Digidexo.com

grønne avføringer

Grønne Avføring hos barn

Barna komme inn i en masse forskjellige ting og sette de fleste av disse ting i munnen. På grunn av dette, de fleste foreldre er svært takknemlig for giftfri fargestifter, maling og markører. Mens du spiser en grønn fargestift kan føre til grønne avføring kan det være mer til det. Forstå galle rolle i avføring og hvordan fordøyelsesprosessen kan påvirkes vil hjelpe deg å finne ut hva som skjer. Rådfør deg alltid med barnelege når bekymret barnets heia.

Galle og Poop

Leveren produserer galle som den forbrenner fett i kroppen. Bile produsert av leveren og lagres i galleblæren er lys grønn i naturen. Som det reiser ned i tarmkanalen den skifter farge til brun. Normale fordøyelsesprosesser gi galle nok tid til å skifte fra grønt til brunt. Når ting fremskynde, kan du finne grønn krakk fordi gallen ikke har hatt tid til å bli brutt ned med bilirubin.

Infeksiøs Diaré

Diaré er avføring som ikke har tid til å herde og reiser nedover tarmkanalen veldig fort. Som et resultat, vil barn med smittsom diaré har lys grønn diaré. Barnet kan få denne tilstanden fra dårlig hygiene, forurenset mat, pet avføring eller bare har fanget influensa bug. Ta kontakt med din barnelege om hvorvidt barnet trenger antibiotika. Hvis barnet ditt har diaré gjør at han ofte vasker hendene og drikker mye væske. Det er viktig å holde seg hydrert mens håndtere diaré. Fargen skal gå tilbake til normal når barnet begynner å føle seg bedre.

Stress

Barn ofte reagerer på stress i subtile fysiske måter. Mens et barn ikke kan fortelle deg om stress av start skole eller et problem på skolen, kan du legge merke til at hennes avføring er en annen farge. Dette kan være et resultat av fordøyelsessystemet reagerer på stress og påskynde prosessen med avføring. I mange tilfeller kan barnets avføring vil sannsynligvis normalt bortsett fra fargen. Snakk med barnet ditt for å se om det er noe som plager dem. Hvis det nye er å bli vant til en ny situasjon, for eksempel en ny skole, det kan bare være litt tid før fordøyelseskanalen justeres, noe som gir galle nok tid å bli brun. Legemiddel, dette er ikke en stor bekymring, men snakke med barnelege om stress hvis det synes å være en langsiktig endring.

Cøliaki

Barnet kan ha cøliaki, som er en absorpsjon tilstand utløst av inntak av gluten eller produkter med gluten som brød, pasta, kjeks eller pizza. Dette kan føre til dårlig opptak av næringsstoffer og skape leverproblemer blant nervesystemet, leddsmerter og andre symptomer. Har barnet ditt testet hvis du føler at det kan være en allergisk reaksjon mot gluten og fjerne gluten produkter fra kostholdet sitt. Det finnes ingen kur for denne tilstanden, men med smart å spise barnet kan leve et sunt liv uten langsiktige risikoen. Snakk med din barnelege om kosttilskudd programmer hvis barnet ditt har cøliaki.

Diet

Hvis barnet ditt har en søt tann, kan du forvente å se noen interessante ting i toalettet på anledningen. Det lyse blå iskrem eller slushie kan ha nok konditorfarge til å finne veien til toalettet. Hvis barnets avføring som ellers er vanlig i størrelse og sele, tenke på hva snacks barnet ditt har spist som kan ha farget avføring. Mange godteri, iskrem og frosne behandler bruke høye mengder av konditorfarge med konserveringsmidler som kroppen din ikke vil forbrenne. Dette vil stille tarmen og fjernes med avføring. Fjern kilden og ditt barns krakk vil komme tilbake til det normale.
Også hvis barnet spiser en uvanlig mengde spinat eller annen grønn bladrike grønnsaker, kan du se avføringen blir mer grønt.

Hva er årsakene til grønne Avføring?

Ulike medisinske tilstander og næringsmidler kan endre fargen på avføringen. Selv om grønn avføring kan se skummelt, er det oftest ufarlig. Vanligvis grønn avføring er ikke en årsak til bekymring, og er rett og slett skyldes kostholdet. Når grønn avføring er sammen med andre medisinske symptomer, eller er vedvarende, bør en lege bli sett.

Spedbarn

Noen ganger ammet og formel-matet spedbarn eliminere grønne avføring. I fravær av andre symptomer, er det helt normalt og er et svar på å spise en flytende diett eller en baby formel som inneholder jern. Grønne avføring som er ledsaget med gul hud, utslett eller forstoppelse kan være forårsaket av gulsott eller matallergier og garanterer en tur til legekontoret.

Mat

De fleste tilfeller av grønn avføring er forårsaket av matvarer som vi ingest. Spise mye grønne grønnsaker eller mye mat som inneholder grønn mat fargestoffer forårsaker grønne avføring. I matvarerelaterte grønne avføring, når de perpetrating matvarer er eliminert fra tarmer, avføring tilbake til en normal farge.

Kosttilskudd

Inges store mengder kosttilskudd kan slå avføringen grønn. Den vanligste supplement skyldige er jern. Kroppen kan ikke behandle store mengder jern, slik at kroppen skiller ut jern salter for å eliminere overskytende beløp. Jernsalter farge avføringen grønn. Andre kosttilskudd som kan slå avføring grønne er klorofyll og grønne alger. Når kosttilskudd er avviklet eller lavere mengder er inntatt, avføring tilbake til en normal farge.

Rapid Transit

Avføring som reiser gjennom fordøyelsessystemet raskere enn normalt kommer ofte ut grønt. Den grønne fargen skyldes den grønne fargen av galle. I normal fordøyelse, skiller ut leveren galle for å hjelpe til i nedbryting av fett. Som galle og avføring reise gjennom tarmen, enzymer endre fargen på galle fra grønt til brunt. Dersom avføringen reise gjennom fordøyelses for raskt, gjør enzymene ikke får anledning til å reagere med gallen og grønne avføring er resultatet. Noen av årsakene til rask tarm transitt er allergi, Celiac sykdom, fordøyelses opprørt, GERD, laktose intoleranse og noen avføringsforstyrrelser. Sporadiske grønne avføring er vanligvis ikke en grunn til bekymring, og er mest sannsynlig forårsaket av fordøyelseskanal opprørt. Hvis grønn avføring er tilstede ofte, er en tur til en lege berettiget.

Tarmforstyrrelser

Tarm lidelser som forårsaker avføring å reise gjennom fordøyelsessystemet raskt noen ganger føre til grønne avføring. Irritabel tarm syndrom og ulcerøs kolitt er to eksempler på tarm lidelser som forårsaker rask tarm transitt.

Fargen av galle endres ved enzymer i tynntarmen. Hvis tynntarmen er blitt kirurgisk fjernet, eller hvis det er en tilstand som forårsaker betennelse i tynntarmen, kan resultere grønne avføring. Betennelse i tynntarmen er ofte sett med Crohns sykdom.

Infeksiøs Gastroenteritt

Infeksiøse bakterier og virus forårsake hurtig transitt tarm, noe som fører til grønne avføring. Vanlige smittsomme gjerningsmannen er giardia, salmonella og rotovirus (magen influensa).

