Digidexo.com

Leddgikt betingelser, Pain Relief & Treatment

Artritt er en potensielt ødeleggende tilstand som kan påvirke hvilket som helst ledd i menneskekroppen. Forårsaker mild ubehag og stivhet i mildere former og sterke smerter og uførhet i alvorlige former, kan leddgikt skal forvaltes og behandles på en rekke måter. Her er en kort oversikt over de vanligste leddgikt behandlingstilbud.

Rest

Hviler en arthritic joint er en effektiv behandlingsstrategi som kan redusere leddgikt smerte og irritasjon. Unngå overdreven eller unødvendig felles bevegelse kan tillate leddgikt leddsmerter å avta og fremme bløtvevstilhelingen.

Aktivitet Modifikasjon

Høy effekt fysisk aktivitet, inkludert løping, hopping og i noen tilfeller, turgåing, kan forverre en leddgikt felles og forårsake smerte. Eliminere eller redusere deltakelse i slike aktiviteter, og erstatte dem med deltakelse i low-impact aktiviteter er en effektiv form for leddgikt behandling.

Smerte medisiner

Smertestillende medikamenter, inkludert over-the-counter, ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner og reseptbelagte baserte narkotiske / opiat-baserte medisiner, kan være effektive for å redusere leddgikt smerte og blir ofte brukt til å behandle en kronisk leddgikt tilstand.

Injeksjoner

Injeksjonsterapi, som normalt består av å injisere små mengder av kortikosteroid (vanligvis kortison) inn i et artritisk ledd, er en meget effektiv behandling alternativ artritt. Felles injeksjoner bidra til å redusere leddsmerter og hevelse og bidra til å øke felles utvalg av bevegelse.

Joint Replacement

Joint erstatning er også en effektiv behandling alternativ designet for å rekonstruere en skadet ledd utnytte protese reservedeler. Leddprotesekirurgi reduserer smerter, forbedrer funksjon og gjenoppretter normal ledd anatomi, noe som gjør det til et effektivt behandlingsalternativ for alvorlig leddgikt.