Digidexo.com

dekning av diabetes

Hjelp med diabetikere

Hjelp med diabetikere


Hvis ikke riktig forvaltet, kan diabetes bli en ødeleggende og dødelig sykdom. Du skal håndtere diabetes, må du regelmessig kontrollere blodsukkernivået, og å gjøre det krever en kombinasjon av spesifikke forsyninger. For noen mennesker, er kostnaden for disse forsyninger for mye å administrere måned etter måned, og de noen ganger velger å gå uten, svekke deres helse. Det er et annet valg - å finne rabatterte eller gratis diabetes forsyninger.

Assistanse

Gjennom både Medicare og Medicaid det er dekning for diabetes forsyninger. For de fleste, under disse planene dine forsyninger vil være gratis. The American Diabetes Association sier det fungerer med det amerikanske Senatet å passere et lovforslag som vil øke dekningen av diabetes forsyninger for personer under Medicaid. Hvis du ikke har noen helseforsikring for å dekke kostnadene for forsyninger, og deretter søke om statlig assistert helse dekning kan hjelpe. Ifølge holmer av håp (et nettsted å hjelpe folk med å finne hjelp lokalt), er det også statsstøttet programmer og non-profit organisasjoner som hjelper folk med prisen for diabetes forsyninger.

Rabatter Galore

Det er veldig enkelt å finne rabatterte bulk diabetes forsyninger. Hvis du har helseforsikring, normalt vil det dekke det meste av kostnadene, slik at du med en liten co-pay. Men noen forsikring planer betaler kun for halve prisen av forsyninger gjennom et apotek; og apoteket lades utsalgspris, noe som gjør co-betale mer enn hva du vil betale for forsyninger for online. Internett er det beste stedet å lete etter nedsatte diabetes forsyninger. Tips for kjøp på Internett:

Kjøpe fra en pålitelig nettside

Pass på at du kjøper forsyninger som er nye, innenfor sin utløpsdato, og forseglet i sine opprinnelige pakker.

Finn nettsteder som tilbyr en rabatt for å kjøpe i bulk, som gratis frakt hvis du bestiller et visst beløp.

Se etter folk som selger forsyninger i avisen eller på en lokal klassifisert nettside.

Det er folk som får gratis forsyninger og ende opp med for mye, slik at de selger dem, og normalt godt under retail pris!

Medicare

Hvis du er på Medicare og fortsatt betale av egen lomme for diabetes forsyninger, sjekk ut de mange selskaper som tilbyr gratis forsyninger, levert rett på døra uten kostnad for deg. Slike selskaper ber deg om å fylle ut et kortfattet søknad eller søke på telefon. De sjekke Medicare dekning, hvis de kan fakturere Medicare for kostnaden av forsyninger, vil de og sende deg forsyninger gratis. Dette er en enkel måte å finne ut akkurat hvor mye av forsyninger kan dekkes av Medicare uten kostnader for deg. Ifølge medicare.gov, kan du ringe 1-800-MEDICARE å finne ut hva forsyninger, dekkes av plan og hvor du skal få din forsyninger.

Forsikring Dekning for type I diabetes

Vanligvis diagnostisert i ungdomsårene, er type 1 diabetes en livslang tilstand som ikke har noen kur, men er mulig å behandle. Omsorgstjenestene, medisiner, materiell og utdanning er nødvendig for å administrere type 1 diabetes og forholdene knyttet til det kan være ganske kostbart, særlig når de ikke er dekket av helseforsikring.

Forskjellen mellom type 1 og 2

I både type 1 og type 2 diabetikere, mangler bukspyttkjertelen insulin - et hormon som bryter ned mat til sukker (glukose), som cellene bruker for energi og vekst. Men årsakene til mangel forskjellig.

For den vanligste formen for diabetes, type 2, er kroppen motstandsdyktig mot insulinet den produserer eller det er en utilstrekkelig mengde. For lider av type 1 diabetes, den mest alvorlige formen av sykdommen, kroppen angriper og ødelegger sine egne insulinproduserende celler.

Livreddende Supplies

For å holde seg i live, skriver en diabetikere ta insulin injeksjoner daglig eller kontinuerlig infusjon av insulin inn i kroppen gjennom en pumpe. I tillegg til disse forsyninger, diabetikere krever glukose overvåking meter og teststrimler, i tillegg til medisiner foreskrevet for å hindre komplikasjoner som kan oppstå som et resultat av å ha diabetes, inkludert hjerte og blodkar sykdom eller nyreskade.

Forsikrings Utfordringer

Hvis du kjøper ny helseforsikring og ikke har tilgang til en ansatt-sponset gruppe plan, kan du ha problemer med å finne en forsikringsgiver, skaffe en rimelig plan eller mottar tilstrekkelig dekning.

Skriv inn en diabetikere i en overgangstilstand - som unge voksne aldring av av en forelder politikk, enkeltpersoner som har gått uten forsikring for mer enn 63 dager, eller de forlater Medicaid - kan nektes dekning, har dekning begrenset eller bli belastet høyere premiene.

Hva helsereformen Means

På grunn av den føderale helsereform lovgivning (Patient Protection og Affordable Care Act og Health Care & Education gunstig Act of 2010), vil diabetikere ikke lenger å tåle mange av de ulikhetene i omsorgen de tidligere møter.

Under disse bestemmelsene, kan barn med diabetes forbli på foreldrenes 'forsikring plan før fylte 26. Internett-risiko bassenger for de uforsikrede skulle bli etablert for å gi helseforsikring for de med forhåndseksisterende forhold fram til år 2014, da bestemmelser som forbyr diskriminerende praksis would være på plass. Levetid grenser på trygd dekning ville bli forbudt. Viktigst, forsikringsselskaper ikke lenger ville være i stand til å tilbakekalle en politikk for å unngå å betale de medisinske regninger til en person diagnostisert med diabetes eller lider av en komplikasjon av sykdommen.

Hvor kan man henvende seg for hjelp

Hvis du vil vite mer om dagens deknings mandater i din individuelle tilstand, kan du besøke Issues & Research delen av National Conference of State Lovgivere online.

For informasjon om programmer som hjelper yte helsehjelp til barn med type 1 diabetes, besøk InsureKidsNow.gov.

Detaljer om dekning politikk for de som har fått foreskrevet en kontinuerlig glukosemåler - en enhet som gir opplesninger og trenddata på stigende og fallende blodsukkeret - er tilgjengelig gjennom Juvenile Diabetes Research Foundation.

Hva er Diabetes Self-Management Training og opplæringsloven?

Hva er Diabetes Self-Management Training og opplæringsloven?


Diabetes er blitt en stor helse bekymring i USA. Tallene for de med risiko for sykdom (pre-diabetikere) vokser som befolkningen vokser stadig overvektig. Antallet av dem som allerede lider av sykdommen og dens ettervirkninger er enorme. Starter i 1997, Kongressen forsøkte å passere lovgivning for å øke utdanning for selvledelse av diabetes. I påfølgende Kongresser ble ytterligere regninger introdusert for dette formålet.

Historie

Tidligere regninger med lignende formål i Kongressen gå så langt tilbake som 1997 Den første var Medicare Diabetes Education og rekvisita Endring av 1997 Den 25. september 2003, Representanter Weldon og DeGette introduserte Diabetes Self-Management Training Act of 2003 (HR 3194 ). Den siste handling på at regningen var den 6. oktober 2003, da det ble henvist til underkomité for helse, hvor det døde. En annen regning, denne gangen med tittelen Diabetes Self-Management Training loven av 2005 ble innført i Senatet (S. 626) og i Representantenes hus (HR 3612). Det ble henvist til komité for finans og døde der. Den nåværende regningen er Medicare Diabetes Self-Management Training Act of 2007 (HR 4218). Det ble henvist til metoder og midler Committee den 15. november 2007.

