Digidexo.com

Hvordan vite om du bør fortsette Chiropractic Care

Hvordan vite om du bør fortsette Chiropractic Care


Diskuter med din kiropraktor i begynnelsen av behandlinger hva det projiserte behandling planen vil innebære. Din spesifikke tilstand eller skade vil diktere hvor ofte og hvor lenge du må fortsette din chiropractic omsorg. Kiropraktorer manipulere ryggvirvlene å avlaste presset på nabonervegrupper. Denne fremgangsmåte benyttes ofte for å behandle kronisk smerte, så vel som andre systemiske sykdommer.

Bruksanvisning

Vet om du skal fortsette Chiropractic Care

•  Besøk din kiropraktor for din nåværende smerte eller skade. Etter evaluering og diagnostisering, be om en skriftlig behandlingsplan. Dette bør inkludere en anslått tidsramme for behandlinger og en plan for overgangen til å stoppe dem.

La kroppen snakke for deg. Du vet hvordan du føler deg. Hvis du bedre i begynnelsen av dine behandlinger, men du ikke har følt noe bedre i uker, er det på tide å be om en revidert behandlingsplan. Det kan være på tide å stoppe behandlinger hvis det er ingen ytterligere fordeler som følger fra å fortsette.

Spør kiropraktor hvis det er uvanlig å nå et platå mens de får behandling. Finn ut om andre pasienter har hatt en lignende opplevelse. Hvis du føler at du har fått alt du kan ut av din chiropractic omsorg, men fortsatt ikke føle seg 100 prosent, spør kiropraktor etter andre alternativer. Hvis du ikke føler deg komfortabel med de alternativene presentert, får en annen mening fra andre kiropraktorer eller gå tilbake til legen din.

Fase vår omsorg på en intelligent måte. Mange behandlingsplaner kaller for en gradvis overgang til ende behandling. I stedet for flere besøk per uke, kan du bli faset ut til 1 besøk per uke, deretter 1 besøk annenhver uke, og så videre.

Les mer om de generelle fordelene ved kiropraktikk omsorg ved å lese 'Chiropractic Først: Det raskest voksende Health valg ... Før medikamenter eller kirurgi,' tilgjengelig for kjøp på Amazon.com (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

  • Du vil vite i løpet av noen uker hvis du føler noen bedring. Hvis ikke, kan det være lurt å diskutere det med din kiropraktor for å se om det trenger å være modifikasjoner på din behandlingsplan.
  • Hvis du fortsatt er i bedring, bør du fortsette din nåværende behandlingsplanen inntil forbedring platåer.
  • Gebyrer for kontor besøk er vanligvis moderat priset.
  • Ikke fortsett din kiropraktisk behandling bare fordi du ikke ønsker å fornærme din omsorgsperson. Hvis du ikke fortsetter å føle deg bedre eller hvis du ikke har gjort noen fremgang i en stund, be om en revurdering før du fortsetter dine behandlinger.
  • Hvis du opplever noen form for ny symptom, som brystsmerter, kraftig oppkast eller vedvarende smerter, bør du kontakte legen din umiddelbart.
  • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Ofte er tilgjengelig om deres sikkerhet og effektivitet kun begrenset informasjon. Hver stat og disiplin har sine egne regler om hvordan alternativ medisin utøvere er lisensiert. Hvis du bestemmer deg for å besøke en, velger du en lisens fra en anerkjent nasjonal organisasjon. Ta kontakt med din primære helsepersonell og holde legen informert om alternativ medisinsk teknikk du gjennomføre.