Digidexo.com

Hvordan bruke Buckeye for Health

Hvordan bruke Buckeye for Health


Buckeye er den amerikanske versjonen av den europeiske heste kastanjetre. Det blomstrer i slutten av våren og produserer hvite og oransje blomster. Buckeye frøene modnes til blanke brune nøtter, bitter i smaken. Helsemessige fordeler fra buckeye strekke tilbake til antikkens europeisk medisin, og kravet er at det å holde en buckeye mutter i en klær lomme kurerer leddgikt. Buckeye har siden fått en legitim plass i hjem rettsmidler. En rask gjennomgang avslører flere nyttige muligheter.

Bruksanvisning

Arrest leddgikt. Prøv buckeye te. Den har anti-inflammatorisk helseeffekter. Brew buckeye bark og blader i kokende vann i 6 minutter.

To Heal hemorroider. Buckeye gjør årer sterk og fleksibel. Drikk te laget av buckeye bark. Ta buckeye ekstrakt. Det blir ofte solgt som hestekastanje ekstrakt i helsekostbutikker. Hemorroider begynner å krympe i et par timer.

Reduser åreknuter. Buckeye forbedrer blodstrømmen gjennom venene. Det hemmer et enzym som er ansvarlig for å bryte ned fartøy vegger gjør dem forstørret og ineffektiv. Drikk te laget fra Buckeye blader eller ta hestekastanje ekstrakt.

Redusere ødem. Ta hestekastanje ekstrakt for hovne ben. Studier støtter de helsemessige fordelene av buckeye sammenlignet med placebo i behandling av ødem.

Heal utslett og sår. Gjør buckeye salve. Knus buckeye nøtter med et kjøkken hammer eller kjevle. Dekk med vann og kok å mykne. Drenere vannet. Cover Buckeyes med smult. Bring til en andre koke. Tillat blandingen å avkjøles. Swab berørte områdene. Sunnere hud vises i en dag eller to.

Tips og advarsler

  • Den typiske dose av hestekastanje ekstrakt er 250 mg to ganger daglig, 12 timer fra hverandre.
  • Buckeye kan trygt brukes i opptil tre måneder.
  • Hvis du tar buckeye, alltid fortelle legen og apoteket.
  • Personer med blødningsforstyrrelser bør ikke ta buckeye. Det er et blod tynnere.
  • Ikke spis Buckeye frø eller nøtter. De er giftige.
  • Ikke ta buckeye hvis gravid eller ammende.