Betydning

Diabetes er anerkjent av helseeksperter som en av de mest alvorlige medisinske problemer i USA. Den amerikanske Kongressen konstaterer at ca 21 millioner mennesker i dette landet for tiden har diabetes, og en annen 54 millioner er pre-diabetiker. Diabetes er den sjette største årsaken til dødelighet og forekomst av tilstanden øker (se Ressurser nedenfor). Virkningen på helsekostnader er svimlende. Med bedre utdanning, kan sjansene for å utvikle diabetes reduseres, redde liv og dollar.

Funksjon

Den opprinnelige hensikten med disse ment Apg var å endre Society Security Act som gir dekning for sertifiserte diabetes trenere som gir poliklinisk medisinsk utdanning til diabetes pasienter under Medicare Part B. Disse trenere, for å bli sertifisert av National Certification Board of Diabetes Educators , ville fungere med diabetikere ikke bare å opplyse dem om sykdommen, men også for å hjelpe dem med å håndtere problemene med å leve med det. Den viktigste stakk av lovverket er å hindre komplikasjoner som slutter på medisinsk nødhjelp og forverrede forholdene ved å lære folk mer om håndtering av diabetes.

Funksjoner

Sertifiserte trenere må ha legitimasjon i et helseområdet og hands-on erfaring i opplæring diabetikere å regulere blodsukkeret selv. Disse trenere kan være sykepleiere, dietitians eller farmasøyter, så lenge de har ferdigheter til å bli sertifisert. Ved å lære ikke-diabetikere som kan være i faresonen for å utvikle type II diabetes, er det å håpe at endringer i livsstil vil hindre ytterligere alvorlige forhold. For de som allerede lever med sykdommen, bedre utdanning vil i mange tilfeller gjøre dem i stand til å kontrollere sine diabetes.

Fordeler

Med bedre kontroll av og reduksjon av forekomst av diabetes, Congress anslår at blindhet forårsaket av sykdommen kan bli redusert med så mye som 90 prosent. Amputasjoner forårsaket av vaskulære komplikasjoner av diabetes kan reduseres med 85 prosent, og kardiovaskulære komplikasjoner (slag, hjerteinfarkt) kan bli kuttet med 50 prosent. Det er anslagsvis 20000 sertifisert diabetes lærere i USA som tilbyr denne opplæringen.

Offentlige programmer som hjelper med diabetes Supplies

Diabetes er en langvarig sykdom som krever konstant medisin og omsorg. Fordi det er ingen rask løsning på denne sykdommen, kan kostnaden av forsyninger bli dyrt. Men mange offentlige programmer tilbyr gratis eller redusert pris forsyninger.

Medicare og Medicaid

Dette er de mest populære offentlige programmer som kan hjelpe diabetikere. Medicare er tilgjengelig som helseforsikring til de 65 og eldre. Medicaid er et statlig program som hjelper de med liten eller ingen ressurser og minimal inntekt. Kvalifikasjon forskjellig fra stat til stat, så sjekk med din sosiale tjenester eller velferdskontor. Dersom du er kvalifisert for Medicare eller Medicaid, kan du ha dekning for medisiner, samt forsyninger som glukose tester, Blodsukkermetre, lansetter og teststrimler. Du kan ringe 1-800-MEDICARE for begge programmene å finne ut hva staten vil dekke.

PPARX

Partnerskap for Prescription Assistance programmet hjelper kvalifiserte pasienter får sin medisin for gratis eller nesten gratis. Ifølge sin hjemmeside www.pparx.org., Funksjonene partnerskap som et enkelt punkt for tilgang til mer enn 475 offentlige og private tilbud. De med diabetes bør spørre om hvilken som er best for dem.

Barn med diabetes

Hvis barnet ditt er diabetiker, er det spesifikke statlige programmer som kan brukes gratis eller lave kostnader helseforsikring. I de fleste tilfeller dekker de kostnader forbundet med diabetes. Hvert program er tilgjengelig gjennom Barnas Health Insurance Program for familier med lav inntekt som ikke oppfyller Medicaid krav. Barn under 19 er kvalifisert for gratis eller lave kostnader dekning.

Finn en klinikk

Du kan gå til www.hrsa.gov å finne en liste over anlegg forpliktet til å gi gratis eller redusert pris helsetjenester. En rekke klinikker, sykehus og andre helseinstitusjoner delta i Hill Burton-programmet, som finansierer disse anleggene i bytte for tjenester i samfunnet.

Et annet alternativ er å be din lege for råd eller forslag på diabetes programmer. Legen kan vite om en hjelpeprogram tilpasset dine behov eller være i stand til å gi gratisprøver av legemidler mot diabetes.

Diabetic Lav inntekt Medical Help

Diabetic Lav inntekt Medical Help


Å ha diabetes kan være en svært kostbar. Faktisk, ifølge American Diabetes Association amerikanerne bruker $ 11 744 i året på diabetes relaterte helseutgifter. Alt i forbindelse med behandling av denne sykdom er dyrt. Det er Glucometer menn og teststrimler som kan bokstavelig talt koste deg hundrevis av dollar. For ikke å nevne besøk til lege eller sykehusinnleggelse på grunn av forverring av sykdommen. For mennesker som lever på lav inntekt budsjettering for disse essensielle kan være svært vanskelig.

Forsikring Dekning

De fleste private forsikringsselskaper tilbyr noen form for hjelp med diabetiker medisiner og utstyr. Medicare og Medicaid tilbyr også bistand til medisiner og utstyr. Nettstedet for The National Diabetes Clearinghouse rapporterer at:
• Medicare Del B tilbyr hjelp med: diabetes screening tester for folk i faresonen for å utvikle diabetes, diabetes selvledelse trening og diabetes forsyninger, diabetes selvledelse trening, diabetes forsyninger som glukose skjermer, teststrimler og lansetter og insulinpumper og insulin hvis det brukes med en insulinpumpe.
• Medicaid - tilbyr dekning for lege besøk, ER besøk og sykehusinnleggelser.
• Privat Forsikring - de fleste har dekning for noen legebesøk, sykehusinnleggelser og ER besøk, men du må betale en co-pay for din del av kostnadene for denne medisinsk behandling.
Medical Care kan likevel være vanskelig å ha råd med høy co-pay-tallet, og kostnaden av dagliglivets rocke skyward. For de som ikke har forsikring å ha en diabetes diagnose kan føre til ytterligere stress.

Diabetes utstyr og forsyninger

Diabetiker utstyr og forsyninger
Diabetiker utstyr er ganske dyrt. Finne måter å få disse forsyninger kan være vanskelig. Mange byer har helseklinikker som enten er gratis eller drevet av større sykehussystemer. Disse klinikkene noen ganger partner med diabetiske leverandørselskaper og gi gratis utstyr til diabetespasienter. Pasient Assistance Program viser noen ekstra programmer:
• Abbott Farmasi - tilbyr direkte hjelp for pasienter som trenger hjelp med å få diabetikere. Du kan ringe 1-800-222-6885 eller gå til nettsiden på www.abbottpatientassistancefoundation.org
• holmer av Håp Program - tilbyr en database av diabetiske assistanse programmer listet av stater. Den gir også informasjon om utenlandske programmer. Nettstedet for dette programmet er: www.isletsofhope.com/diabetes/assistance-programs/main_1.html
• BD insulinsprøyte Program - tillater leger å bestille gratis insulinsprøyter og penn nål prøver. Nettstedet er http://www.bddiabetes.com/us/hcp/

Diabetiker medisiner

Medicare D, privat forsikring og Medicaid, dekker alle de viktigste kostnadene for diabetiker medisiner. Men hvis du er uten forsikring en av de beste måtene å få gratis medisiner er å gå gjennom et stoff selskap som tilbyr hjelp. Takk til The Patient Assistance Program kan du få tilgang til en hel database av disse programmene ved å gå til nettsiden http://www.rxassist.org. Disse programmene krever en legens signatur, men de er helt gratis. Det finnes også medisiner assistanse programmer fra apotek og butikker som tilbyr noen medisiner for så lite som $ 4. Disse butikkene og apotek er: Wal-Mart, Target, K-Mart og Walgreens. CVS tilbyr også et program kalt Pharmacy Helse Savings Pass.

