Digidexo.com

Gratis diett plan for å miste vekt

Det er ingen mangel på vekttap råd på markedet. Vekt-tap planer, men koster penger. Hvis du ønsker å spare litt, vurdere vekttap planer som er gratis, som Mayo Clinic næringspyramide tilnærming, som fokuserer på å spise sunn mat som er "høyt volum", ikke høyt kalori.

The Mayo Clinic Food Pyramid

The Mayo Clinic tilbyr en gratis vekttap verktøy - Mayo Clinic sunn vekt Pyramid. Det hjelper dieters miste og opprettholde vekten ved å spise et utvalg av sunne og næringsrike matvarer.

Når kosten, sørg for å spise minst fire porsjoner daglig av grønnsaker, blant annet brokkoli, blomkål, grønne-grønne grønnsaker, grønne bønner og gulrøtter. Når du tilbereder grønnsaker, velger baking i stedet for steking. Også, ikke kok grønnsaker, noe som kan redusere næringsverdi.

Velg minst tre porsjoner frukt om dagen, for eksempel blåbær, jordbær, epler, appelsiner og meloner. Prøv å legge en porsjon frukt til hvert måltid for å sikre at du spiser nok.

The Mayo Clinic anbefaler også å spise 3-7 porsjoner med magre proteiner og melk daglig. Når du velger kjøtt, velg magre kutt og fjerne hud, som er fullpakket med fett. Velg nei-fett og lav-fett meieriprodukter som melk, yoghurt og redusert fett ost.

Fett bør begrenses til ikke mer enn fem porsjoner daglig. Spis hjerte-sunt fett som olivenolje og nøttesmør for å oppfylle dette kravet. Og, hvis du må spise søtsaker, anbefaler Mayo Clinic holde den til 75 kalorier eller mindre hver dag.

Velg High Volume Foods

The Mayo Clinic anbefaler høy-volum mat, noe som betyr færre kalorier og større del størrelser. Dette gjør at dieters å føle deg mett uten ekstra fett og kalorier. Velg mat med høyt vanninnhold, for eksempel en kopp grapefrukt (90 prosent vann) eller gulrøtter (88 prosent vann).

Foods høy i fiber, slik som hele korn, frukt og grønnsaker, også er gode valg. Ifølge Mayo Clinic, høy-fiber matvarer tar lengre tid å fordøye, noe som gjør at du føler deg fornøyd lenger, og kutter ned på sjansene for overspising.

Ikke glem Porsjons

Hvis du spiser et sunt kosthold og er ikke å miste vekt, er det på tide å vurdere porsjonskontroll. For eksempel, er en servering av korn tilsvarer en halv kopp pasta, en skive grovbrød eller seks kjeks. Hvis du ikke regner porsjoner, kan du lett overstige de anbefalte daglige porsjoner - legge ekstra kalorier og pounds. The Mayo Clinic minner dieters å se porsjonskontroll nøye for vellykket vektreduksjon.