Hvordan takle Grønn avføring

Misfarget avføring kan være alarmerende. Det er mange årsaker til misfarget avføring, men de fleste av dem er ikke grunn til bekymring. Grønn avføring er forårsaket av en rekke grunner. Cope med dine grønne avføring ved å få til bunnen av deres sak.

Hvordan takle Grønn avføring

•  Undersøk kostholdet ditt. Mange grønne avføring er forårsaket av å spise store mengder av grønne, grønne grønnsaker. Noen vanlige lovbrytere er spinat, salat og brokkoli. Hvis du mistenker at dine grønne avføring er knyttet til dette, redusere inntaket av disse grønnsakene og legg merke til eventuelle fremtidige endringer i farge.

Reduser inntaket av kunstig farget mat. Mange frossen frukt behandler, fruktige drinker, frukt snacks, godteri og frokostblandinger er laget med kunstig grønn konditorfarge. De kan føre til grønne avføring. Hvis du har mistanke om kunstig konditorfarge bidrar til dine grønne avføring, avstå fra å spise disse matvarene. Hold deg til en hel mat diett og unngå bearbeidet mat.

Limit dreven jern i kosten. Produkter som inneholder overdreven jern forårsake grønn avføring. Noen lovbrytere inkluderer rødt kjøtt, jern-beriket korn og vitamintilskudd. Hvis du har mistanke om overdreven jerninntak kan være årsaken til grønn avføring, redusere jerninntak for å se om den grønne avføring klarner opp.

Note ekstra tarm endringer. Hvis du opplever diaré i tillegg til grønn avføring, kan problemet gå utover kostholdet ditt. Noen grønne avføring er forårsaket av en endring i colonic transitt tid. Se en lege hvis det oppstår ytterligere endringer med avføring.

Hint

  • Hvis dine grønne avføring vedvare over en lengre periode og ikke rydde opp med endringer i kostholdet, se en lege.

Hva er grønn Avføring et symptom på?

Etter å ha grønn avføring kan være et resultat av hvilken som helst av mange betingelser. Til syvende og fargen på avføringen avgjør hvordan fordøyelseskanalen fungerer og metabolizing mat og hormoner. Green-hued avføring kan være et resultat av sykdom, diett eller stress. Mens det er liten bekymring hvis avføringen er periodisk grønn, bør du oppsøke lege hvis tilstanden blir regelmessig eller kronisk.

Bile metaboliseres

Leveren produserer et hormon kalles galle som brukes til å fordøye fett. Den består av kolesterol, lecitin, pigmenter og salter. Bile lagres i galleblæren og har et grønt pigment. Hvis din fordøyelse er sped opp, kan kroppen din ikke har tid til å forbrenne galle derfor avføringen kan være grønn. Dette kan skje gjennom stress eller sykdom. I hovedsak de raskere avføringen går gjennom systemet, jo mer grønt vil det være.

Diaré

Når du får influensa eller matforgiftning, kan du oppleve en bout med diaré. Når dette skjer, er det ikke uvanlig å ha grønne avføring. Dette gjelder spesielt barn med smittsom diaré. Med diaré fordøyelsesprosessen er sped opp så dramatisk at gallen har ikke tid til å bli brutt ned med gallesalter blir absorbert. Legen din kan forskrive antibiotika, avhengig av hvorvidt sykdommen er bakteriell. Avføringen bør gå tilbake til en normal farge når du føler deg bedre.

Diet

Hva du spiser bestemmer fargen på avføringen. Du kan ha grønn avføring hvis du spiser mye grønne grønnsaker. Disse inkluderer spinat, salat, brokkoli, erter og grønn paprika. Andre matvarer som inneholder grønn konditorfarge kan også føre til grønn avføring. Selv om dette er ofte ikke til stor bekymring og vil lindre seg selv hvis du kutte ned på grønnsakene eller redusere bearbeidet mat, vil du overvåke mat som er høy i jern. Kroppen trenger jern, men har også store problemer med å absorbere for mye jern. Når det står overfor dette dilemmaet det produserer mer galle jernsalter gjør avføringen grønn. Konsultere legen din om eventuelle risikoer dette utgjør for helsen din.

Sykdom

Visse sykdommer hindre riktig absorpsjon i tarmen. Dette hindrer at gallesalter fra å bli absorbert, og de blir deretter utskilt i avføringen gir det et grønt pigment. Sykdommer som kan skape kroniske grønne avføring er Crohns sykdom, kolitt, cøliaki og irritabel tarm syndrom. Det er best å diskutere tilstanden din med legen din om hvordan du kan forbedre din kropp salt absorpsjon. Dårlig fordøyelses helse som følge av disse forhold kan føre til alvorlige ernæringsmangler.

Stress

Stress kan faktisk påvirke fordøyelsesfunksjon og kan fremskynde den opp. Selv om dette ikke kan være en umiddelbar effekt, stress kan føre til å måtte flytte tarmene raskere enn normalt, med avføringen "farger noen ganger også å være unormal. Barn begynner på skolen er ofte plaget med dette, men er ikke alene. Voksne opplever stress kan også finne trangen til å gå på do oftere enn normalt. Når du justere til stress, bør kroppen din tilbake til normal fordøyelsesfunksjon.

Mucousy Avføring i babyer

Mucousy Avføring i babyer


Foreldre ofte bekymre sine babyens avføring er ikke normalt. En vanlig bekymring er når en baby avføring synes mucousy. Ved å nøye observere barnet og hans avføring, kan du hjelpe barnelege diagnostisere problemet. Men før du ringer legen din, her er et par ting du bør vite.

"Normal" Baby Krakker

Baby-bæsj varierer sterkt fra spedbarn til spedbarn, og det er et bredt spekter av normalitet. Morsmelk har ofte sennep-farget avføring som kan se lurvete eller rennende. Men hva mor spiser i stor grad påvirker hvordan babyens avføring ser, så det er ikke uvanlig å se farger som spenner fra lyse ert grønn til oransje til tan og brun. Formel-matet babyer vanligvis har sennep eller tan avføring, men kan ha avføring i samme rekke farger, også.

Har det vært en endring?

Generelt, er det liten grunn til å bekymre deg hvis barnet ditt er sunt, synes ikke ubehagelig, og synes å ha slimete i hennes avføring. Men hvis barnets avføring endrer plutselig - og for mer enn én eller to avføringer - vurdere å ringe barnelege. Og hvis mucousy avføring følge endringer i atferd (som hyppig gråt), det er mer enn ett symptom legen din bør vite om.

Virus?

Hvis babyens avføring er grønne og mucousy, er det mulig barnet ditt har et virus. Endringen i avføringen farge og / eller konsistens skyldes unormal absorpsjon av næringsstoffer i tarmen. Ikke uvanlig denne type avføring er det eneste symptom på et virus, men det bør forsvinne i løpet av få dager.

Tenner?

All spytt din teething baby kroppen gjør kan irritere tarmen, også fører til dårlig opptak av næringsstoffer. Dette kan eller kan ikke være ledsaget av en bleie utslett og siklende.

Blood?