Hvordan beregne Bolus Insulin for Diabetes

Type 1 diabetes er en komplisert sykdom som krever lider å overvåke deres kosthold og trening, samt stole på syntetisk opprettet insulin for å redusere blodsukkernivået. Finne riktig insulindosen for måltider, og å korrigere høye blodsukkernivå, trenger ikke å være forvirrende: Du kan beregne de riktige dosene ved hjelp av noen enkle formler.

Hvordan beregne Bolus Insulin for Diabetes

•  Bestem din basal, eller bakgrunn, insulindose. Start med å beregne din totale daglige insulindose. Basal insulindosen er vanligvis 40 til 50 prosent av din totale daglige insulindose. En enkel formel for å regne ut din totale daglige insulindosen er å dele kroppsvekten din med fire. Noter dette nummeret. Basal insulindose vil være halvparten så mange. Basal insulindosen vil bli levert av insulinpumpen i løpet av dagen.

Bruk en blodsukker testing meter og testing strips for å fastslå din gjeldende blodsukkernivå. Sett inn en testing stripe i måleren til å drive den på. Stikk fingeren for å få en prøve dråpe blod. Vent til måleren til å blinke "Apply blod" og bruke blodprøven til stripen da. Etter noen sekunder vil apparatet gi deg din nåværende blodsukker. Å vite din nåværende blodsukker er viktig å riktig beregne din bolus insulindosen.

Beregn din dose karbohydrat dekning. Vanligvis vil en enhet av hurtigvirkende insulin motvirke mellom 12 og 15 g karbohydrater. Totalt antall karbohydrater for måltidet. Dele det tallet med de gram karbohydrater motvirket av en enhet av hurtigvirkende insulin for å finne din dose karbohydrat dekning.

Bestem din høyt blodsukker korreksjon dose dersom blodsukkernivået var utenfor målområdet når du testet den i trinn 2. Vanligvis vil en enhet av hurtigvirkende insulin reduserer blodsukkernivået med 50. Finn den høyt blodsukker korreksjon dosere ved å trekke målet blodsukker fra din nåværende blodsukker. Dele det tallet med 50 for å finne din høyt blodsukker korreksjon dose.

Legg inn din dose karbohydrat dekning til høyt blodsukker korreksjon dose. Etter å legge disse dosene, administrere din bolus insulindose gjennom insulinpumpen.

Hint

  • Insulinfølsomhet varierer med den enkelte, slik at du kan oppleve at kroppen din trenger mer eller mindre insulin enn det som er anbefalt i denne artikkelen.
  • Informasjonen i denne artikkelen er ikke en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning. Hvis du har spørsmål om din diabetes behandling, ta kontakt med legen din.

Bistand for diabetes hos barn

Kostnaden for diabetesomsorgen kan være svimlende. Flere typer insulin, Blodsukkermetre å sjekke blodsukkernivået, glukosemåler strimler, lansetter og sprøyter er bare noen av de grunnleggende elementene en diabetiker behov for å opprettholde god helse. For å lette byrden av disse kostnadene, har flere grupper og stiftelser blitt dannet for å hjelpe diabetikere barna får forsyninger de trenger for å holde seg frisk.

The Diabetes Håp Foundation

The Diabetes Håp Foundation er basert i Ontario, Canada. Det gir diabetiker medisinsk assistanse over hele Canada. Dette programmet er kun tilgjengelig for barn som lever i familier som ikke har tredjepart helse dekning og som ikke klarer å gi forsyninger og medisin for å behandle diabetes. The Diabetes Håp Foundation kjører sine programmer ved å motta donasjoner. De mottar ikke støtte fra den kanadiske regjeringen.

Staten Barnas Health Insurance Program

Staten Barnas Health Insurance Program gir lave kostnader dekning til barn yngre enn en alder av 19. Dette programmet administreres av Centers for Medicare og Medicaid Services i USA. Kvalifiseringen er basert på en families brutto inntekt og familiestørrelse. Legebesøk, resepter og sykehusinnleggelser er inkludert i denne dekningen. Reglene for dekningen kan variere fra stat til stat, og noen begrensninger gjelder.

American Diabetes Engros

American Diabetes Engros gir tradisjonelle diabetes forsyninger samt insulinpumpe forsyninger. Uforsikrede barn yngre enn 18, og heltids studenter mellom 18 og 20 med type 1-diabetes er kvalifisert for dette programmet. Resertifisert Animas merkevare insulinpumper kan leveres med denne dekningen samt komfort dyner for diabetiske barn.

Time Frame

Mange søknader om bistand ta opp til minst 30 dager etter at all medisinsk papirarbeid som er gjennomført av lege, og søkeren. Denne tidsrammen kan variere fra program til program. Når søknaden er behandlet og godkjent, vil søkeren få en godkjenning brev om når assistanse vil begynne.

Betydning

Mange familier har ikke helseforsikring, eller har dekning som dekker ikke nok forsyninger eller medisin. Leger besøk og sykehusinnleggelse er svært kostbare. Kostnaden for grunnleggende diabetes forsyninger og insulin kan nå opp til $ 300 per måned i noen tilfeller. Disse programmene gir en sårt tiltrengt tjeneste for diabetikere barn og deres familier.

Utfordringer for Healthcare administratorer i fedme og diabetes

Utfordringer for Healthcare administratorer i fedme og diabetes


Helsetjenester administratorer står overfor mange utfordringer på grunn av overlappende medisinske problemer som eksistere sammen med pasienter som har diabetes og fedme. I en 2004 position paper, melder International Obesity Taskforce at "fedme og diabetes for tiden true helse, trivsel og økonomisk velferd for nesten alle land i verden." The American College of Surgeons ekko dette synet, rapporterer at sykelig fedme kan være direkte relatert til diabetes.

Varierte Pasient Miljøer

Ifølge Diabetes Spectrum, disse "... pasienter lever sine liv i et mangfold av omgivelsene ..." Healthcare administratorer må vurdere varierte miljøer og de tilhørende utfordringer for å utvikle behandlingstilbud som fungerer i alle situasjoner. Slike situasjoner kan inkludere pasienter i fengsler, i substandard boliger, de med begrenset tilgang til behandlingstilbud, eller beboere i utrygge nabolag. Administratorer blir utfordret til å gi god behandling til tross for ugunstige levende miljøer eller livssituasjoner.

Gi de riktige verktøyene

Administratorer må kunne gi de verktøy og ressurser som pasienter med fedme og diabetes trenger for bedre helse. Fordi det ofte er urealistisk å endre pasientenes omstendigheter, "... å gi de ferdigheter, materialer og personell for å behandle diabetes effektivt er utfordrende."

Eksterne faktorer

Mange eksterne faktorer skaper utfordringer for å håndtere pasienter med diabetes og fedme. Disse inkluderer et økt antall militære veteraner som trenger disse tjenestene, det faktum at diabetes er på vei oppover i USA, og en rekke andre sosioøkonomiske faktorer som kan hindre behandling.

At-Risk Bestander

Helsetjenester administratorer er utfordret av sårbare befolkningsgrupper, og noen ganger arbeide i uvanlige måter å møte deres behov. De blir utfordret til å ansette fleksible kliniske intervensjoner for å håndtere disse mer sårbare befolkningsgrupper, for eksempel, rasemessige / etniske minoriteter og pasienter som mottar forsikringsdekning fra offentlige kilder. Den økonomiske status og ressurser for pasienter med fedme og diabetes har en innvirkning på sine helsetjenester utfall. Administratorer må akseptere at "... diabetes omsorg og ledelse valgene er ofte begrenset for de med lav eller faste inntekter og liten eller ingen helseforsikring dekning."

