Digidexo.com

Hvordan slutte å være lat

Hvordan slutte å være lat


Lazy er en sinnstilstand. Hvis du er fast bestemt på å få en frisk start på det nye året, men noe trekker alltid deg tilbake, kunne det noe være deg. Vi velger vår atferd, selv de lat. Les videre for å finne ut hvordan du kan slutte å være lat og begynne å bevege seg fremover!

Bruksanvisning

innrømme at du er lat. Mye som noen recovery program, er det første skrittet her innrømme at det er et problem. Hvis du ikke kan komme til enighet med det, vil du ikke gjøre noen forsøk på å endre det. Men du trenger ikke å oppleve noen offentlig ydmykelse. Du kan holde dette for deg selv. Ingen behøver å vite at du selv tenker om det, enn si prøve å endre late vaner.

STOP delegere. Late folk liker å delegere. En mye. Du ønsker at fjernkontrollen? Kom deg opp og få det selv. Du virkelig ønsker at pizza til middag? Gå din feets til bilen din og gå plukke den opp! Convenience har blitt en GIGANTISK salgsargument i USA på grunn av latskap. Hvorfor holde fôr Madison Avenue lommer når du kan være fôr din egen?

Ta en titt i speilet. Hvem er det? DET er den personen som er ansvarlig for dine suksesser og fiaskoer i livet. Wave. Bli kjent. Når du begynner å ta ansvar for dine egne valg og atferd, og slutte å skylde på andre for der du er eller ikke er, så kan du begynne å angripe latskap i kjernen.

Lag en plan. Skriv ut ting om deg som er lat, i hver kategori av livet ditt-helse, kosthold, arbeid, hjem, familie. Vurdere hvor mye liv du kaster bort ved å være lat. Legg merke til hvor mange ting du går glipp av ved å leve et stillesittende livsstil. Når du har sett på det hele den gode, den onde og den regelrett stygg deretter bestemme hvilke aspekter av latskap du ønsker å eliminere først. Lag en prioriteringsliste.

Du fikk ikke lat over natten, og du kommer ikke til å foreta en fullstendig snuoperasjon ved morgen heller. Noen ganger, når noe er veldig tøft å gjøre, må du kanskje å snike seg på den for å få det gjort. Endre noen små ting først. La momentum bygge .... få det snøballeffekt går. Å slutte å være lat, er å begynne å leve livet til fulle potensial. Jada, kan det ta tid de gamle vaner er definitivt den vanskeligste å bryte. Dette er ikke en enkel prestasjon. Latskap er behagelig. Det er en sutteklut som holder deg trygt fra skade og avvisning; men fortsetter å være lat betyr at du er juks selv ut av den ene og eneste livet du har.

Tips og advarsler

  • Slutte å lage unnskyldninger, og bare gjøre det.
  • Bevegelse er smittsom. Når du starter, kan du oppnå mer enn du regnet!