Av større bekymring er når mucousy avføring viser også tegn til blod. Blodet kan gjøre hele eller deler av avføring mørk brun eller svart, eller det kan vise seg som striper av rødt. En liten mengde rødt i avføringen kan komme fra et lite rift i rektal området forårsaket av avføring; Dette forsvinner vanligvis i løpet av 24 timer eller så. Mørk avføring kan tyde på blødning i mage-tarmkanalen, noe som er grunnen til at det er alltid en god idé å ringe barnelege og lagre en prøve i en Ziploc bag.

Behandling

Vanligvis er slimete i en babyens avføring ingenting å bekymre seg og trenger ingen behandling; i de fleste tilfeller, vil det gå bort med tiden. Hvis babyen din utvikler bleie utslett, behandle det med en over mot bleie utslett krem, Aquaphor, og muligens noen baby pulver krem ​​(ikke baby pulver). Endre ditt barns bleier så snart han har avføring kan også i stor grad hjelpe.

I noen vedvarende tilfeller kan din barnelege anbefaler å koble formler eller gjøre endringer i barnets kosthold (eller, hvis du ammer, din egen diett).

Hjem tiltak for å fremme regelmessig avføring

Tarm uregelmessighet er en vanlig helseplage, og over 4 millioner amerikanske voksne er rapportert å være forstoppet mesteparten av tiden. Det er mange endringer i livsstil og hjem rettsmidler fra kjøkkenet og medisinskapet som kan hjelpe behandle forstoppelse og øke tarm regularitet.

Om tarmen regularitet

Individuelle avføringsmønster varierer mye fra flere avføringer i dag til en hver to eller tre dager, men en person er generelt ansett for å være forstoppet hvis avføring ikke har skjedd for tre eller flere dager. Forstoppelse kan være forårsaket av livsstil problemer som utilstrekkelig væskeinntak, en lav-fiber diett med høyt raffinert mat og mangel på mosjon. Tarm uregelmessighet kan også skyldes medisinske tilstander og reseptbelagte stoffet bivirkninger. Forstoppelse er mer vanlig hos kvinner og er ofte rapportert som en bivirkning forekomst av svangerskapet. Hvis venstre ubehandlet, kan forstoppelse ha negative helseeffekter, inkludert toppelse, tarmobstruksjon og utvikling av hemorroider fra anstreng.

Kjøkkenrettsmidler

En enkel måte å redusere kronisk forstoppelse er å øke fiber i kosten. Du bør spise fiberrikt brød produkter som hel-korn korn, pasta og brød i stedet for produkter laget med raffinert hvitt mel. Cruciferous grønnsaker som brokkoli, kål og grønne blader er høy i fiber, og det er nyttig å spise grønnsaker rå eller lett dampet for å opprettholde fiberinnholdet. De fleste bønner som kidneybønner, pinto bønner og grønne erter er lastet med fiber som er de fleste nøtter som mandler, cashewnøtter og pekannøtter. High-fiber frukt inkluderer mango, papaya, fiken og svisker. Å spise frukt som epler og pærer med huden øker fiberinnholdet som gjør spise frøene i frukt som bær og druer.

Andre kjøkken rettsmidler er spesielt nyttig i å lindre akutt forstoppelse ved å fremme avføring med sukker eller med noe som inneholder pektin, ved hjelp av oljesmøring eller oppmuntre bulk krakk produksjon. Et vanlig brukt middel for barn som er forstoppet er å drikke 2 ss melasse eller mørk sirup i en kopp varmt vann. Olivenolje blandet halvt om halvt med juice kan bidra til å smøre fordøyelseskanalen. Du kan også kjøpe fennikelfrø, linfrø eller psyllium frø fra en helsekostbutikk og suge dem i vann for en hjemmelaget avføringsmiddel drink.

Medisinskap rettsmidler

For en akutt tilfelle av forstoppelse, kan medisinskapet allerede har noen rettsmidler. Mineralolje er en av ingrediensene i noen over-the-counter avføringsmidler. Du kan ta en eller to spiseskjeer av mineralolje alene eller sammen med andre væsker for å smøre din fordøyelsessystemet. Epsom salter er krystaller av magnesiumsulfat, og kan blandes i vann for å virke som en saltløsning lakser lignende til tarm kirurgi forberedelse produkter. Du bør ikke bruke en av disse metodene for kronisk forstoppelse som langvarig bruk kan føre til vitamin og mineral mangler og elektrolyttforstyrrelser.

Livsstilsrettsmidler

Regelmessig mosjon vil bidra til å stimulere fordøyelsessystemet og utvikle muskulær støtte som trengs for tilstrekkelige avføring. Det er også viktig å sørge for at du drikker rikelig med væske daglig for å opprettholde nok væske i fordøyelseskanalen. Dette er spesielt viktig dersom du bruker en fiber supplement, fordi fiber trenger væske for å produsere avføring. Uvilje mot å flytte innvollene i en ukjent eller offentlig sted kan bidra til forstoppelse. Jo lenger avføringen blir værende i nedre tarmen, vil mer vann bli absorbert fra avføring fører til hard, tørr avføring og mulig toppelse, så det er viktig ved behandling av forstoppelse å flytte tarmer så snart kroppen din signaler.

Hva er meningen med Yellow løs avføring?

Hva er meningen med Yellow løs avføring?


Leger ofte be avføringsprøver fra pasienter som opplever en lang rekke symptomer. Avføringsprøver gi innsikt i den generelle helsen til fordøyelsessystemet. Krakk som avviker fra normen når det gjelder farge og konsistens kan tyde på sykdom eller infeksjon. Gul, løs avføring er en uvanlig krakk variasjon og kan indikere et medisinsk problem.

Identifikasjon

Sunn avføring er brun og velformet, noe som indikerer et sunt kosthold og høytfungerende fordøyelsessystemet. Gul, løs avføring kan være alt fra lys grønn til lys gul. Denne type av avføringen er vanligvis ikke velformet og faller fra hverandre ved kontakt med vann toalett. Krakken kan også synes å ha en høy vann-eller fuktighetsinnhold som gjør det ser ut som væske. Det er ingen entall lukt forbundet med gule avføring, men en uvanlig lukt ikke typisk for normal avføring kan følge med avføring.

Betydning

Gul, løs avføring kan indikere en av flere forhold. Mindre alvorlige årsaker til gul avføring inkluderer en naturlig reaksjon på en diett høy i matvarer med gule eller grønne fargestoffer. Oransje-gul, kan løs avføring være et resultat av en diett høy i beta-karoten. Veldig gule avføring kan indikere lave nivåer av sunn galle og bakterier til stede i fordøyelseskanalen. Bakterier ansvarlig for å snu krakk brun kanskje ikke hatt nok tid til å samhandle med avføring før kroppen utvist den.

Kroniske forekomster av gul, løs avføring kan tyde på mer alvorlige problemer. Gilberts syndrom er en lidelse der leveren overproduces bilirubin som kan føre til ikke bare gule avføring, men også en gul farge på huden eller øynene. Malabsorpsjon av fett er en annen mulig årsak til gule avføring. Hvis kroppen din ikke er absorberende fett på riktig måte, kan overflødig fett ende opp i tarmen, noe som gir avføringen en gul fargetone. Malabsorpsjon kan indikere en alvorlig tilstand som cøliaki. Gul avføring kan være et tegn på galleblæren sykdom eller kreft i bukspyttkjertelen, forhold som krever øyeblikkelig legehjelp. Sjelden, er gule, løs avføring forårsaket av en parasitt kalt giardia som invaderer tarmen og forstyrrer fordøyelsen.

