Digidexo.com

hvordan du kan øke metabolismen

Hvordan du kan redusere vann vekt

Hvis du er oppsvulmet og holde på vann, har du sannsynligvis lurer på hvordan du kan raskt bli kvitt vann vekt og redusere vann vekt i kroppen din. Det er noen enkle trinn du kan følge som vil hjelpe deg å bli kvitt vann vekt og vise frem din beste selv. Stoppe oppblåsthet og redusere vann vekt i dag.

Hvordan du kan redusere vann vekt

•  For å redusere vann vekt umiddelbart du kan prøve en naturlig eller over disk vanndrivende. Dette vil bidra til å stoppe oppblåsthet og redusere vann vekt med en gang. Noen naturlige diuretika er grønn te, tranebærjuice, salat, tomater, fennikel og eple cider eddik. Du kan også bruke en over disk vanndrivende som Hydrozyne, Diurex, eller Aquadrene.

Du kan også redusere vann vekt, oppblåsthet og væskeansamlinger ved å redusere salt og sukker inntak. Kosthold er ekstremt viktig når det kommer til vann vekt og endre kosthold vil hjelpe deg til å redusere vann vekt. En rask og enkel måte å gjøre dette på er å spise mindre junk food og bearbeidet mat som har en tendens til å være høy i raffinert sukker og natrium. Dette vil raskt redusere og redusere vann vekt.

Til slutt, trene og drikke mye vann vil sterkt redusere vann vekt. Trening hjelper kroppen å kvitte seg med ekstra vann når du svetter. Til slutt, selv om det virker som drikkevann vil øke vann vekt, faktisk gjør det motsatte. Kroppen beholder vann vekt av ulike grunner, men en hvis fordi den ikke har nok. Drikkevann kan redusere vann vekt og bli kvitt vann oppbevaring.

Hint

 • Kontakt legen din hvis vannretensjon og oppblåsthet skjer ofte.

Hvordan du kan redusere høyt kaliumnivå

Hvis du tilbringer hele dagen noshing på bananer, bønner og jordbær har du sannsynligvis tror du er en ganske frisk person. Men, disse godt-for-deg-matvarer har én ting til felles som kan faktisk være dårlig for helsen; de er alle høyt kalium matvarer og for mye kalium (en tilstand som kalles hyperkalemi) kan være skadelig. Ifølge Cleveland Clinic, tegn på høyt kalium inkluderer "svakhet, generelt ubehag, kvalme, diaré, smerter og muskelsvakhet. Disse bivirkningene kan utvikle seg til lammelser, en redusert evne til å urinere og en langsom eller uregelmessig hjerterytme." Bruk disse tipsene for å redusere kalium hvis du tror din i fare for hyperkalemi.

Hvordan du kan redusere høyt kaliumnivå

Hvordan du kan redusere høyt kaliumnivå

Kok grønnsaker og frukt i vann.
Ifølge Cleveland Clinic, bidrar dette til å redusere sine kalium innhold.

Unngå salterstatninger.
Salt-erstatningsprodukter ofte er laget utelukkende av kalium. Hvis du er i faresonen for høyt kalium eller har høye nivåer av kalium ikke bruker salterstatninger.

Kutte ned på konservert mat.
Frosne forretter bruke konserveringsmidler for å holde maten frisk over tid. Disse konserveringsmidler ofte inneholder høye nivåer av kalium. Igjen, sjekk mat etiketter før du kjøper og forbruker frosne forretter.

Hold oversikt over maten du spiser.
Skrive ned maten du spiser hver dag i en food journal er en god måte å overvåke kaliuminntak. Skriv ned mat / måltid og mengden av kalium den inneholder. Sjekk maten etiketten eller slå det opp på nettet for å finne ut sin kalium innhold.

Hvordan du kan temme Hunger

Hvordan du kan temme Hunger


Det skjer med oss ​​alle; vi bommer på våre beste intensjoner om å spise godt når en growling magen saboterer våre sunt kosthold. Finn ut hvordan du kan temme sult og ta kontroll over appetitten ved å gjøre mat valg som vil holde deg mett og fornøyd.

