Digidexo.com

Fiskeolje Vs. Omega 3-6-9

Fiskeolje Vs.  Omega 3-6-9


Fiskeolje, også kjent som Omega-3 fettsyre, og Omegas-3-6-9 fettsyrer har helsefordeler. De kan finnes naturlig eller gjennom kosttilskudd, og de jobber sammen for å fremme hjertet og hjernens funksjon. Nåværende kosthold undersøkelse er nødvendig å bestemme hvilke supplement er nødvendig.

Fish Oil

Ifølge Mohammed H. Moghadasian i matvitenskap og ernæring, kommer Fiskeolje fra vev av fisk som spiser ting med høyt omega-3 fettsyrer, som for eksempel mikroalger.

Fordelene av fiskeolje

Ifølge Dr. Michael Hoved i et intervju på hjertet helse, hjelper fiskeolje regulere kolesterol, har anti-inflammatoriske egenskaper og positive effekter på kroppssammensetning.

Omega-6 fettsyrer

Ifølge Umm.edu, Omega-6 hjelper stimulere hud og hår vekst, opprettholde bein helse, regulere metabolismen og opprettholde den reproduktive system. Omega-6 som stammer fra vegetabilske oljer som for eksempel nattlysolje (EPO), agurkolje og solbær frø olje forårsake minst betennelse.

Omega-9 fettsyrer

Omega-9 fettsyrer er bra for hjertet helse og opprettholde sunne blodsukkernivået. Det kan finnes i olivenolje, oliven, avokado, mandler, peanøtter og andre nøtter, alt i henhold til menns Total Fitness.

Fiskeolje g Omega 3-6-9

Ifølge Umm.edu, fungerer fiskeolje (omega 3) med omega-6 for å gi helsemessige fordeler for kroppen, spesielt ved inntak av en betennelse-forårsaker kilde til omega-6. Alle omega-fettsyrene har utestående helsemessige fordeler, men ta kontakt med en lege og / eller ernæringsfysiolog før du velger en passende supplement.