Digidexo.com

Hvordan kan jeg samle svart valnøtter?

Samle svart valnøtter er ganske enkel - de fleste bare plukke dem opp fra bakken under en svart valnøtt tre. Men du må finne din kilde, være der i høst - vanligvis etter den første frosten og før ekorn får dem - og være forberedt på å bære en haug hjem.

Verdifull Nut

Hvis du ønsker å samle svart valnøtter for mat eller andre formål, er du ikke alene. Høsting dateres tilbake til de tidligste tider. Indianere samlet verdsatte nøtter for en rekke formål, blant annet sliping for mel. Den svarte valnøtt kjerne, en søt-smake kjøtt, er verdsatt til bruk i ørkener og søtsaker, og oljen har tradisjonelt vært brukt som et maleri medium. Husks lage en populær fargestoff. Forskning viser at svart valnøtter inneholder alkaloider, som har vist seg å bekjempe kreft.

Finne, Identifisere treet

Den høye, majestetiske svart valnøtt-treet vokser fra det østlige USA gjennom Sør og i deler av Great Plains. Ruvende 50-120 meter, er det funnet i frodige skoger, bottomlands og elveslette, men i dag er også ofte sett langs boliggater og i anlagte parker. Den svarte valnøtt mørke, furet bark og lange, bleke-grønne bladene er ganske lett å skille. Men ikke la deg lure. Det ser ut som enkelte blader, med taggete kanter og måle ca 3 1/2 inches lang, er virkelig de flygeblader. Det er 11 til 24 av dem på en lang blad, som strekker seg 1 til 2 meter. Når knust, bladene lukter sitroner.

Svart valnøtt trær er selv gjødsling, slik at både mannlige og kvinnelige blomster blomstre fra april til juni. Kvinnelige blomstene er små og vokse på spissen av grener; mannlige blomstene er sett hengende i slanke bunter, kalt rakler. Frukten er grønn og kjøttfull med en tynn hud og har en rynkete frø. Den kuleformede skrog, 2 1/2 inches i diameter, er i likhet med bladene, sitron-duftende og svært hardt før modning. Folk noen ganger kuttet ned trærne for deres dyrebare tre, og trærne er ofte ikke plantet. Som et resultat, er sort valnøtt trær blir sjelden hvor de ikke er beskyttet.

Høsting av Nut

Ved midten til slutten av september, blir skallet en gulaktig fargetone og faller til bakken. Hvis du kan bulke skallet med tommelen, er det på tide å høste. Men mutter Avlingene varierer fra år til år, så før du begynner å samle, sjekk ut noen for å se om disse kjernene er full. De kan være innskrumpet eller kan ikke fylle opp skallet.

Når høsting, slitasje gamle sko, gummihansker og klær du ikke har noe imot å bli skittent eller flekket av gulbrun, garvesyre-syre-laced juice som kunne lekke ut av skallet. Ta med en stor bøtte eller bag, som burlap, netting eller plast, til å bære dem inn. Black valnøtter av høyeste kvalitet kommer rett av filial eller ved å riste dem ned. De fleste mennesker, men bare vent til de faller til bakken.