Behandling

Den spesifikke behandling for gul, løs avføring avhenger av årsaken til tilstanden, som kan fastslås ved en gjennomgang og blod eller avføring stikkprøver. Dersom avføringen er et resultat av en svingning i en persons kosthold, kan en lege anbefaler en alternativ diett som er høy i fiber og probiotika, som begge fremmer sunn tarm funksjon. Kroniske gul, løs avføring er ofte et tegn på noe mer alvorlig. Hvis gul, løs avføring er et resultat av en galleblæren sykdom, kan ha behov for galleblæren fjernes. Leversykdommer som bidrar til gule avføring kan forvaltes gjennom kosten eller reseptbelagte medisiner. Kronisk løs avføring kan også bidra til dehydrering. Overflødig væske eller intravenøse væsker kan være foreskrevet i ekstreme dehydrering tilfeller.

Forebygging

En diett rik på fiber og grønne grønnsaker bidrar til å regulere tarmen og fremmer normal fordøyelse. High-fiber dietter bistå i oppstramming opp en krakk konsistens under fordøyelsen. Overvåke inntaket av farget matvarer for å redusere sannsynligheten for bestått krakk med en unormal farge som gul. Jern og magnesium-rik mat bidra til å fremme sunn leveren fungerer å redusere sannsynligheten for overflødig bilirubin produksjon.

Betraktninger

Normal avføring inkluderer sporadiske misfargede eller løs avføring. Løse eller gule avføring er ikke alltid en indikasjon på et alvorlig problem. Men kroniske gul, løs avføring krever oppmerksomhet fra en lege som kan diagnostisere årsaken til de unormale avføring og overvåke pasienten for tegn på dehydrering som følge av diaré.

Blodig avføring hos barn

Blodig avføring hos barn


Foreldre er ofte skremt når de oppdager at deres barn har en blodig avføring. De fleste blodig avføring hos barn er forårsaket av mild anal sprekker, men kan være alvorlige underliggende tilstander som ulcerøs kolitt eller invaginasjon som trenger øyeblikkelig legehjelp.

Mindre Årsaker

Den vanligste årsaken til blodig avføring hos barn er anal sprekker. Anal sprekker er grunne sprekker eller rifter i huden ved åpningen av et barns anus som blør under avføring. Blodig avføring som følge av anal sprekker vil ha lyse rødt blod i avføringen eller flekker og striper på overflaten av avføringen samt dokumentasjon av blod på toalettpapiret etter tørke. Magesår og gastritt kan også føre til at barn skal ha blodig avføring. Tarm infeksjoner som Salmonella og rotavirus kan også forårsake blodig avføring. Matallergier, for eksempel allergiske reaksjoner på laktose i meieriprodukter kan forårsake blodig avføring hos barn som kan vedvare helt til maten er fjernet fra barnets kosthold.

Alvorlige årsaker

Ulcerøs kolitt kan forårsake blodig avføring hos barn som er løs og ofte dekket av slim. Ulcerøs colitis.is en alvorlig tilstand som kan føre til feber og vekttap i tillegg til blodig avføring hos barn og må behandles av lege umiddelbart. Tarminvaginasjon er en tilstand hvor det er forstyrrelser i blodstrømmen og forsyning til barnets tarmen som også kan forårsake blodig avføring. Begge forhold kan føre til at tarmvevet til å dø, forårsaker alvorlige komplikasjoner hvis den ikke behandles raskt. Tykktarmskreft, er en sjelden kreft hos barn som forårsaker magesmerter, endringer i avføring og kan også forårsake blodig avføring hos barn.

Testing

Barn som opplever vedvarende blodig avføring kan være nødvendig å gjennomgå endoskopisk diagnostikk for å finne ut årsaken til blødningen. En endoskopi kan settes inn gjennom endetarmen for å tillate legen å analysere og å ta bilder av tykktarmen og tarmene, ta biopsi vevsprøver og eventuelt stoppe blødninger. Andre testmetoder inkluderer en CT skanning, barium røntgenbilder og en angiografi. Ifølge Hopkins Children Hospital, er angiografi det beste alternativet for pasienter som har akutt blødning ved hjelp av fargestoff for å finne stedet av blødninger og kan også tillate injeksjon av medisiner for å stoppe blødning problemer.

Betraktninger

Medisiner som jernpreparater og de som inneholder vismutforbindelser kan føre avføring som vises mørk eller blodig, men er ufarlig. De mørke, blodlignende avføring forsvinner når barnet slutter å ta medisiner. Ulike matvarer som rødbeter, rød gelatin og matvarer med rød konditorfarge kan også forårsake krakker å vises blodig og er ikke en grunn til bekymring.

Advarsel

Ifølge Annie Stine av Babycenter Medical Advisory Board, Tarminvaginasjon, en alvorlig intestinal tilstand som resulterer i betent, hoven og blokkerte tarmen påvirker ca 2500 barn hvert år. Tarminvaginasjon rammer oftest barn under 3 år og kan forårsake blodig avføring som synes å ligne en mørk rød, gelé aktig struktur. Blodig avføring av denne typen bør tas opp umiddelbart av barnelege eller en tur til legevakten for å forhindre livstruende komplikasjoner.

Kronisk løs avføring hos barn

Kronisk løs avføring hos barn


Løs avføring hos barn er ofte forårsaket av tarminfeksjoner og magevirus som rotavirus og matintoleranse og allergier. Kronisk løs avføring hos barn er vanligvis ikke et resultat av alvorlige problemer, men hvis de vedvarer lengre enn fire uker kan trenge å bli behandlet av en pediatrisk gastroenterolog for å utelukke alvorlige underliggende forhold.

Årsaker

Kronisk løs avføring hos barn kan være forårsaket av tarminfeksjoner og mat sensitiviteter, intoleranse eller allergier. Tarm infeksjoner som kan føre til kroniske løs avføring hos barn kan være et resultat av bakterier som Salmonella eller E. Coli. Rotavirus, en av de vanligste årsakene til kronisk løs avføring hos barn, er svært smittsom og ifølge Dr. Jim Sears MD, kan føre til vann, illeluktende, brun eller grønn diaré som kan vare fra tre til fire uker som tarmen helbrede fra infeksjonen. Rotavirus kan også føre til oppkast og feber. Matintoleranse kan føre til kroniske løs avføring som vil vedvare inntil den skyldige matvarer fjernes fra kostholdet. Den vanligste matintoleranse hos barn er laktoseintoleranse som oppstår etter at et barn spiser meieriprodukter som inneholder laktose. Produkter som inneholder fargestoffer, kjemiske tilsetningsstoffer og sukker kan også irritere barnas tarmen. Mat allergi kan også kronisk forårsake løs avføring hos barn som også kan inneholde blod og slim. Forårsaket av matallergier kroniske løs avføring er vanligvis ledsaget av utslett, rennende nese, hoste og / eller piping i brystet.

