Digidexo.com

Sikker Alkohol Addiction Tilbaketrekking & Detox

Når du blir en alkoholiker, blir kroppen din avhengig av stoffet. Dette er en fysisk avhengighet, noe som betyr at når kroppen er ikke lenger mottar alkohol, forekommer fysiske symptomer. Disse fysiske symptomer kan være alvorlige, og noen ganger med dødelig. Som et resultat, generelt tilbaketrekning og detox fra alkohol bør ikke være forsøkt uten tilsyn av en medisinsk faglig.

Symptomer

Symptomer forbundet med alkoholabstinens utvalg form mild irritabilitet til skjelvinger, delirium, kramper, kramper og i verste fall død. Jo mer du drikker, jo mer sannsynlig er det å oppleve symptomer (generelt, mer enn fem daglige drinker for menn og fire for kvinner anses overdrevent alkoholinntak). Symptomene begynner ca 12 timer etter siste drink, og varer vanligvis tre til sju dager, med en topp på fem dager i tilfeller av alvorlig avhengighet.

Overvåking Detox

Flere tester som bør gjøres under detox, og pasientene bør overvåkes av en lege for å se etter visse alvorlige symptomer. Vanligvis er leger ser for rask hjerterytme eller pust, feber, uvanlig øyebevegelser, skjelvinger og / eller risting i kroppen og hendene, leversvikt, indre blødninger og alvorlig dehydrering. Hvis disse symptomene oppstår eller er for alvorlig, kan leger fore sedasjon, væsker eller elektrolytter, intravenøs medisinering og i noen tilfeller anti-psykotiske medisiner (for å administrere hallusinasjoner).

Medikamentell behandling

Visse medikamenter kan bli brukt for å behandle eller behandle symptomer assosiert med akutt DETOX. Ifølge University of Cincinnati Netwellness, er benzodiazepiner som vanligvis brukes til å administrere og behandle mange av symptomene forbundet med alkoholabstinens. Din Recovery Connection antyder også at phenytonin, betablokkere, karbamazepin, haloperidol og klonidin er nyttige.