Digidexo.com

Calorie skiftende diett programmer

Mens tradisjonelle kosten metoder som involverer en statisk inntak av daglige kalorier er effektive på kort sikt, til slutt kroppen din vil "ta på" planen ned regulerer stoffskiftet og sette bremsene på vekttap innsats. Løsningen på dette dieting dilemma er tilslutning til en kalori skiftende plan.

Slanking og metabolisme

Selv om mange mennesker forestille stoffskiftet som en statisk prosess, er dette ikke tilfelle. Stoffskiftet kan økes eller reduseres avhengig av mange ulike variabler, med en av disse variablene er antall kalorier du forbruker i løpet av dagen. Hvor kaloriinntak er høyere enn metabolsk nivå, hastigheter stoffskiftet opp. Omvendt, der kaloriinntak er lavere enn metabolske nivå (som på en diett), bremser ned metabolisme.

Calorie Shifting og kosthold

Calorie skiftende bare refererer til prosessen med stadig varierende ditt daglige kaloriinntak, slik at stoffskiftet aldri justerer seg til lavere kalorinivå av kostholdet ditt. Dette gjøres ved å inkludere ett eller to dager per uke med høyere enn gjennomsnittlig kaloriinntak. Disse høyere kalori dager forvirre kroppen til å tro at metabolske nedgangen er ikke nødvendig.

Calorie Shifting Eksempel

Selv om caloric behov vil trolig variere, ville en grunnleggende kalori skiftende diett se slik ut: på søndag og mandag, konsumere din "normal" slanking inntak av 1800 kalorier per dag. På tirsdag, øke dette beløpet til 2300, iverk en metabolsk økning og hindre kroppen din fra å justere seg til dietten. Onsdag, torsdag og fredag ​​kommer du til din 1800 kalori diett. På lørdag, øke inntaket igjen til 2300 kalorier for å hoppe starte prosessen på nytt.

Fordeler

Den største fordelen for en kalori skiftende diett er at du vil være i stand til å gå ned i vekt i et jevnt tempo i en lengre periode før kroppen til slutt "fangst på" til hva du planlegger. Selv om vekttap vil være litt saktere enn en tradisjonell diett (som du har flere høyere kalori dager i uken), vil at tap i hastighet gjøres opp over lengre effektive varigheten av kalori skiftende diett.

Ulempene

Den primære ulempen til kalori skiftende diett er at det krever en høy grad av detaljstyring. Mens du er på et normalt kosthold kan du få deg satt inn i en rutine for daglig å spise - det samme rutinen ikke vil virkelig jobbe for en kalori skiftende diett, så du må hele tiden bekymre deg om i dag er en høy eller lav kalori dag, bestemmer seg riktig matinntak å effektuere planen. Men hvis du er villig til å sette opp med overdreven oppmerksomhet på detaljer, en kalori skiftende diett kan sikkert ta deg mot din ideelle kroppsbygning.