Testing

Forårsaket av virusinfeksjoner Kronisk løs avføring er vanligvis ikke lar seg behandle med medisiner og må kjøre sine kurs. Alvorlig kronisk løs avføring kan trenge ytterligere testing for å utelukke-out alvorlige forhold. Din barnelege kan utføre en rutine krakk kultur for å teste for salmonella eller E. Coli bakterielle infeksjoner. Ifølge Dr. Sears, kan barnets avføring også bli testet for egg og parasitter samt rotavirus og Giardia antigener som kan også føre til kronisk løs avføring hos barn. Din barnelege kan også utføre en Hemocult test for å teste for tilstedeværelse av blod i barnets avføring som kan bety matallergier eller andre tarmproblemer.

Forebygging Dehydrering

Kronisk løs avføring kan føre til dehydrering hos barn. Se etter tegn på dehydrering eksempel en reduksjon i vannlating, innsunkne øyne, tørr munn, manglende evne til å produsere tårer da gråt, økt irritabilitet og en nedgang i aktiviteten. Muntlige re-hydration væsker vil hjelpe barnet ditt holde seg hydrert mens lider av kroniske løs avføring. Hvis barnet ikke vil drikke muntlige re-hydration væsker, prøv å tilby hvit drue juice til å drikke eller is chips å suge på. Unngå juice med høy sorbitol innhold som pære eller eple juice som kan føre til økt løs avføring eller diaré symptomer.

Betraktninger

Dr. Sears sier at å legge nye matvarer til ditt barns kosthold eller øke sitt daglige inntak av høy-fiber frukt og grønnsaker kan også føre til kronisk løs avføring. Barn som drikker mye eple og pære juice kan også lider av kroniske løs avføring.

Advarsel

Hvis barnet opplever langvarig kronisk løs avføring, kan de utvikle en midlertidig laktasemangel som fører til en intoleranse for melkeprodukter. Prøv å erstatte melkeprodukter med soya produkter som soyamelk hvis barnet utvikler alvorlige løs avføring etter å ha spist melkeprodukter.

Hvordan å myke Toddler Avføring Bruke naturlig rettsmidler

Hvordan å myke Toddler Avføring Bruke naturlig rettsmidler


Det er noen naturlige behandlinger du kan bruke til å myke opp pjokk avføring og lindre forstoppelse. Behandlingen bør starte så snart symptomene blir tydelig, fordi hvis det ikke behandles, kan nivået av ubehag for den lille øke, og det kan føre til komplikasjoner. En pjokk som ikke har avføring på to uker er mest sannsynlig forstoppet. Blod i området av endetarmen under en avføring, hard avføring, kvalme, magesmerter og er også symptomer av forstoppelse. Barn med denne tilstanden kan bli grinete. Barn med denne tilstanden bør se en lege for å utelukke en mer alvorlig årsak, før behandlingen tilbys hjemme.

Hvordan å myke Toddler Avføring Bruke naturlig rettsmidler

•  Legg til flere fiber matvarer til ditt barns kosthold. Friske grønnsaker og frukt, særlig svisker og rosiner, er gode kilder til fiber. Ifølge US Department of Agriculture, bør barn mellom 2 og 6 spise to porsjoner frukt og tre porsjoner grønnsaker hver dag. Andre matvarer som kornete brød, kan frokost barer som inneholder fiber, og peanøttsmør også tilby hjelp med forstoppelse. Organisk linfrø drysset over havregryn kan også lette forstoppelse.

Begrens ditt barns inntak av melkeprodukter. Ost, yoghurt, iskrem og ost bør begrenses til maksimalt tre porsjoner daglig med en porsjon tilsvarer en halv kopp. Squash, bananer og kokte gulrøtter kan også forårsake krakker å stivne.

Hold barnet hydrert. Væsker kan avlaste forstoppelse. Barn bør drikke rikelig med vann, juice og melk. Supper og is spretter kan også bidra til deres væskeinntaket. Å drikke mye væske bidrar til å holde avføringen myk. Du kan vite om barnet ditt får nok å drikke ved å betale oppmerksomhet til hvor ofte hun urinerer. Hvis barnet får nok væske, vil hun urinere minst en gang hver tredje time hele dagen.

Gi barnet aloe vera juice for å få hjelp med forstoppelse. Aloe vera juice kan mildne pjokk avføring, men vær sikker på at du bruker den type aloe vera juice som er ment for å drikke. Du kan blande det med ditt barns favoritt frukt juice for å gi den en mer tiltalende smak. Gi den til barn opp til to ganger om dagen ved behov.

Plasser barnet på potte rett etter måltider. Barn som ofte forstoppet noen ganger unngå å ha avføring. Holde den i kan føre til at avføring til å bli hardt. Har barnet ditt opphold på potte i ca 10 minutter etter å ha spist. Dette er når hans reflekser i tarmen vil gjøre det enklere å passere avføring.

Slim avføring hos barn

Slim avføring hos barn kan være en årsak til bekymring hvis de oppstår regelmessig eller bli kroniske. Slim i avføringen kan være en indikasjon på en alvorlig helsetilstand som Crohns sykdom, irritabel tarm sykdom eller ulcerøs kolitt. Det kan også være et resultat av endringer i de naturlige bakterier i fordøyelseskanalen og kan følge diaré eller forstoppelse. Normalt slim hjelper linje og smøre tarmen, og mest avføring inneholder en liten mengde av slim.

Bakteriell overvekst

Ifølge feil diagnose, en av årsakene til slim avføring hos barn er bakteriell overvekst. Normalt er det en viss mengde bakterier i fordøyelseskanalen. Dette er sunn og hjelper på fordøyelsen. Men hvis det vokser ut av kontroll, så det kan bidra til slim i avføringen. Symptomer på bakteriell overvekst inkluderer oppblåsthet, gass og slim avføring. Disse symptomene kan lindres ved å spise yoghurt, som vil balansere fordøyelsessystemet bakterier.

Blodig avføring

En annen alvorlig grunn til bekymring er hvis slim avføring ledsages av blodig eller vente avføring. Dette er en indikasjon på at det er blødning i tarmen eller endetarmen. Lyse røde avføring indikerer blodet kommer fra endetarmen eller nedre fordøyelseskanalen, ifølge MedlinePlus. Mørkere avføring indikerer at blodet kommer fra den øvre fordøyelseskanal, slik som magesekken eller tynntarmen. Avføring blir mørkt og tjæreaktig når de har vært utsatt for fordøyelsesenzymer juice.

Ulcerøs kolitt

Ifølge feil diagnose, kan en av årsakene til slim i avføringen være ulcerøs kolitt, som kan påvirke ungdom og unge voksne, og er en tilstand der tarmkanalen er kronisk betent. Personer med ulcerøs kolitt ofte opplever hyppige utbrudd av diaré og forstoppelse. Det finnes ingen kur, og behandling inkluderer ofte endringer i livsstil og kosthold, ledsaget av medisinering.

Crohns sykdom

Crohns sykdom er lik ulcerøs kolitt og er også ledsaget av kronisk diaré og forstoppelse og av og til slim i avføringen. Crohns sykdom kan påvirke enkeltpersoner i alle aldre og er behandlet med diett endringer og medisinering. Det finnes ingen kur for denne lidelsen, og mange synes det er ekstremt nedbrytende.

