Digidexo.com

Vekttap & Back Pain

Ryggsmerter kan være forårsaket av overdreven vekt i noen tilfeller. Kroniske smerter i korsryggen er en av symptomene på fedme eller overvekt. Å miste vekt gir mange helsefordeler, inkludert lindring fra ryggsmerter. Vektøkning kan også føre mange pasienter å unngå trening og fysisk aktivitet, noe som svekker ryggmuskler fra mangel på condition.

Godt balansert kosthold

Den beste tilnærmingen til å miste vekt og lindre ryggsmerter er en godt balansert kosthold. En diett som har alle de vitaminer og næringsstoffer kroppen trenger for å være sunn og er lav i kalorier vil hjelpe deg å miste vekt. Vekttap kan forbedre tilstanden nesten umiddelbart; mange mennesker føler seg mer energi og kan bevege seg fritt.

Fad dietter er ikke en god tilnærming til langsiktig vekttap. Disse dietter begrense kalorier overdrevet og er vanskelige å vedlikeholde i en lang periode. De som har en betydelig mengde vekt å miste bør se etter en diett program som lett kan bli en hverdagslig spising plan for livet. Et balansert kosthold som gjør det mulig for snacking og sunne måltider er mer sannsynlig å resultere i langsiktige endringer i kostholdsvaner.

Trening

Trening må være en del av noe vekttap innsats. Hvis du er veldig overvektig og trening er vanskelig, start med små mål. Den ideelle mengden kardiovaskulær trening er 30 minutter til en time daglig. Dette kan være en skremmende mål for de som har problemer med å flytte. Starter med 10 minutter trening om gangen og sakte bygge opp til 30 minutter. Å bryte ned øvelse diett til tre 10-minutters økter er en måte å bygge opp utholdenhet og fortsatt få øvelse i hver dag.

Hold dine mål i tankene når du bygger opp din utholdenhet for trening. Når du når 30-minutters mål, satt en ny og fortsette å arbeide for bedre helse og utholdenhet. Øvelsen vil også få forbedre muskel tilstand. Ryggen din vil dra nytte av trening og vil gradvis øke fra vekttap og condition.

Livsstilsendringer

Å miste vekt krever mer enn bare en engangs diett og treningsprogram. Bor i god fysisk form etter vekttap krever noen endringer i livsstil. Vær bevisst på de matvarer som du spiser til enhver tid og behandle kroppen din godt. Vurder ditt treningsprogram din belønning og unn deg fordelene med en mer aktiv livsstil. En sunnere livsstil vil gi deg mange flere fordeler enn den forrige stillesittende og overvektig livsstil.