Digidexo.com

Hvordan behandle Flat Vorter Med Candida

Vorter er infeksiøse lesjoner forårsaket av humant papillomavirus. Flate vorter er en glatt type vorte som kan vises av dusinvis. I tillegg til flere tidligere studier, en studie ledet av Arkansas hudlege Dr. Thomas Horn, publisert i spørsmålet mai 2005 av Journal of American Medical Association, viste at injeksjon av Candida (en årsak til gjær infeksjoner) i en flat vorte av mennesker som tidligere er utsatt for Candida bevirker en immunrespons som fjerner ikke bare av den injiserte vorte, men også eventuelle andre på kroppen.

Bruksanvisning

•  Finn en hudlege som er kjent med denne prosedyren.

Finn ut om legen mener dine vorter er mottagelig for denne typen behandling, eller om det er en enklere behandling for å bli prøvd først, for eksempel flytende nitrogen.

La legen for å administrere en engangs injeksjon til en av dine flate vorter.

Gå tilbake til en annen injeksjon hvis den første ikke gir det ønskede resultat. Det kan være at du tidligere ikke var eksponert for den injiserte antigen og derfor trenger et annet antigen å utløse en immunrespons. Heldigvis finnes det andre antigener enn Candida som kan stimulere immunsystemet til å feste til HPV i vorter. Dr. Horn studier og andre før han fant ut at en injeksjon av kusma eller Trichophyton (en årsak til soppinfeksjon) kan føre til at samme vorte-fjerning immunrespons.

Hint

  • En injeksjon kan være et praktisk alternativ til over-the-counter behandling som salisylsyre, som kan ta måneder med programmet å bære bort hver vorte.
  • Injeksjoner er spesielt anbefalt for pasienter med mange vorter eller vorter over et stort område.
  • Injeksjoner har vist evne til å kvitte seg med vorter som er trassig til andre behandlinger, for eksempel flytende nitrogen frysing.