Renoveringer til Sykehus og helsefasiliteter

En nasjonal undersøkelse, "2010 Bariatric Report", utført av Novation, bekrefter at 28 prosent av sykehusene har eller vil trenge for å løse betydelige utfordringer for å imøtekomme overvektige pasienter. Renoveringen er én måte at denne utfordringen manifesterer. Rapporten viser at fysiske renoveringer er økende, for eksempel installering av bærende toaletter, tilgjengelig døren og dusj åpninger, sengetøy og sitteplasser. Andre utfordringer for administratorer inkluderer gjennomgå og endre møbler, medisinsk utstyr og innganger til parkeringsplasser og kontorer.

Arbeidervern

Helsetjenester administratorer må også sørge for at deres medisinske staber motta fysisk beskyttelse og opplæring de trenger for å ta vare på diabetikere og overvektige pasienter. Noen av disse utfordringene være å tilby opplæring i hvordan du skal løfte eller håndtere pasienter for å sikre at klinikere forbli sunn pluss utdanning på hvordan du kommuniserer med følsomhet.

Økonomisk hjelp for Diabetes

I 2009 amerikanske helsevesenet, er diabetes en pre-eksisterende tilstand: helseforsikring selskaper de-facto diskriminere og nedgang dekning med mindre du er en del av gruppen dekning. Et partnerskap med to kvalifiserer for gruppen dekning. Bedre å holde seg borte fra rabatt helse og medisinske planer, som ikke helseforsikring (sjekk rating av tilbud plan med Better Business Bureau). Det er ikke gitt lån eller tilskudd som diabetes økonomisk hjelp.

Hvis du er ansatt

Hvis du er ansatt, kan du få god dekning gjennom arbeidsgiver.

Hvis du er selvstendig næringsdrivende, og er innlemmet eller bare har et partnerskap av to, kan du søke om gruppen dekning og få god helseforsikring. De fleste HMO planer er ganske god og tilby mer overkommelige priser.

Investere tid i å forske på alternativer og stille spørsmål til alle som ønsker å selge deg en politikk til du får de svarene du ønsker.

Offentlige og statlige planer

Du er kvalifisert for Medicare (statlig finansiert helseforsikring) hvis du er:
65 år eller eldre, yngre enn 65 med visse funksjonshemninger eller med end-stage renal sykdom.

Medicare dekker diabetes tjenester og forsyninger. Også tilgjengelig er Medicare for personer med begrenset inntekt og ressurser. Også tilgjengelig er Medicaid eller legehjelp, en felles føderal og statlig regjeringens program, og State Children helse Insurance Program (SCHIP).

Hvis du ikke kvalifiserer for Medicare eller Medicaid

Hvis du ikke kvalifiserer for Medicare eller Medicaid, og du kan ha råd til svært dyre månedlige premier, kan du finne private helse dekning under HIPAA (Health Insurance Mobilitet og Accountability).

Hvis du forlot en jobb, kan du være i stand til å fortsette i gruppen helseforsikring som du hadde, til en høyere rente, under Consolidated Omnibus Budget Avstemming Act (COBRA) i inntil 18 måneder. I løpet av denne tiden, sørg for å få en annen jobb eller delta i gruppen dekning eller starte din egen virksomhet og gjelder fro gruppen dekning gjennom firmaet eller partnerskap.

Helse- omsorgsdepartementet

Du kan finne primær- og forebyggende helsearbeid gjennom Bureau of Primary Health Care, hvis du er kvalifisert. For folk som ikke har forsikring avgifter er basert på familiens størrelse og inntekt. Ta kontakt med lokale sentre (1-888-ASK HRSA).

Hvis du er en veteran kan du finne hjelp på sykehus og klinikker som drives av Department of Veterans Affairs.

Cost of Diabetes Treatment

Diabetes har tre typer. Type 1, eller juvenil diabetes, oppstår når kroppens immunsystem, feilaktig, angriper bukspyttkjertelen. Type 2, eller aldersdiabetes, er et resultat av bukspyttkjertelen blir oppbrukt forårsaker det ikke nok å produsere insulin, eller resultatet av celler avvise insulin stedet for å absorbere den. Svangerskapsdiabetes kan oppstå under svangerskapet. Hormonene fra svangerskapet fører til at kroppen til å motstå insulin forårsaker høyt blodsukker. Kostnaden for behandling av en hvilken som helst av disse typene er svært høy.

Insulin

For type 1-diabetikere, er den vanligste behandlingen insulininjeksjon. Svangerskaps diabetikere som ikke klarer å styre sin diabetes ved å kontrollere deres kosthold er også foreskrevet insulin injeksjoner. Insulin kan injiseres enten med en sprøyte eller en "insulinpenn". Mange diabetikere bruker både en langtidsvirkende insulin og hurtigvirkende insulin. Langtidsvirkende insulin injiseres en gang hver dag på samme tid. Den hurtigvirkende insulin er tatt hver gang de diabetiker spiser, eller behov for å rette et høyt blodsukker lesing. Både lang- og hurtigvirkende insulin koster ca $ 110 per hetteglass. En boks med 100 sprøyter koster $ 25. Mens administrere en injeksjon, skal en spritserviett brukes til å rense området. En boks med 100 spritservietter koster ca $ 2. Disse kostnadene er ute av lommen regning. Hvis en person har helseforsikring, vil kostnaden variere i henhold til vilkårene i at forsikringen dekning.

Blodsukkermetre

Alle diabetikere må sjekke blodsukkeret flere ganger om dagen. Blodsukkernivået oppnås ved hjelp av en glukosemåler, som kommer i mange forskjellige merker og stiler slik at diabetikere å tilpasse sitt utstyr. Blodsukkermetre krever en teststrimmel og en lansett å teste blodet for glukose. Foruten den første forsyning følger med glukosemåler, er strimler og lansetter selges separat. Kostnaden for Blodsukkermetre varierer fra $ 14 til $ 70. Kostnaden for en boks med 100 teststrimler varierer fra $ 60 til $ 100. En boks med lansetter koster ca $ 8.

Insulinpumpe og Pump Supplies

Flere og flere diabetikere gir opp injeksjoner for insulinpumper. En insulinpumpe er en enhet pumper insulin inn i kroppen 24 timer i døgnet. Pumpen kun brukes med hurtigvirkende insulin. En endokrinolog vil hjelpe en diabetiker i programmering de riktige basal og bolus priser. En basaldose er frekvensen av insulin pumpe inn i kroppen til enhver tid i løpet av dagen. Disse er vanligvis svært små doser for å skape den samme effekten som langtidsvirkende insulin hadde ved injeksjon. En Bolushastigheten er mengden av insulin utpekt til å dekke for mat, eller blodsukker korreksjon. Mange forsyninger følge en insulinpumpe inkludert insulinampuller, insulin nettsteder, spritservietter, IV prep pads og gjennomsiktige bandasjer. Den opprinnelige kostnaden for en insulinpumpe er rundt $ 6000. Det koster ca $ 1000 per måned for å ha nok av de nødvendige forsyninger på hånden. Dette er ut av lommen priser. Personer med helseforsikring vil måtte betale i henhold til dekning deres forsikring politikk.

Diabetic Aids

I tillegg til insulin, Blodsukkermetre, injeksjoner eller en pumpe, diabetikere må ha noen andre produkter på hånden. Glukose tabletter, spray og geleer er designet for å bringe lavt blodsukker (hyperglykemi) tilbake til et normalt nivå. Disse produktene varierer fra $ 3 til $ 5. Ketostix måle nivået av ketoner i urin. Disse brukes når en diabetiker har alvorlig høyt blodsukker (hypoglykemi). Ketostix koste ca $ 16 for en boks med 100 pinner. En Glukagon Kit er en nødssituasjon kit som brukes til å heve ekstrem hyperglykemi. Kostnaden for en glukagon kit er ca $ 100. Mange forsikringsleverandører dekke glukagon kits og ketostix. Glukose produkter er ut av lomma og over disk.

