber-mangel, som er det som forårsaker nevrologiske forstyrrelser.

Poli-Grip proteseadhesivene

Poli-Grip proteseadhesivene inneholder sink, men produktet er trygt hvis det brukes i henhold til instruksjonene på pakken. Problemet er at mange forbrukere bruker for mye lim med hvert program, og de bruker det mer enn en gang om dagen. De Poli-Grip lim som inneholder sink inkluderer Super Poli-Grip, Advanced Care, Ultra Fresh og Extra Strength. Som et forebyggende tiltak har Glaxo-Smith-Kline, skaperne av Poli-Grip, stanset sin produksjon og distribusjon.

Fixodent proteseadhesivene

Fixodent er den andre kjente merkevare av proteseadhesivene inneholder sink. Som med Poli-Grip, er Fixodent trygt hvis det brukes i henhold til instruksjonene, men det er mange brukere som har fått for vane å bruke for mye og bruker det for ofte. Hvis du har brukt en av disse protese selvklebende produkter i flere år, eller mer enn en gang om dagen, bør du slutte å bruke det og bytte til en sinkfritt alternativ. Du bør også lage din primære omsorg lege klar over din situasjon.

Nevrologi Studies

I juni 2008, flere institusjoner forsket på Poli-Grip og Fixodent, blant annet University of Texas Southwestern Medical Center og Mayo Clinic. Folk som hadde brukt store mengder lim hadde symptomer fra svakhet i armer og ben til urininkontinens og selv kognitive problemer. Studien konkluderte med at "protese krem ​​inneholder sink, og kronisk overdreven bruk kan føre til hypocupremia [kobber mangel] og alvorlig nevrologisk sykdom."