Digidexo.com

Dopamin-reseptorer og lungesykdom Mus

Dopamin-reseptorer og lungesykdom Mus


Funksjonen av dopamin som en hjerne hormon i godt kjent, men det er viktig rolle i lungene og nyrene har blitt oversett noen tiår gamle studier viste at dopamin hemmer vekst av lungekreft og lungesykdommen, og øker immunforsvaret.

Expert Insight

En studie publisert i juli 1994 utgaven av tidsskriftet "Cancer Research" viser at, da japanske forskere behandlet lungekreft hos mus med en dopaminagonist (et stoff som binder seg til dopaminreseptorer) svulstene ble hemmet på en doseavhengig måte.

Effekter

Lungeødem (vann-tilstopping) forårsaket av unormale elektrolytter opptrer i lunger og hjerte sykdom, og kan være fatale. Som publisert i "American Journal of Respiratory and Critical Care Medicine," forskere jobbet med dopamin D1 agonist narkotika og fant at en høy mengde av dopamin fører til en raskere lunge clearance.

Betydning

Dopamin produksjon og reseptor sensitiviteten avtar med alderen, viser studier. Men god ernæring med riktig fettsyrebalanse og vitaminer hjelper syntetisere dopamin. Et høyt nivå av antioksidanter, som vitaminer og kjemikalier fra planter (fytokjemikalier) beskytte dopamin celler fra ødeleggelse. Mens du ønsker å ha høy dopamin produksjon, vil du unngå celle ødeleggelse som kommer naturlig med dopamin degradering.