Oral medisiner

Type 2 diabetikere, i avanserte tilfeller kan være nødvendig å bruke type 1 diabetes behandlinger. Mange type 2 diabetikere kan kontrollere sin diabetes med kosthold og noen ganger muntlig medisiner. Noen medisiner, kalt sulfonylurea, stimulerer bukspyttkjertelen til å produsere mer insulin. Andre medisiner, kalt biguanidene, gjør leveren produserer mindre glukose. Alpha-glukosidasehemmere er medisiner som reduserer fordøyelsen av mat med store mengder karbohydrater. Tiazolidindioner foredle kroppens følsomhet for insulin. Disse stoffene varierer i pris fra $ 100 til $ 400 avhengig sin dose. Igjen, dette er out-of-pocket priser. Mange forsikringsselskaper bærere dekke disse medikamentene.

Grunner for Sviktende medisinsk dekning

Kostnadene ved helsevesenet har blitt en grunn til bekymring. Uten helse dekning, kan en person finne seg selv i alvorlige gjeldsproblemer for helseplager som ikke selv livstruende. Forsikringer hjelpe i å betale kostnadene, men de har ikke alltid dekke utgiftene. Forsikringsselskapene kan nekte en søker dekning og nekte utbetaling av flere grunner, for eksempel personlig medisinsk historie, familie medisinsk historie, medisiner og yrke.

Pre-eksisterende medisinske tilstander

Ha visse pre-eksisterende forhold ikke automatisk nekte en person dekning, men dersom søkeren ikke klarer å liste opp eventuelle tidligere sykdommer som forsikringsselskapet definerer som pre-eksisterende, kan betaling for medisinske tjenester nektes. Når en person søker om medisinsk dekning, vil selskapet presentere ham med en liste over lidelser. Dersom søkeren har hatt noen historie med lidelse, trenger han å la forsikringsselskapet vite. Noen lidelser vil resultere i en fornektelse av dekning, mens andre kan føre til en høyere forsikringspremie blir belastet.

Family Medical History

Private forsikringsselskaper spesielt er motvillige til å tilby forsikringer til folk med slektshistorier av kreft, aids, diabetes, hjertesykdom, hepatitt eller lupus. Gruppe medisinske forsikringsselskapene er ikke fullt så streng, men en søker fortsatt behov for å avsløre familiens medisinske historien til dem.

Medisiner

Visse medisiner gjøre forsikringsselskapene tilbakeholdne med å tilby forsikringer. En søker som har en historie med å ta visse medisiner for leddgikt, hodepine / migrene, halsbrann, angina eller depresjon kan finne at hennes forsikringskrav og søknader om dekning blir nektet. Dette er ikke å si at narkotika er farlig eller vil føre til livstruende lidelser. Forsikringsselskapene frykter de sykdommene som medisiner er assosiert med i form av å tilby dekning.

Yrke

Visse yrker kan skape problemer når det gjelder å få en helse-forsikring. Flygeledere kan finne få dekning vanskelig på grunn av mengden av stress involvert. Videre alle som arbeider i avling dusting også kan ha en vanskelig tid. Avling dusting innebærer eksponering for kjemikalier som kan føre til en alvorlig sykdom senere i livet. Andre yrker inkluderer brannmenn, politi, profesjonelle idrettsutøvere, vindusvasker, sandblasters og stuntmenn.

Individual Health Care Planer & Diabetes

Individual Health Care Planer & Diabetes


Personer med diabetes må være utdannet på deres unike forsikring situasjonen for å få den type dekning de trenger til en pris de har råd til. Helsesektoren planer variere fra stat, så det er viktig å undersøke forskjellene i dekning for å unngå tap eller fornektelse av fordeler.

Statlige krav

Alabama, Idaho, North Dakota og Ohio har ikke noen lover om diabetes dekning. Mississippi, Missouri og Washington krever forsikringsselskaper tilbyr dekning, mens de resterende statene spesifisere at dekning må inkluderes i all politikk.

Writing

Selv om de fleste stater krever at forsikringsselskaper gir diabetes dekning, som ikke? € ™ t bety diabetikere får helseforsikring. Mange stater tillater forsikringsselskaper å bruke garantistene for individuelle helseforsikring planer. Garantistene kan nekte dekning basert på preexisting forhold, som for eksempel diabetes.

Funksjoner

Mange land krever forsikringsselskapene å inkludere dekning for diabetesbehandling og utstyr. Imidlertid vil de som ikke bor i en slik tilstand må sjekke sin politikk for å sikre at de har den dekningen de trenger.

Advarsler

Enkelte forsikringsselskaper bruker ventetider når folk har forhåndseksisterende forhold. Under ventetider, må forsikringsselskapene ikke dekker diabetesrelaterte medisinske kostnader. Venter perioder variere fra ett forsikringsselskap til den neste, slik at folk med diabetes bør sjekke retningslinjene før inn en avtale med et forsikringsselskap.

Hva er Medicare Del B dekning?

Hva er Medicare Del B dekning?


I USA, eldre og funksjonshemmede borgere har tilgang til Medicare, en føderal helseforsikring program. Medicare tilbyr kvalitet og rimelig dekning til over 40 millioner amerikanere. Medicare er ansett beryktet for sine mange deler og komplisert struktur, og Del B er bare en av flere komponenter. Forstå de ulike delene av Medicare kan hjelpe forbrukerne å få mest mulig ut av sin dekning.

Definisjon

Medicare Del B er poliklinisk sykeforsikring. Det i hovedsak dekker alt som ikke ville falle under Del A, som er innleggelse sykehus forsikring. For å kvalifisere for dekning, bør tjenestene være medisinsk nødvendig i de fleste tilfeller.

Tjenester Dekket

Medicare skiller del B dekning i to kategorier: medisinsk nødvendig tjenester og forebyggende tjenester. Medisinsk nødvendige tjenester utgjør flertallet av del B-tjenester, inkludert eventuelle besøk til legen, laboratorieprøver, røntgen, hjem helsetjenester, psykisk helsevern og mer. Det er egentlig alt som er dekket av Medicare som er nødvendig for å opprettholde helsen til mottaker som ikke krever en overnatting sykehus opphold. Del B tilbyr også begrensede forebyggende tjenester. Tilgang til disse tjenestene er betinget av om mottaker oppfyller visse retningslinjer og kriterier, som tilhører en risikogruppen. Noen av tjenestene som tilbys inkluderer diabetes tjenester, glaukom screenings, kreft screenings, kvinnelige reproduktive helsetjenester, vaksiner og en årlig fysisk.

Kostnader

Den primære kostnadene forbundet med del B er den månedlige premie, som Medicare Interaktiv rapporterer vanligvis koster mellom $ 96,40 og $ 110,50 som i 2010. Prisen kan variere fordi de med høyere inntekter kan betale mer, mens de med lavere inntekter ofte kvalifisere for programmer som frafalle Del B premie. Videre bør del B begunstigede også regne med å betale en 20 prosent coinsurance for de fleste tjenester og en årlig egenandel på $ 155.

Betraktninger

Mange stønadsmottakere velger ikke å registrere deg for del B fordel. Dette kan føre til at noen problemer i fremtiden for disse begunstigede. Medicare Interaktiv rapporterer at forsinkelser del B innmelding kan resultere i en premie straff hvis den begunstigede noen gang bestemmer seg for å ta del B igjen. Denne straffen vil bety en høyere del B premie for så lenge han har Medicare. De som arbeider aktivt kan unntas fra Part B straff hvis de har tilstrekkelig helse dekning. Medicare anser dekning fra en stor helseplan med 20 eller flere ansatte tilstrekkelig. Hvis dette er tilfelle, vil de ikke ha en straff hvis de bestemmer de ønsker del B på et senere tidspunkt.

