Digidexo.com

Sentrale begreper i sykepleie

Sentrale begreper i sykepleie


Sykepleiere arbeider daglig for å forbedre livet til pasienter og bidra til å møte sine grunnleggende fysiske og følelsesmessige behov. Det er mange komponenter som går inn å være en vellykket og effektiv sykepleier. Mens trening for å jobbe som sykepleier, pre-tjeneste sykepleierstudenter lære om disse begrepene for å sikre at de er fullt i stand til å oppfylle de plikter forbundet med å være en praktiserende sykepleier.

Nursing History

Å utføre effektivt som en sykepleier i dagens samfunn, må sykepleiere være bevisste på historien til sykepleie. Ved å lære fra tidligere sykepleiere, kan moderne sykepleiere vedta den praksis som har vist seg effektive og avvise de som var ineffektive. I tillegg en velutviklet forståelse av historien til sykepleie gir sykepleiere til mer effektivt forutse endringer som kan oppstå innenfor yrket i fremtiden.

Pasientens behov

Den primære oppgaven til en sykepleier er å identifisere pasientens behov. Sykepleiere må finne ut hva hver enkelt pasient trenger å bli fysisk og følelsesmessig komfortabel og gjøre hva de kan for å hjelpe sine pasienter oppnå dette komfortnivå. Når treningen for å bli sykepleier, sykepleiere lære hvordan du effektivt vurdere pasientens behov og svare på resultatene av disse vurderingene.

Helse Kunnskap

Mens sykepleiere ofte følge ordre fra leger, må de også være i stand til å bestemme selv hva de må gjøre for å holde en pasient sunn eller svare på et medisinsk nødstilfelle. Sykepleiere må ha en velutviklet kunnskap om moderne medisinske teknikker, medisinering formål og potensielle bivirkninger og behandlingstilbud. Med denne kunnskapen kan sykepleiere ta beslutninger om pasientbehandling eller forstå konsekvensene av ordre om at de utfører på vegne av legene.

Opprette Miljø

Sykehuset er et potensielt skummelt sted for pasienter å være. Ved å arbeide for å skape en rolig og beroligende miljø, kan sykepleiere gjøre prosessen med å motta medisinsk behandling mindre skremmende for pasientene. Sykepleiere ofte arbeide for å produsere en avslappende og behagelig miljø for pasientene slik at de kan helbrede og gjenopprette effektivt.

Gi Care

Sykepleiere bør være dyktig på å tilby høy kvalitet omsorg til pasienter. Under trening, pre-tjeneste sykepleiere studere teknikker for omsorgstilbud som reduserer pasientens ubehag og angst samtidig oppnå ønsket medisinsk resultat. Sykepleiere anvende disse omsorgs prinsippene daglig ved å gi nødvendig omsorg i et slag, medfølende og nyttig måte.

Rettslige prinsipper

Det er mange juridiske konsekvenser forbundet med feil i medisinsk behandlingstilbud eller savnet etter en diagnose. Sykepleiere må forstå de potensielle juridiske problemer som kan oppstå dersom de eller en annen person innen yrket gjør en medisinsk feil. De må også være klar over den praksis som de må følge for å beskytte seg mot potensielt karriere-ending søksmål eller rettssaker.