Digidexo.com

Hvordan ta vare på Briller

Hvordan ta vare på Briller


Briller ta tid å lage og er dyrt, så for de som trenger dem for å komme gjennom dagen, er det smart å ta vare på dem riktig. Følgende vil hjelpe deg til å ta vare på dine briller og i sin tur, omsorg for øynene før legen din sier at det er tid for et nytt par.

Hvordan ta vare på Briller

•  Ha alltid briller i en vanskelig sak når du ikke bruker dem, selv om du bare fjerne dem til å sove. Uforsiktig å sette dem på sofaen ved siden av deg, kan føre til at noen sitter på dem. Eller de kan bli slått av et bord og tråkket på.

Rengjør linsene, selv om de er ripebestandig, med en linse renere og myk klut. Aldri tørk dem med et slipemiddel eller skitten klut (selv en tee-skjorte), og aldri tørke dem uten å tisse dem først. Og ikke bruk en ansikts vev eller papir håndkle, uansett hvor mykt det kan føles.

Ta dine briller av når du legger deg, selv om du heller vil lese eller se på TV. Hvis du sovner du kan rulle over på siden, muligens bøye briller.

Få deg brillene godt tilpasset til ansiktet ditt av en profesjonell, og få en annen passende når de føler løs. Dette er vanligvis en gratis tjeneste til enhver brille servicesenter.

Vask briller i varmt såpevann hver dag. Forsiktig skrubbe skitt og olje fra sporet der linsene passer inn i rammene.

Kjøp en liten skrutrekker sett og kontroller at skruene er stramme. Et godt tidspunkt å gjøre dette på er når du vasker brillene dine.

Hint

  • Ta alltid briller med begge hender. Aldri skrelle dem av med en hånd.
  • Prøv aldri å reparere dine briller med superlim. Du vil bare skade rammer, og tvinger deg til å kjøpe nye. Ta dem til en profesjonell for reparasjon.