Digidexo.com

Te som gir deg energi og hjelper med vekttap

Grønn te har lenge vært brukt i alternativ medisin som en del av seremonier og meditasjoner. Flere nylig, er forskerne studerer grønn te for sine helsemessige fordeler, inkludert vekttap og kreftforebygging.

Identifikasjon

Grønn te er laget av de tørkede blader av Camellia sinensis. Den er tilgjengelig som en te drink eller i en konsentrert grønn te ekstrakt.

Fordeler

De aktive ingrediensene i grønn te for energi og vekttap er koffein og catechin polyfenoler. Den koffein gir energi, og kombinasjonen av koffein og katekiner har thermogenic egenskaper som demonstrerer fettforbrennende evne.

Dosering

En studie publisert i American Journal of Clinical Nutrition i 1999 evaluert 270 mg katekiner per dag. Har ikke etablert noen standard dosering. Ved fastsettelse av dosering, sørg for at koffein nivået er hensiktsmessig.

Resultater

The American Journal of Clinical Nutrition studie viser at grønn te ekstrakt har positiv innvirkning på vekttap og magefett. Siden den gang, har andre studier hatt blandede resultater, og det vitenskapelige samfunnet generelt erkjenner at det trengs mer forskning.

Bivirkninger

Bivirkninger er minimal og primært knyttet til koffein, inkludert jitters og problemer med å sove, ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin.