Digidexo.com

Hva gir du en Infant for kolikk?

Alle babyer gråter, noen mer enn andre. Kolikk er ikke en sykdom. Snarere er det en tilstand som er vanligvis definert som ukontrollerbar gråt, vanligvis omtrent samme tid hver dag, i mer enn tre timer per dag. Hvis dette varer i minst tre dager per uke i minst tre uker, og babyen er ellers frisk, er kolikk diagnostisert. Det er ingen påvist årsak til kolikk. Det er noen enkle ting du kan prøve å hjelpe barnet ditt slappe av.

Diet

Det er mulig at endre barnets kosthold kan bidra med sin ubehag. Bytte til en annen formel kan bidra til å redusere barnets flatulens, som kan redusere hans fussiness. Hvis du ammer barnet ditt, kan du forsøke å endre din egen diett. Prøv å kutte ut kaffe, hvitløk, bønner og meieriprodukter for å se om dette lindrer babyens ubehag. Du kan også prøve å gi barnet gripe vann, som er et homøopatisk middel som brukes for å lindre gass og ubehag i magen hos spedbarn. Bare sørg for å lese etiketten nøye, som noen merker kan inneholde alkohol. En trygg merkevare er kolikk rolig Gripe Water.

Massasje

Selv om det ikke er påvist årsaken til kolikk, postulerer en teori at barnet kan ha oppstått sanseopplevelse. Masserer spedbarn forsiktig kan hjelpe henne slappe av og takle stress. Spedbarn massasje kan også hjelpe lindre barnets fordøyelsessystem, redusere gass ubehag. I tillegg kan mild massasje hjelpe barnet ditt sovner.

Svøping

Svøping babyen i et mykt teppe kan etterligne hans erfaring i livmoren og gjøre ham føle seg varm og trygg. Bare vær forsiktig med å svøpe babyen i varmt vær, og heller ikke å dekke ansiktet hans eller å svøpe for stramt. Du kan bruke et teppe eller en spesiell svøping teppe. Spre det på et flatt underlag og fold et hjørne ned. Plasser barnet på ryggen, og plassere ham diagonalt slik at hodet er litt over fold av teppet. Trekk et hjørne over barnet og putt den under ham. Gjør det samme med motsatt hjørne. Ta opp det nedre hjørnet og fest den under babyens hake.

Andre tips

Du kan også prøve å tilby din masete baby formel eller morsmelk. Hun kan rett og slett være sulten. Eller, kanskje hun ønsker å suge på en smokk. Prøv å synge til barnet ditt eller slår på noen milde, kontinuerlig bakgrunnsstøy. Bading babyen i varmt vann kan også hjelpe, så kan bevegelse. Rock babyen forsiktig eller bruke et spedbarn swing, vibrerende crib eller vibrerende barnesete. Du kan også prøve å ta barnet ditt for en stasjon.