Digidexo.com

Hvordan bli kvitt vann i øregangen

Du har bare gikk ut av bassenget (eller bad, sjø, innsjø, etc). Opplevelsen kan ha vært en hyggelig en, men nå har du som ubehagelig følelse av en vannmettet øret. Dette kan føre til otitis externa (svømmer øre) og andre vanlige ørebetennelser som til slutt vil påvirke hørselen din. Pluss, hvis du er som folk flest, vil du være fornøyd med bare å få sprengt vann ut av øregangene. Her er noen triks.

Hvordan bli kvitt vann i øregangen

Hvordan bli kvitt vann i øregangen

•  Prøv å flytte så mye av vannet som mulig så snart du er ferdig med din vannaktivitet. Bøy hodet fra side til side for å la vannet renne. Du kan også tørke det ytre øret med et håndkle. Spesielle øret tørketrommel er også tilgjengelig for kjøp. Hårføner kan brukes også, men pass på at du ikke holder det for nær eller la den være der for lenge, som du kan brenne øret eller skade hørselen. Jo mindre tid vannet sitter i øret, jo bedre.

Tilsett mer vann. Som ineffektive som dette kan høres, den ekstra vann faktisk hjelper skylle den eksisterende vann ut. Bare ta en dropper og fyll den med vann. Klem noen dråper inn i øret ditt og umiddelbart snu hodet slik at øret vender nedover. La vannet renne fra øret. Gjenta til alt vannet har blitt skylt ut.

Påfør ytre press. En interessant Trikset er å legge ned på en seng med hodet hengende over på siden. Den berørte øret bør vippes mot gulvet. Cup en hånd over øret, og trykk deretter på håndflaten godt mot det. Dette skaper et sug som oppfordrer vannet ut når du trekker hånden unna.

Ved å bruke innvendig trykk, kan du presse vannet ut. For å gjøre dette, tilt hodet til siden slik at oversvømmet øret peker mot gulvet. Så bare gjespe. Dette løsner fanget vann.

La tyngdekraften gjøre jobben. Sove på siden med det vannfylte øret mot puta. Vannet vil til slutt renne ut på egen hånd. Du kan fremskynde dette opp med å ligge på din side når det er mulig i løpet av dagen.

prøve over-the-counter antiseptisk øredråper. Følg instruksjonene som følger. Du kan også bruke dropper å sette inn noen dråper rubbing alkohol i øret. Begge disse metodene fungerer for å tørke vannet opp og skylle øret ut.

Hvis ingen av disse forslagene arbeide eller forbedring er ikke total, bør du kontakte lege umiddelbart. Dette kan bety at det er et mer alvorlig problem. Vannet må fjernes fra øregangen så raskt som mulig for å unngå infeksjon og beskytte hørselen din.

Hint

  • Du kan blande rubbing alkohol med hvit eddik. Dette vil også drepe eventuelle sopp eller bakterier i øregangen.
  • Ikke under noen omstendigheter, sette noe mindre enn albuen inni øret.
  • Vær ytterst forsiktig når du arbeider med ørene. Misbruk kan føre til hørselstap.