Digidexo.com

Slik Spot stivkrampe vaksine bivirkninger

Slik Spot stivkrampe vaksine bivirkninger


Stivkrampe forårsakes av giftstoffer fra Bacillus. Giftstoffer inn i kroppen gjennom et dypt sår. Stivkrampe er en ofte dødelig sykdom som forårsaker krampaktig sammentrekninger av frivillig muskler i nakke og kjeve. Det er vanlig for folk som er skadet på en spiker eller lignende gjenstand å få stivkrampe vaksinasjon. Her er hva du kan forvente fra bivirkninger.

Bruksanvisning

Feel smerter i injeksjonsområdet. Syttifem prosent av alle unge og voksne som får stivkrampe vaksinen har smerter i injeksjonsområdet. Dette er en "merkbar" side påvirke, men ikke en farlig en. Du trenger ikke å cal legen dersom mindre smerter oppstår.

Se etter andre milde bivirkninger forårsaket av stivkrampe vaksine. Mange har opplevd hodepine, lavgradig feber, tretthet, kvalme, oppkast, rødhet og hevelse i injeksjonsstedet og milde kroppen frysninger. Dette er alle vanlige bivirkninger og ikke krever en lege oppmerksomhet med mindre de varer lenger enn noen få dager.

Vent for mer langvarige effekter av stivkrampe vaksine. Disse er langvarig oppkast, langvarig diaré, og mer influensalignende symptomer. Ett i ca 100 mennesker opplever disse bivirkningene. Kontakt legen din hvis disse symptomene blir verre enn mild influensa eller fortsette utover sju dager.

Vær på utkikk etter en alvorlig allergisk reaksjon. Ring legen din umiddelbart dersom noen av følgende symptomer oppstår. Vanlige symptomer på en allergisk reaksjon innebære et utslett, kløe, hevelse, svimmelhet og problemer med å puste. Dette er ikke vanlige bivirkninger av stivkrampe vaksine og en lege bør kalles hvis du har noen av disse bivirkningene.