Tarmobstruksjon

Slim i avføringen kan også være en indikasjon på tarmobstruksjon, i henhold til feil diagnose. Dette er en alvorlig tilstand som krever øyeblikkelig legehjelp. Barn med denne tilstanden vil ha problemer passerer gass og kan ikke ha en vanlig avføring i flere dager. Barna har sitt eget naturlige og normale rytme for avføring, men hvis barnet ditt ikke har flyttet sin avføring i flere dager, og dette er ikke normalt for dem, vil de være i store smerter og kan kun ha små oppfordrer til å flytte sine avføring som er ledsages bare av mengder slim. Hvis dette er tilfelle, søker oppmerksomhet fra barnets lege eller legevakt.

Blodig avføring hos babyer

Blodig avføring hos babyer


Foreldre kontinuerlig sjekke sine babyens avføring å sørge for at de er en normal farge og tekstur. Blodig avføring er nok til å få panikk noen foreldre, men er ikke alltid et resultat av en alvorlig tilstand og ifølge Dr. Jim Sears MD, nesten alle barn vil passere minst en blodig avføring i spedbarnsalder. Blodig avføring hos babyer kan noen ganger være et resultat av en alvorlig underliggende tilstand som må tas opp av barnelege umiddelbart for å hindre alvorlige komplikasjoner.

Mindre Årsaker

I mange tilfeller kan babyer med blodig avføring opplever allergisk kolitt, forårsaket av en laktose eller proteinintoleranse i brystet eller morsmelkerstatning de forbruker. Babyer som har allergiske kolitt vil ha lyse rødt striper av blod i avføringen. Morsmelk og formel matet babyer kan både utvikle allergisk kolitt. Babyer som får morsmelk som utvikler allergisk kolitt kan behandles ved å fjerne melk og melkeprodukter fra mors kosthold. Formel matet babyer som utvikler allergisk kolitt vanligvis har intoleranse for soya proteiner og må byttes til en elementær formel.

Alvorlige årsaker

Invaginasjon er en vanlig årsak til blodig avføring i babyer som har en tendens til å utvikle seg i løpet av tiden babyer er introdusert for fast føde. Ifølge Carol Miller, barnelege ved University of California, San Francisco, tarminvaginasjon forårsaker kolikk-type smerte som oppstår i bølger som øker i hyppighet og intensitet. Tarminvaginasjon er en tilstand der en baby tarmen blir betent og hoven som resulterer i blokkerte og eventuelt revet tarmen. Tilstanden kan føre til tarmvevet til å dø og vil produsere mørk rød, gelé teksturerte avføring som kan inneholde slim. Babyer kan også virke svett, sløv, viser tegn på dehydrering og magen kan bli oppblåst med en pølse-lignende masse tydelig i øvre middelklasse eller høyre del av magen regionen.

Behandling

Ifølge Annie Stine av Babycenter Medical Advisory Board, hvis barnelege har mistanke om at barnet ditt opplever blodig avføring på grunn av tarminvaginasjon, diagnosen vil bli bekreftet av ultralyd, CT scan eller spesielle x-ray studier. Etter visuell avbildning gir en positiv diagnose, vil en radiologen deretter forsøke å presse innvollene tilbake på plass ved hjelp av en barium eller luft klyster. Hvis barnet ditt har en revet tarmen på grunn av tilstanden, vil kirurgi være nødvendig å fjerne blokkeringen, og i tilfeller av alvorlig blokkering, kan små deler av tarmen fjernes for å fjerne blokkeringen.

Betraktninger

Iron forberedelse medisiner kan føre til en baby krakk til mørke eller blodig og forsvinner når barnet er ferdig med å ta medisinen. Drikkevarer og mat som inneholder rød konditorfarge kan også føre til en baby krakk å vises røde eller blod-aktig, men er ikke et resultat av en alvorlig tilstand.

Advarsel

Babyer som har blodig avføring som følge av allergisk kolitt bør behandles og følges opp av en barnelege, og spesielt de som opplever magesmerter, oppkast og dårlig vektøkning på grunn av tilstanden.

Hvordan Vask avføring ut av en Crib Sheet

Barneseng ark, eller baby ark, er vanligvis laget av bomull, og brukes til å dekke en barneseng madrass. Hvis du har barn i huset, sjansene er gode for at på et tidspunkt, må du rense avføring fra barneseng ark. Krakk-farget ark kan synke ned i baby crib madrass og stinker opp rommet. Heldigvis crib ark er vaskbare. Du kan vaske dem og drepe eventuelle fecal bakterier ved hjelp av noen enkle vaskemetoder.

Hvordan Vask avføring ut av en Crib Sheet

Ta skitnet barneseng ark og plassere dem i en bøtte eller vask. Fyll bøtte med kaldt vann for å løsne eventuelle fekal faste partikler. Ikke bruk varmt vann da dette kan lage proteinet i avføringen gjør flekken vanskelig å fjerne.

•  Kast vannet i toalett nøye. Fyll bøtte med kaldt vann igjen og kast. Gjenta 3-4 ganger.

•  Plasser barneseng ark i vaskemaskinen. Vask med kaldt vann og tilsett 1 kopp blekemiddel til vask (eller i henhold til instruksjonene på blekemiddel). Blekemiddel vil ødelegge fekal bakterier. Bruk farge-safe blekemiddel hvis barneseng ark er farget.

Tørk barneseng ark i tørketrommelen etter at flekken er helt fjernet.

Årsaker til blek, lys avføring og tretthet i flere uker

Årsaker til blek, lys avføring og tretthet i flere uker


Mens trøtthet er et generelt symptom som kan følge av mange andre forhold enn sykdom, blek eller lys avføring er relativt sjeldne, og kan være et tegn på alvorlige problemer i fordøyelseskanalen. Hvis du har disse symptomene for mer enn noen få dager, bør du søke rask legehjelp.

Gilberts syndrom

Gilberts syndrom er en genetisk tilstand som rammer 3-7 prosent av amerikanerne; menn er mer sannsynlig å ha det enn kvinner. Fatigue er et vanlig symptom på denne lidelsen, som hindrer leveren fra å behandle et stoff som heter bilirubin. Gilberts syndrom kan også føre til blek avføring i noen tilfeller.

Hepatitt

Akutt hepatitt kan produsere tretthet og lys avføring (som noen ganger har puss i dem). Hepatitt er en betennelse i leveren med et bredt spekter av mulige årsaker; de virale former av sykdommen blir vanligvis overført ved å dele nåler, sex, eller andre nære personlig kontakt med en infisert person. Alkohol og enkelte medisiner kan også forårsake leverbetennelse.

Hepatitt er en alvorlig sykdom som krever rask legehjelp.

Bile Duct Issues

Gallestein eller en innsnevring av gallegang kan forårsake lys avføring og tretthet. Det er mulig å lide av en gallegang problemet uten ytterligere symptomer eller smerte. Se en lege hvis tretthet og lys avføring vedvarer, eller hvis du opplever noen smerter i magen eller omkringliggende områder.

Kreft

I sjeldne tilfeller kan lette avføring og tretthet være tegn på bukspyttkjertelen eller gallegang kreft. Tidlig påvisning av disse kreftformene kan forbedre din prognose, så igjen, det er viktig å se en lege hvis disse symptomene vedvarer i mer enn noen få dager.