Hvordan du kan temme Hunger

•  Hold porsjonene små, men ikke for lite. I stedet for å dramatisk redusere mengden mat du legger på tallerkenen din i håp om å slippe noen pounds, arbeide mot å spise mindre, litt om gangen. For eksempel, hvis du er vant til å spise en hel bagel slathered i kremost til frokost hver morgen, prøver å spise et par skiver av hel-hvete toast med en jam spredning.

Fyll opp på vann og fiber, ikke kalorier. Velg mat som frukt, grønnsaker og bønner, som er naturlig lav i fett og kalorier, men er kjent for å holde deg mett. Reduser mengden kjøtt du spiser, men legger bulk til retter med hel-korn ris, frukt og grønnsaker. Selv om proteinet i kjøtt vil tilfredsstille din sult og er bedre for deg enn en søt godbit, kjøtt som er høy i fett og kalorier er ikke et sunt valg, heller.

Spis hele matvarer i stedet for pre-pakket eller bearbeidet mat. En kropp er i stand til å bedre fordøye mat og kontrollere appetitten når den har tilgang til de næringsstoffene som holder det sunt. Pass på å begrense mengden sukker du spiser, og holde seg borte fra kunstige søtningsmidler, som lure kroppen til å tro at det blir sukker, dermed forverre følelsen av sult.

Last opp på supper fullpakket med grønnsaker og bønner. Kroppen tar lengre tid å fordøye fiber-rik mat og væske, så vil du naturligvis holde sulten i sjakk.

Hvordan du kan forbedre din metabolisme

Det er et kjent faktum at når vi blir eldre vår metabolisme bremser ned. Med andre ord, når vi blir eldre vår kroppens evne til å forbrenne kalorier bremser ned. Så selv om vi ønsker å fortsette å spise junk food eller snacks som vi har brukt til å spise som barn eller tenåringer, er det bedre for helsen vår og våre waistlines å lære måter å forbedre vår metabolisme å unngå pakking på de ekstra pounds. Her er noen ideer om hvordan du kan forbedre din metabolisme.

Hvordan du kan forbedre din metabolisme

•  Spis riktig mat. Øke stoffskiftet kan være så enkelt som å spise riktig type mat. Magre proteiner som magert kjøtt og fisk bidrar til å øke stoffskiftet fordi kroppen bruker mer energi på å behandle disse matvarene. Magre meieriprodukter som yoghurt eller cottage cheese er flotte snacks og kan øke stoffskiftet også.

•  Hold deg hydrert. Stoffskiftet bremser ned når du er dehydrert, så drikker minst åtte glass vann hver dag vil holde kroppen og stoffskiftet fungerer. Den enkleste måten å drikke mer vann er å huske å ha ett glass vann før hvert måltid. Dette vil også hjelpe deg å føle deg mett raskere. Drikke grønn te og svart kaffe er også sies å midlertidig øke stoffskiftet.

Arbeide ut er den beste måten å forbedre stoffskiftet. Gjøre aerobic trening og vekt trening er avgjørende for å forbedre stoffskiftet. Ifølge webmd.com, våre kropper brenne seks kalorier om dagen for hver kilo muskler i kroppen vår, så det er svært gunstig å innlemme noen form for styrketrening i treningen rutine.

Hint

 • Hvis du føler at du følger alle disse trinnene, og stoffskiftet er fortsatt ute av klask, bør du snakke med legen din om dine bekymringer.

Hvordan Hester kan hjelpe med depresjon

Omsorg for Horses

Mange har funnet ut at omsorg for hester kan bidra til å løfte depresjon. Det handler om å klappe en hest eller snakker med en kan ta tankene bort fra smerten av depresjon. Ri en hest er en fysisk aktivitet og en form for trening, og trening er kjent for å frigjøre endorfiner i hjernen, noe som gir deg en god følelse. Å ha ansvaret for omsorg for en hest i alle sine daglige behov kan gi deg en følelse av mening og tilfredsstillelse at depresjon har tatt fra deg.