Innmelding

Under en kvalifisert innmelding periode, kan begunstigede registrere deg for del B dekning ved å besøke deres lokale trygdekontoret. Kvalifiserte innmelding perioder inkludere den første måleperioden (tre måneder før noen først blir kvalifisert, måned og tre måneder etter), åpen påmelding periode (1 januar til 31 mars hvert år) og den årlige koordinert valgperiode (November 15 til 31. desember hvert år). Men mange stønadsmottakere ikke må aktivt melde deg som de blir automatisk innmeldt når de blir kvalifisert. Dette inkluderer de som mottar trygd pensjonist fordeler, jernbane pensjonist fordeler og Social Security Funksjonshemming Forsikring.

Helse dekning for allerede eksisterende betingelser

Helse dekning for allerede eksisterende betingelser


Få helse dekning for kroniske medisinske tilstander er en utfordring for de som har vært arbeidsledige og uforsikret i flere måneder. Ved å finne en ny arbeidsgiver og bli kvalifisert for innmelding i sin gruppe helseplan, kan arbeidstakeren fortsatt må vente et år før fordeler starte for den allerede eksisterende medisinsk tilstand. Dette vil ende når bestemmelsene i pasient Protection og Affordable Care Act (PPACA) trer i kraft.

Slutter forhåndsdefinert Utelukkelse

USAs president Barack Obama, den 23. mars 2010 signerte lovgivning som forbyr gruppe helseplaner og forsikringsselskaper fra å nekte eller utsette dekning til nye enrollees for allerede eksisterende medisinske tilstander. Ifølge en rapport utarbeidet av amerikanske Senatet demokratene, vanligste kroniske medisinske tilstander som helseplaner og forsikringsselskapene har pålagt forhåndsdefinert tilstand unntakene inkluderer fedme, høyt blodtrykk, diabetes, hjerte- og karsykdommer og psykiske lidelser.

Fordeler Begynn i 2010

Forbudet mot forhåndsdefinert tilstand unntakene trer i kraft i 2014, men noen individer trenger ikke å vente på helse dekning. PPACA etablerer en midlertidig forsikring program for personer med kroniske sykdommer som har vært uforsikret i seks måneder eller lenger satt til å begynne 1 juli 2010, ifølge US Department of Health & Human Services veiledning på PPACA. I tillegg, etter 23 september 2010, forbyr loven helseplaner og forsikringsselskaper fra imponerende forhåndsdefinert tilstand unntakene på barn under 19 og strekker seg avhengige dekning til alder 26.

PPACA Avsetninger

Helsereformen loven vil forby levetid grenser på trygd og med 2014 end årlige begrensninger på dekningen. PPACA forbyr også helseforsikring initierte rescissions eller politiske avbestillinger etter en enrollee blir syk. Loven begrenser muligheten for helseforsikring selskaper til å kreve høyere premie på grunn av lynghei status, kjønn, familiesykehistorie eller okkupasjon.

Tidlig Compliance

PPACA bygger på helseforsikring reformer vedtatt i helseforsikring bærbarhet og Accountability Act of 1996 (HIPAA) som begrenser hvor lenge helseplaner og forsikringsselskaper kan forsinke fordeler for pågående medisinske tilstander. Selv om noen helse assurandører har indikert at de vil vedta noen PPACA bestemmelser tidligere enn ikrafttredelsestidspunktet, forblir helseplaner og forsikringsselskaper regulert av HIPAA forhåndsdefinert tilstand retningslinjer til 2014.

HIPAA bærbarhet Avsetninger

Under HIPAA, kan en helseforsikring pålegge en 12-måneders ventetid for ytelser på en person som fikk en diagnose eller behandling for en sykdom innen seks måneder etter å melde deg på en gruppe helseplan. Hvis pasienten hadde forsikring før innmelding, må planen kreditere lengden på at dekningen mot ett års ventetid. En person som ikke har helseforsikring innen 63 dager etter å melde deg på en ny plan må kanskje vente et helt år for å få fordeler for omsorg på en sykdom som selskapet klassifiserer et forhåndsdefinert medisinsk tilstand.

Hvordan få helseforsikring med Diabetes

Hvordan få helseforsikring med Diabetes


Siden diabetes er en kostbar og potensielt dødelig sykdom, helse forsikringsselskaper ofte avvise diabetiker søkere. Diabetes rangerer med kreft, HIV, sykelig fedme, hjertesykdommer og autoimmune sykdommer som de viktigste årsakene til helseforsikring fornektelser i amerikanske forsikringsselskaper er nølende til å godta diabetikere siden deres medisiner kan koste tusenvis av dollar årlig. Til tross for dette, er mange av de 23,6 millioner amerikanske diabetikere forsikret, siden flere alternativer er tilgjengelige for dem.

Bruksanvisning

•  Meld deg på en gruppe plan. I motsetning til enkelte forsikringsplaner, kan gruppen planer ikke nekte søkere på grunn av pre-eksisterende forhold. Hvis du har en jobb med fordeler, registrere deg for din arbeidsgivers helseforsikring plan. Hvis din ektefelle får forsikring gjennom sitt arbeid, få dekket under hans plan.

Se inn COBRA (Consolidated Omnibus Budget Avstemming Act). Du kvalifisere for COBRA hvis du var forsikret gjennom arbeidsgiver og mistet jobben eller annen grunn unntatt brutto uredelighet. I motsetning til enkelte helseforsikring, kan COBRA ikke nekte deg på grunn av en pre-eksisterende tilstand, for eksempel diabetes. Likevel er en COBRA politikk kostbart, og premiene kan overstige $ 400 i måneden. Du må søke om COBRA innen 62 dager for å miste din arbeidsgiver-baserte dekning.

Søk om individuelle helseforsikring innen to måneder å miste din tidligere dekning. Mange stater, for eksempel Texas og Missouri, har forsikring lover. Disse lovene garantere dekning til de som søker om ny forsikring innen 63 dager for å miste sin tidligere dekning, uavhengig av pre-eksisterende forhold. For å kvalifisere må du ha hatt credit dekning, noe som betyr at den forrige forsikring må ha vært en omfattende plan som varte i minst 18 måneder.

Bli en tilstand med høy risiko basseng. Per mai 2010, 35 stater har høy risiko bassenger for beboere som ikke kan få enkelte dekning på grunn av pre-eksisterende forhold. Selv om premiene for høy risiko bassenger er høyere enn for de i den generelle befolkningen, disse planene er omfattende. I tillegg, i noen stater, som Missouri, kan lav inntekt beboere får et statlig tilskudd til å frafalle eller redusere premium kostnader.

Tenk ikke-omfattende alternativer. Mange forsikringsselskaper dekker søkere med pre-eksisterende forhold hvis de godtar en rytter. Disse rytterne unnta forsikringsselskapet fra å dekke behandlinger eller tjenester knyttet til at pre-eksisterende for en bestemt periode. En stor medisinsk plan er et annet ikke-omfattende alternativet. Store medisinske planer ikke dekke grunnleggende tjenester, som for eksempel legebesøk og resepter. Men de dekke katastrofale medisinske problemer som kan føre til personlig konkurs, som kreft, store skader eller fall.

Søk hjelp fra regjeringen som en siste utvei. Konsultere med en sosialarbeider for å avgjøre om du kvalifiserer for programmer som Medicaid eller føderale COBRA subsidier. Videre mange offentlige klinikker tilbyr diabetikere gratis testing, glukose overvåking og andre grunnleggende tjenester.

Tips og advarsler

  • Holde kvitteringer for alle utgifter til lege siden Internal Revenue Service kan du trekke fra eventuelle medisinske kostnader som overstiger 7,5 prosent av brutto justert inntekt.