Medisiner

Over-the-counter medisiner som Kaopectate og Pepto-Bismol, som inneholder vismut subsalicylate, kan føre til blek avføring hvis tatt i store doser over lengre tid. Hvis tretthet er også tilstede (på grunn av en mage-virus, for eksempel), kan dette skape et falskt inntrykk av at symptomene er relatert.

Hvordan Unn blodig avføring

Blodig avføring er ikke et hyggelig tema, men det absolutt må tas opp når noen opplever denne tilstanden. Det er flere årsaker til å behandle blodig avføring. Behandlingene varierer betydelig med årsakene. Her er metoder for å behandle blodig avføring.

Hvordan Unn blodig avføring

En se en lege. Blodig avføring kan bety alt fra hemorroider GI infeksjoner til kreftsvulster. Bare en lege kan avgjøre de nødvendige tester for verktøy prøver samt eventuelle ettervern som er nødvendig.

Prøv hjem rettsmidler for hemorroider inkludert over-the-counter salver og kremer. Minst 50 prosent av alle amerikanere lider av hemorroider ifølge National Institute of Health. Hemorroider er den viktigste årsaken til blod i avføringen siden det skjer når årer i anal og endetarm området er betent og noen ganger sprekke.

innlemme mer fiber i kosten. En god beslutning om hvorvidt dietten er hensiktsmessig er å avgjøre om avføring flyter eller synker. God avføring bør flyte. Hvis den ikke gjør det, er dette sannsynligvis en av årsaken til blodig avføring. Unngå bearbeidede matvarer. Også avstå fra over spise. Alle disse ting påvirker mage-tarmkanalen, så vel som blodig avføring episoder.

Slutt å bruke anti-inflammatoriske legemidler. Legemidler som behandler betennelse samt medikamenter med ibuprofen i dem påvirke slimhinnen i mage-tarmkanalen og forårsake blødninger og sår. At blødningen vil føre til blodig avføring. Bruke alternative metoder for å behandle hevelse og smerte som ikke involverer disse typer medisiner.

Tren regelmessig. Regelmessig hvile og mosjon vil holde kroppen kjører som en velsmurt maskin. Spesielt forhold som hemoroider oppstår når det ikke er aktivitet.

Blindtarmbetennelse avføring Symptomer

Blindtarmbetennelse avføring Symptomer


Blindtarmbetennelse kan slå til når som helst uten advarsel symptomer. Akutt blindtarmbetennelse er en av grunnene til at pasienter rush til legevakten klaget over sterke magesmerter. Blindtarmbetennelse påvirker alle forskjellig. Noen kan ha et angrep av blindtarmbetennelse uten symptomer, mens en annen ikke kan være i stand til å krype ut av sengen på grunn av smerte og ubehag. La oss ta en titt på denne orgel og tilstanden som fører til kirurgi.

Vedlegget

Blindtarmen din ikke har en kjent funksjon foruten dens tendens til å forårsake problemer. Det er et smalt rør omtrent 3 til 4 inches i lengde som rager fra forsiden av tykktarmen. Blindtarmbetennelse er betennelse i vedlegg. Årsakene til blindtarmbetennelse er usikker, men det antas å være forårsaket av en blokkert fra fekaliene eller et annet fremmed materiale. Uavhengig av årsak, er resultatet det samme. Bakterier formere seg og forårsake infeksjon av vedlegg.

Symptomer på Appendisitt

Symptomer på blindtarmbetennelse kan ikke forekomme i alle pasienter. Noen kan bare ha en kombinasjon av disse symptomene. En klassisk symptom på blindtarmbetennelse er plutselig og vage smerter rundt navleområdet. Smerten seg så langsomt til den høyre nedre del av magen mot høyre hofte i løpet av 24 timer. Klassiske symptomer er kvalme, feber, og hyppig oppkast. Pasienten kan ha dårlig appetitt. Smerten kan bli intens og skarp i løpet av få timer. Bevegelse som å sitte opp eller går kan gjøre vondt verre. Blindtarmbetennelse påvirker avføring. Strai fra forstoppelse kan være smertefullt og ubehagelig fordi det legger press i mageområdet. Pasienten kan også ha forstoppelse og diaré.

Felles Feildiagnostisering

Tidlige symptomer på blindtarmbetennelse kan etterligne andre forhold som gastroenteritt. Blod analyse av hvite blodceller er ofte gjort for å undersøke for hvite blodlegemer. Pasienter som har blindtarmbetennelse kan ha en forhøyet nivå av hvite blodceller. Det er imidlertid viktig å merke seg at normale nivåer kan oppstå hos et individ som har blindtarmbetennelse. Disse er de pasienter som ofte misdiagnosed. Det er ikke en eksakt blodprøve som kan gi bekreftelse på blindtarmbetennelse. Dessverre er det ikke uvanlig at en pasient lider av blindtarmbetennelse å bli sendt hjem med en diagnose av magen influensa eller en ovarialcyste.

Tester

Etter en blodanalyse av de hvite blodlegemer er gjort, kan en lege bestille flere tester for å bekrefte diagnosen. En computertomografi (CT) scan av magen og bekkenet er ferdig. Røntgen av magen kan tas for å utelukke andre vanlige forhold som forstoppelse som kan være årsaken til magesmerter. Ultralyd av magen og bekkenet, kan pålegges å se etter mulige cyster på eggstokkene som kan være årsaken til problemet. Vedlegget ofte ikke kan sees på en ultralyd.

Behandling og komplikasjoner

Når blindtarmbetennelse er diagnostisert, må pasienten ha kirurgi for å ha blindtarmen fjernes umiddelbart. Uten behandling et vedlegg kan sprekke og føre til en livstruende infeksjon kalt peritonitt. Peritonitis er en infeksjon av bukhinnen som er en klar hinne som dekker de abdominale organer. En sprukket blindtarm kan forårsake infeksjon i eggstokkene og egglederne som kan føre til infertilitet. Sepsis, kan en livstruende infeksjon i blodet forekommer også.

Hvordan behandle løs avføring

Hvordan behandle løs avføring


Løs avføring, ofte referert til som diaré, er vanligvis kortvarig og rydder opp på egen hånd i løpet av få dager. Det er ofte forårsaket av en mage influensa. Diaré kan også skyldes problemer fordøye visse matvarer som melkeprodukter for de som lider av laktoseintoleranse. Imidlertid kan kronisk diaré som varer i ukevis være forårsaket av tilstander slik som Crohns sykdom og irritabel tarmsyndrom.

Drikk rikelig med væske

Diaré kan føre til dehydrering, så det er viktig å erstatte tapt kroppsvæsker ved å drikke rikelig med væske. Drikk klare væsker som vann, ingefærøl og suppe buljong. Vann vil erstatte væske, men ikke tapt mineraler. Drikk fruktjuice og spise suppe for å erstatte mineraler slik som kalium og natrium. The Mayo Clinic anbefaler å unngå eple og pære juice, siden de kan gjøre diaré verre. Avstå fra å drikke koffein eller alkohol også.

Se hva du spiser

Spis bland matvarer som vanlig ris, ristet brød, kjeks, bananer, kokte poteter og gelatin. Unngå fet, høy-fiber matvarer og meieriprodukter til diaré har sunket. Legg maten du vanligvis spiser i dietten din gradvis etter at diaréen har stoppet.

