Digidexo.com

Hva er fordelene med økologisk eple Cider?

Hva er fordelene med økologisk eple Cider?


Apple cider er et fall stift for mange folk. Epler kan plukkes, most, tørket ut, og selvfølgelig gjort til cider som er deilig varm eller kald. Mens det er praktisk å kjøpe en krukke med cider fra din lokale kjede butikk matmarkedet, er det viktig at du vurderer hvor du får din drikke fra og kjøpe økologisk.

Hvorfor kjøpe økologisk eple Cider?

Epler dyrkes kommersielt er mer sannsynlig å bli sprayet med plantevernmidler som er skadelige for miljøet og helse. Disse eplene er den samme som brukes til å lage eple cider, noe som gjør det til en velsmakende, men ikke nødvendigvis sunt, drikke.

Organic Apple Cider

Apple cider vokst organisk er et sunnere valg for kroppen din, og din planet. De fleste økologiske gårder bruke naturlige hindringer for å hindre skadedyr i å ødelegge deres avlinger, noe som resulterer i epler (og cider) som er frisk og fri for sprøytemidler.

Hvor befinner Organic Apple Cideer

Mange store bedrifter går organisk, så å finne økologisk eple cider på en kjede Matbutikken er ikke umulig. Du kan betale en ekstra dollar eller to, men produktet vil komme med forsikring om at du får et produkt laget trygt.

Farmers 'Markets

Mange byer og tettsteder har bondens marked, som gir lokale bønder en mulighet til å selge sine varer. Kjøpe et organisk lisens kan være vanskelig, men de fleste bønder, uavhengig av om deres apple cider er merket "organisk" bruke naturlige voksende teknikker.

Betraktninger

Mainstream dagligvarebutikker bære den rimeligste økologisk eple cider, med bøndenes markeder kommer i andre, og privateide helsekostbutikker den dyreste. Shoppe rundt, stille spørsmål, og sørge for at du får det beste produktet for pengene.