Medisinsk forsikring for Diabetes

Medisinsk forsikring for Diabetes


Amerikanerne diagnostisert med diabetes sliter med å opprettholde helseforsikring i tider med forandring. Som en pre-eksisterende medisinsk tilstand, type 1 eller type 2 diabetes nesten helt sikkert vil diskvalifisere deg fra å kjøpe visse typer helseforsikring, men det er mange gode programmer du kan vurdere som vil gi deg god dekning til tross for din diabetes.

Privat forsikring

Det er nesten umulig å kjøpe privat helseforsikring hvis du har en diagnose av diabetes, spesielt type 1 diabetes, som er en autoimmun lidelse som skaper en livslang avhengighet av injisert insulin. Daglige ledelsen av diabetes er kostbart, og komplikasjoner fra tilstanden kan innebære dyre sykehusinnleggelser. Privat forsikring normalt selges til enkeltpersoner og familier som er minst sannsynlig til å gjøre krav på det, så de fleste diabetikere vil finne dette billig alternativ utilgjengelig.

COBRA

Den føderale Consolidated Omnibus Budget Avstemming Act (COBRA) av 1986 satt i stedet en rekke regulatoriske sikkerhetstiltak for å beskytte rettighetene til forbrukerne i helseforsikring markedet. Hvis du mister eller forlate en jobb som har gitt en helseforsikring fordel, krever COBRA den forsikre selskapet fortsette din innmelding i konsernpolicy for opp til 18 måneder. COBRA dekning kan ikke bli avlyst på grunn av en pre-eksisterende tilstand, og du kan være kvalifisert for en konvertering politikk med samme assurandør (en konvertering av politikken fra gruppen dekning til privat dekning) på slutten av denne perioden. COBRA sikrer kontinuitet i dekning, men kan være svært dyrt: Du betaler full premie din tidligere arbeidsgiver betalt i sin helhet eller delvis mens du var ansatt.

HIPAA

Hvis du velger å flytte til en ny helseforsikring selskapet, vil helseforsikring bærbarhet og Accountability Act (HIPAA) av 1996 beskytte deg mot visse begrensninger assurandøren kanskje ønsker å innføre. Det er viktig for deg å opprettholde en kontinuitet i dekning. Hull i dekningen av mer enn 60 dager kan tillate din nye selskapet for å utelukke diabetes fra dekning for mer enn et år.

Gruppe Forsikring

Hvis du mister helseforsikring gitt av en arbeidsgiver og har diabetes, den mest direkte måten å tilegne seg ny forsikring er å finne nytt arbeid med et selskap som leverer kollektiv forsikring som lønns. Hvis du opprettholde kontinuitet i dekning, bør diabetes ikke diskvalifisere deg fra å motta de samme fordelene annenhver arbeidstaker mottar. Kollektiv forsikring vanligvis ikke diskvalifisere basert på pre-eksisterende forhold. Du kan være i stand til å kjøpe kollektiv forsikring for din egen enkeltpersonforetak, partnerskap eller begrenset ansvar aksjeselskap med to eller flere ansatte.

High Risk Pools

Hvis du ikke kvalifiserer for kollektiv forsikring gjennom arbeidsgiver eller gjennom din egen lille bedrift, og kan ikke kjøpe privat forsikring på grunn av din diabetes, kan staten har en høy risiko forsikring basseng du kan bli medlem. Høy risiko bassenger gir gruppen dekning uten ekskluderinger for pre-eksisterende forhold. Du betaler din egen premie, noe som sannsynligvis vil være høyere enn den premien du ville ha betalt for privat forsikring; Men staten noen ganger subsidierer premie, spesielt for lavere inntekt enkeltpersoner og familier. Dekningen er bare tilgjengelig for personer med pre-eksisterende tilstand; en familie med en diabetiker medlem ville sørge for at enkelte med høy risiko bassenget og resten av familien med privat forsikring.

Om helseforsikring dekning Fornektelser

En av de mest frustrerende aspektene ved å kjøpe individuelle helseforsikring er det faktum at de som trenger det mest ofte finne det umulig å skaffe. Pre-eksisterende forhold og tidligere fornektelser av dekning kan ofte bety å gå uten forsikring eller blir bedt om å betale premie som gjør forsikring uoverkommelig.

Pre-eksisterende forhold

Når helse assurandører nekte dekning, er den vanligste årsaken pre-eksisterende forhold. Definisjonen av "pre-eksisterende tilstand" er disig nok til å se hvorfor det diskvalifiserer mange mennesker fra å kjøpe individuelle helseforsikring: en pre-eksisterende tilstand er ofte definert som en tilstand der du har blitt diagnostisert eller søkt behandling for i det siste. Derfor kan en pre-eksisterende tilstand være alt fra kviser til kreft, og ofte omfatter slike vanlige tilstander som høyt blodtrykk, diabetes og graviditet.

Statistikk

Hastigheten som pre-eksisterende forhold resultere i forsikring fornektelser er svimlende. En 2010 rapport fra den amerikanske komiteen for energi og handel fant at de fire største for-profit helse assurandører i USA har vært å snu ned flere og flere søkere de siste årene. Faktisk fra 2007 til 2009, ble 600.000 mennesker nektes dekning på grunn av pre-eksisterende forhold. Innen 2009, fant rapporten, én av sju søkere ble nektet dekning.

Fornektelse gjennom premier

Rett og slett nekte dekning er de mest åpenbare måten forsikringsselskapene begrense politikk til de som har pre-eksisterende forhold. Den andre måten er å tilby en politikk som er uoverkommelig for de fleste. Enten ved å ta store upfront premie, bygge store egenandeler inn i politikken, og nekter å gi reseptbelagte stoffet dekning, eller begrense lege besøk, forsikringsselskapene nekte dekning til de med pre-eksisterende forhold, eller de som alder eller livsstil som gjør dem mer sannsynlig å bruke helse forsikring.

Denial of Dekning for spesifikke forhold

Selv med en pre-eksisterende tilstand som har råd til en individuell helseforsikring plan ofte ta forsikringen vite at det ikke kommer til å dekke sine pre-eksisterende tilstand. Helse assurandører vil ofte tilby dekning med det forbeholdet at dyre pre-eksisterende tilstand ikke vil bli dekket; med andre ord, blir dekningen nektet for enhver eksisterende tilstand, mens øvrige betingelser er dekket. Denne fornektelse av dekningen kan omfatte rutine helsetjenester for pre-eksisterende tilstand, eventuelle tester som trengs for å stille diagnosen, og reseptbelagte medisiner.

Hva er diabetes insipidus?

Diabetes insipidus er en medisinsk tilstand som forårsaker overdreven tørste og vannlating. Selv om navnet er lik, er diabetes insipidus ikke relatert til diabetes mellitus. Blodglukosenivåene ikke er forhøyet i diabetes insipidus som de er i type I og type II diabetes mellitus. For å skille de to betingelsene, er de av og til referert til som "sukkersyke" og "vann-diabetes."

Typer

Former for diabetes insipidus er kategorisert basert på årsaken til sykdommen. Sentrale diabetes insipidus er forårsaket av svikt i hypofysen til å frigjøre et hormon som heter ADH, som ber nyrene til å konsentrere urinen. Nefrogen diabetes insipidus oppstår når nyrene ikke svare riktig på ADH. Svangerskaps diabetes insipidus oppstår når placenta hos en gravid kvinne som produserer et enzym som ødelegger ADH hos moren. Polydipsiske diabetes insipidus er forårsaket ved å drikke for mye vann, noe som kan være et resultat av uvanlig tørst, psykiatriske tilstander eller en tro at å drikke mye vann gir helsemessige fordeler.