Over-the-counter medisiner

Selv om over-the-counter medisiner kan redusere antall løse avføringer, anbefaler Mayo Clinic konsultere lege før du tar dem. Ifølge Mayo Clinic, kan diaré forårsaket av bakterier eller parasitter gjøres verre ved å ta over-the-counter medisiner siden de hindrer kroppen fra å komme på hva som er årsaken til løs avføring. Antibiotika kan være nødvendig for å behandle denne typen diaré.

Advarsler

The University of Maryland Medical Center anbefaler å kontakte din helse-omsorg leverandøren hvis du har diaré ledsaget av feber over 101 grader F hos voksne eller 100,4 grader F hos barn. Se din lege hvis avføringen inneholder blod, puss eller er svart i fargen. Ring legen dersom diaréen ikke blir bedre eller forverres i løpet av fem dager for en voksen eller innen to dager for et spedbarn eller barn.

Hint

  • Drikk rikelig med vann! Du taper væske gjennom diaré som må byttes ut.
  • Drikk vann under måltider og etter avføring.
  • Prøv å ha ulike typer supper for måltider mens symptomene vedvarer.
  • Hvis du fortsatt har løs avføring etter to uker, må du oppsøke lege.

Årsaken til blod i avføring

Å se blod i eller barnets avføring kan føre til at du bekymre deg eller ringe legen din med bekymringer. Årsakene til blod i avføringen, avhenger av mengden og fargen av blod, så vel som typen av avføringen ble funnet i. Ifølge Mayo Clinic and National Library of Medicine, årsakene til blod i avføring omfatter fordøyelsessykdommer og betennelse i tykktarmen eller endetarmen.

Typer

Problemer i den øvre del av mage-tarmkanalen (spiserør, magesekk) kan føre til mørke eller vente ute avføring, mens skader eller lidelser i nedre mage-tarmkanalen (tarmen, rectum) resultat i lyse rødt blod.

Forstoppelse

Hvis du er gravid, eller hvis du belastningen under en avføring, forstoppelse kan være årsaken til blod i avføringen. Forstoppelse kan også resultere hvis kostholdet er lite fiber eller du ikke drikker nok vann.

Karsykdommer

En tåre eller blokkering i venene til spiserøret eller magen kan føre til blødninger i fordøyelseskanalen som blir gått inn i avføringen og ser mørkt eller vente.

Betennelse

Betennelse forårsaket av acid reflux i spiserøret eller magen samt inflammatoriske sykdommer som Crohns sykdom eller irritabel tarm syndrom kan føre til blod i avføringen.

Hevelse

Hevelse i små poser av tarmen, som kalles divertikulitt, eller hevelse rundt åpningen av endetarmen (hemorroider) kan føre til krakk å ha lyse rødt blod.

Hindringer

Blod i avføringen kan være et resultat av hindringer i fordøyelsessystemet, for eksempel polypper i tykktarmen eller svulster i magen, tykktarmen eller endetarmen.

Hva er årsaken til lavere magesmerter og Clay farget avføring?

Clay farget avføring er en sterk indikasjon på lever infeksjon eller sykdom. Så er lavere magesmerter. Vanlige symptomer assosiert med denne lidelsen omfatter gulsott eller gulfarging av huden, mørk urin, oppkast og ømhet i leveren regionen. Årsaker til leversykdom kan tilskrives pre-eksisterende medisinske tilstander, dårlig kosthold, metabolske mangler, alkoholmisbruk og kronisk forbruk av enkelte medisiner.

Leire farget avføring indikerer en feil med galle systemet. Den gallesystemet omfatter lever, galleblære og pankreas. Det er dreneringssystemet hvor galle salter utskilles, av leveren via galleblæren, i avføringen. Dette gir avføringen det er vanlig mørk brunaktig utseende. Galle hjelpemidler i absorpsjon og bryte ned fett før det er utskilles gjennom tykktarmen.

Den gråaktig krakk er et resultat av utilstrekkelig galle utgivelse som resulterer i manglende evne i kroppen til å absorbere og riktig å bryte ned fett. Fordi denne betingelse er ofte ledsaget med hevelse eller herding av leveren, ømhet og underlivssmerter er et symptom som vanligvis følger med denne type lidelse.

Behandling

Behandling for denne tilstanden bestemmes basert på årsaken og stadium av leversykdom. En rekke alternativer inkluderer strålebehandling, farmasøytisk terapi, inkorporering av sunnere fettfattig diett, kirurgi, og mulig transplantasjon.

Årsaker til hvit avføring

Årsaker til hvit avføring


Avføring kan tenkes, og akseptabelt, kommer i en rekke nyanser av brunt, og til og med svart og grønn, men en hvit krakk er ikke normalt og krever handling, ifølge gastoenterologist Dr. Picco på mayoclinic.com (se referanser).

Ingen Bile

Hvis avføringen er hvit det betyr, ifølge Picco, at det mangler galle, som er fordøyelsesvæske som produseres av leveren og lagres i galleblæren. En mangel på galle angir muligheten for et problem i galleveiene eller leveren. Sunn krakk er brunt og det blir farge fra galle som utskilles fra leveren under fordøyelsesprosessen og kommer inn i tynntarmen. Hvis leveren ikke produserer galle, eller hvis det er, men gallen blir hindret eller blokkert fra å forlate leveren, vil avføringen være hvit.

Medisiner

Det finnes medisiner som kan gjøre din avføring hvitt, inkludert anti-diaré medisiner og store doser av Kaopectate eller Pepto-Bismol. Noen anti-soppmidler, antibiotika og antacida kan også ha denne effekten på fargen på avføringen.

Medisinske tilstander

Medisinske tilstander som kan føre til krakk for å slå lys farget eller hvit inkluderer innsnevring av gallegangene, gallestein, svulster, cyster, feil i stoffskiftet, en leverinfeksjon som hepatitt eller galle skrumplever, og tarm og gallegang medfødte misdannelser.

Bile Duct Obstruksjon

En galle duct obstruksjon kan være forårsaket av en rekke forhold, blant annet gallestein, betente gallegangene, skade på galleblæren fra kirurgi, forstørrede lymfeknuter i porta hepatis, cyster i gallegang, svulster i bukspyttkjertelen eller gallegangene og svulster som har spredt seg til galle systemet. En person kan være i fare for at dette vil skje hvis han har et svekket immunforsvar, noe som kan føre til blokkering via infeksjon, skade på magen, gallekreft, galle kirurgi, kreft i bukspyttkjertelen, pankreatitt eller en historie med gallestein, ifølge nlm.nih Gov (se referanser).

Andre problemer knyttet til Bile Duct Obstruksjon

I tillegg til å snu avføringen hvit, kan en blokkert gallegang produsere gulsott og gjøre huden gul på grunn av opphopning av bilirubin i blodet.

Digestive Issues

Hvis du har fordøyelses problemer, kan dette slå avføringen en blek farge, ifølge Wrongdiagnosis.com (se referanser). Den fordøyelsessystemet består av rør som går fra munnen til rektum og som huser spiserøret, magen og tarmene, samt organer som er koblet til røret, som omfatter leveren og bukspyttkjertelen. Hvis du har en duodenal, fekal inkontinens, Whipple sykdom, dysenteri eller esophageal akalasi, er det en sjanse for at avføringen kan være blek i fargen.