Digidexo.com

Hvordan vite Anoreksi Effects

Hvordan vite Anoreksi Effects


Anoreksi pasienter vil attest til de langsiktige konsekvensene av denne sykdommen. De åpenbare spørsmål om vekt og ernæring skygge de systemiske og psykologiske problemer som veier tungt på pasienter gjennom sine utvinning perioder. Du bør vite effekten av anoreksi før du drar til legens kontor, slik at du kan stille de riktige spørsmålene.

Bruksanvisning

Se på tykkelsen og vekst av hår å vite effekten av anoreksi. Håravfall og tynt hår er vanlig i anoreksi pasienter på grunn av en uttømming av protein.

Bestem samlede påvirkning av anoreksi ved å se på nivåene av dehydrering. Avholdenhet fra mat og vann ved anorektiske pasienter til å kutte ned på vekten fører til ekstrem dehydrering og organskade.

Mål blodtrykket hos pasienter på ulike nivåer av utvinning for å måle effekten av anoreksi. Lavt blodtrykk er en av de mer ekstreme virkningene av anoreksi. Gjenopprette pasienter gjenvinne press på grunn av en styrking hjerte.

Lytt til hjertet av en potensiell anoreksi pasienten å kjenne de alvorlige virkningene av denne sykdommen. Utvalget av skader på gjennomsnittlig hjertefrekvens dekker enkle hjerte flagrer og tregere beats å fullføre hjertesvikt.

Observer fordøyelsen problemer å identifisere konsekvensene av anorektiske atferd. Disse problemene er utbredt blant binge-og-purge anorektikere som bruker avføringsmidler og andre kosttilskudd som kan forårsake oppblåsthet eller forstoppelse.

undersøke tilstanden til huden for å vurdere en av de systemiske konsekvenser av anoreksi. Gul misfarging, flassing og lett blåmerker er noen av de måtene som anoreksi skader huden.

Noter en individuell følsomhet for ekstreme temperaturer og vær som bevis på anoreksi. Folk som viser anorektiske atferd vil pakke opp eller uttrykke bekymring varme innendørs som kroppene deres sliter med å opprettholde temperaturen.

Test ut muskulær og felles styrke som en måte å måle dybden på et individs anoreksi. Musklene i hele kroppen mister tone og press lett på grunn av lave nivåer av protein. Hevelse og smerter i leddene som er atypisk for pasientens alder er vanlig i senere stadier av anoreksi.

Tips og advarsler

  • Bruk redusert effektiviteten av immunsystemet for å fullt utbytte påvirkning av anoreksi. Anorektiske pasienter ofte få forkjølelse og flus som varer lenger på grunn av mangel på næringsstoffer. Du kan avgjøre om du eller en venn har anoreksi ved å notere antall sykdommer stede over en kort periode.