Effekter

Det er bare to symptomer på diabetes insipidus: ekstrem tørste og ugyldiggjøre store mengder urin. En person med diabetes insipidus drikker vanligvis minst en liter vann hver dag. Vannlating er hyppige og store volum; våkner flere ganger i løpet av natten for å gå på do er ganske vanlig med denne tilstanden.

Identifikasjon

Diabetes insipidus kan mistenkes eller diagnostisert basert på en pasients beskrivelse av symptomene og urinanalyse. Imidlertid må en vannmangel test utføres for å bestemme hvilken type av diabetes insipidus er til stede. Under denne testen, er blodprøver og urinanalyse utført regelmessig mens pasienten avstår fra å drikke væske av noe slag.

Forebygging / løsning

Behandling av diabetes insipidus, avhenger av formen av tilstanden en person har. Mellom og svangerskapsdiabetes insipidus blir vanligvis behandlet med en syntetisk hormon som erstatter ADH i kroppen. Nephrogenic diabetes insipidus blir vanligvis behandlet med en saltfattig kost, og i noen tilfeller, diuretika. Selv diuretika bidra til økt vannlating i de fleste mennesker, redusere de volumet av urin hos noen pasienter med nefrogen diabetes insipidus. Polydipsiske diabetes insipidus kan behandles med pasientopplæring, spesielt hvis årsaken er en feilaktig tro at å drikke enorme mengder vann er sunt.

Advarsel

Selv diabetes insipidus vanligvis ikke redusere en persons levetid eller forårsake alvorlige problemer, er det en høy risiko for dehydrering med denne tilstanden. Det er svært viktig for en person med diabetes insipidus å ha rikelig med vann tilgjengelig til å drikke, spesielt hvis de ikke får medisiner for å behandle tilstanden. Dehydrering i diabetes insipidus kan skje innen et par timer med ikke drikker, og kan være svært farlig hvis væsker ikke etterfylles.

Effekter av diabetes og hypertensjon

Diabetes endrer hvordan kroppen bruker glukose eller blodsukker, og folk med enten type diabetes har for mye av dette, og det kan føre til en rekke problemer. Hvis du har høyt blodtrykk, er blodårene dine innsnevring og blodet beveger seg gjennom dem er å legge for mye press på dem. Disse forholdene er alvorlige og kan forårsake betydelige komplikasjoner i kroppen slik at riktig ledelse er svært viktig.

Kortsiktige komplikasjoner av diabetes

Disse problemene krever umiddelbar behandling. Hvis de går ubehandlet, kan de be anfall eller koma.

Høyt blodsukker (hypoglykemi) resultater fra overspising, sykdom eller ikke nok glukosesenkende medisiner.
Diabetisk ketoacidose oppstår når cellene er fratatt energi. Kroppen vil slå til fett som energikilde, som danner giftige syrer som kalles ketoner.
Lavt blodsukker (hypoglykemi) er forårsaket ved å hoppe over måltider og overanstrengelse. Det forekommer oftest om du tar glukosesenkende medisiner som oppfordrer utgivelsen av insulin eller dersom du bruker insulin.

Langsiktige komplikasjoner

Langsiktige komplikasjoner utvikle seg over tid, og er mer sannsynlig jo lenger du har hatt diabetes og mer dårlig kontrollert blodsukkeret ditt er. Diabetes er en betydelig risikofaktor for alle slags hjertesykdommer, inkludert hjerteinfarkt, hjertesvikt og angina. I tillegg kan det skade flere deler av kroppen, noe som fører til alvorlige helseproblemer og komplikasjoner. Diabetes forårsaker nevropati (nerveskade), nefropati (nyreskade), og diabetisk retinopati, noe som kan føre til blindhet. Dessuten fører det til en rekke fotproblemer som kan føre til infeksjon og selv amputasjon. Problemer med munnen, hud, bein og ledd er også mulig.

Svangerskapsdiabetes

Denne formen for diabetes oppstår under svangerskapet. Et flertall av kvinnene levere sunne babyer, men hvis ikke forvaltes riktig, kan det føre til komplikasjoner for deg og babyen din.

Mulige effekter på barnet være overflødig vekst, lavt blodsukker, respiratorisk distress syndrom, gulsott, økt risiko for type 2 diabetes senere, og i sjeldne tilfeller død.

Du kan oppleve svangerskapsforgiftning, en tilstand som forårsaker høyt blodtrykk og for mye protein i urinen. Det øker også sjansen for svangerskapsdiabetes i neste svangerskap og sannsynligheten for å få type 2-diabetes.

Høyt blodtrykk, hjerte og hjerneslag

Høyt blodtrykk er ansvarlig for mange forhold som kan føre hjerneslag og alvorlige hjerteproblemer. Høyt blodtrykk kan føre til hjerneslag ved å forårsake en aneurisme (svulmende blodårer) til å sprekke, eller ved å skade blodkarene i hjernen, forårsaker dem til å redusere blodstrømmen til hjernen eller ruptur. Det kan føre til hjertesvikt ved å fortykke hjertemuskelen, som hindrer dens evne til i tilstrekkelig grad å pumpe blod gjennom kroppen. Herding og fortykkelse av arteriene kan føre til hjerte Attac, og dette er også en risikofaktor for hjerneslag.

Andre effekter av høyt blodtrykk

Høyt blodtrykk kan også svekke blodårene i nyrer og øyne. Høyt blodtrykk er en av betingelsene gruppert under metabolsk syndrom, som påvirker kroppens stoffskifte og kan føre til en rekke helseproblemer. Det påvirker også mental skarphet ved å forårsake problemer med tenkning, læring og hukommelse.

Er det et bortfall i helsesektoren dekning Før COBRA?

Er det et bortfall i helsesektoren dekning Før COBRA?

Under en 1985 føderal lov, kan kvalifiserte arbeidere fortsette gruppe helseforsikring dekning fordeler etter at de mister eller bytter jobb, men bare hvis de velger å fortsette dekning innenfor en bestemt tidsperiode.

Historie

COBRA - Consolidated Omnibus Budget Avstemming Act of 1985 - gjør at arbeidstakere i et selskap med 20 eller flere ansatte til å fortsette sin gruppe helseforsikring dekning vanligvis i opptil 18 måneder etter at de mister jobbene sine for andre enn brutto uredelighet grunner, så lenge som selskapet fortsetter å tilby gruppen helseforsikring til ansatte.

Time Frame

Under COBRA, har en ansatt 60 dager på å bestemme om du vil fortsette dekning under sin gamle jobb og en annen 45 dager til å betale den første premie. Når registrert, er den ansatte ansvarlig for 100 prosent av COBRA premium pluss en to-prosent administrasjonsgebyr.

Hva om jeg ikke registrere deg for COBRA On Time?

Hvis du ikke fortsette gruppe helse dekning under COBRA innen 60 dager, kan du miste din forhåndsdefinert tilstand beskyttelse under en ny individuell politikk eller gruppe plan. Du kan også bli avvist for en individuell politikk uten forhåndsdefinert tilstand beskyttelse.

Er COBRA dekning Automatic?

Nei, du må registrere deg for å fortsette arbeidsgiver gruppe dekning under COBRA. Arbeidsgiver må varsle deg om at COBRA er tilgjengelig innen to uker etter at du ville kvalifisere. Når det gjelder familie endringer, for eksempel skilsmisse eller død av en ektefelle, må støttemottakeren varsle arbeidsgiver plan administrator av hendelsen som kvalifiserer henne for COBRA fordeler.

Som administrerer COBRA?

The US Department of Labor er ansvarlig for å administrere COBRA programmet.

Advarsel

Når COBRA dekning utløper, er det to alternativer for å fortsette dekningen under Health Insurance Portability and Accountability Act. Først se om gruppen helseplan tilbyr en HIPAA konvertering politikk. Hvis ikke, kan du søke en HIPAA Conversion / Alternativ Mechanism politikk, men pass på at det ikke er dekning lapse eller den alternative politikken ikke dekker utestående medisinske regninger.