Hvordan Horses Hjelp

Hester er intuitive, følsomme dyr med helt egne personligheter. Når du arbeider med en hest, kan du finne deg selv å lære mer om hvordan du tenker på ditt liv og omgang med mennesker. Hester vil ikke dømme deg, og er kjent for speiling et menneskes humør. Hvis du føler deg deprimert, kan en hest reflektere dette, og du kan ønske å avlaste hesten fra hans stemningen ved å endre din.

Også, når du håndterer en hest, kan du finne det ved å være i stand til å arbeide med en skapning så store vil gi deg tillit. Du kan innse at hvis du kan takle utfordringen med å kommunisere med et dyr av en slik makt, kan du ta på andre vanskelige ting i livet ditt.

Equine Therapy

Du kan ha din egen hest, kjenner noen som har hester eller se etter hesteterapi. Det er best å ta hva tilnærming du tror vil fungere for deg. Hvis du ønsker å nyte de fysiske aspektene ved omsorg for en hest, deretter ridning, stell og trene hester kan være riktig for deg. Hvis du ønsker kameratskap og en følelse av ikke å være alene, så kanskje du bør gå en hest og klappe ham når du kan.

Equine terapi er en alternativ terapi der heste terapeuter introdusere mennesker med depresjon eller andre psykiske problemer til omsorg for hester som en måte å takle og føle seg bedre. Noen ganger er dette gjort med en gruppe mennesker og hester. Vanligvis vil du ta del i hesteaktiviteter, deretter snakke om dine erfaringer og hva du har lært med en terapeut. Den innsikten du få kan brukes i dag-til-dag liv når du begynner å føle deg bedre. Sørg for at din hest terapeut er sertifisert og vet alt om hvordan du kan hjelpe deg gjennom vanskelige tider.

Gjennom å håndtere hester, å ta vare på dem og tilbringe tid med dem, kan du oppnå en følelse av prestasjon og glede at depresjon har tatt fra deg.

Hvordan du kan delta i Depresjon Klinisk utprøving av legemidler

Hvordan du kan delta i Depresjon Klinisk utprøving av legemidler


Kliniske legemiddel studier for behandling av depresjon er en utmerket måte å bli utsatt for cutting-edge farmasøytiske fremskritt. Kliniske legemiddelutprøvninger er medisinske studier hvor frivillige blir en del av testprosessen for nye medikamenter eller kombinasjoner av medisinsk behandling. Ved å bruke ressurser, for eksempel din mentale helse profesjonell, lokale sykehus og media, kan du lære hvordan du kan delta i kliniske legemiddelutprøvninger for depresjon.

Bruksanvisning

Delta i kliniske legemiddelutprøvninger for depresjon

•  Spør din mentale helse profesjonell om å delta i en klinisk legemiddel rettssak for behandling av depresjon. Legen din bør ha tilgang til slik informasjon og være i stand til å vurdere hver rettssak for å avgjøre hvilken som kan være den mest konsekvente med tidligere og nåværende behandling. I tillegg kan legen være i stand til å finne en klinisk studie som kombinerer behandling av to eller flere tilstander samtidig.

Kontroller oppslagstavler av lokale sykehus og helseklinikker for kunngjøringer om depresjon kliniske legemiddelutprøvninger i ditt område. Du kan være i stand til å delta i studien selv om du ikke blir behandlet for tiden av en lege for depresjon, siden det første steget i de fleste studier er et intervju og undersøkelse fra en kvalifisert mental helse profesjonell.

Velg en bestemt depresjon klinisk legemiddel studie der du ønsker å delta og gjøre de riktige kontaktene. Du kan bli bedt om å levere dine tidligere journaler, så vær forberedt på ved å kontakte legen din på forhånd. Sørg for å lese informert-samtykke papirene nøye før du signerer.

Delta i den kliniske studien. Dette vil trolig innebære å bli plassert i en av tre mulige grupper av forsøkspersonene: gruppen som prøver den nye medisiner eller terapi, gruppen som bruker en eksisterende medisiner eller terapi eller gruppen som tar en placebo medisiner eller behandling (eller ingen behandling i det det hele tatt).

Pass opp for noen av ulempene og risikoen når du deltar i en klinisk legemiddel rettssak. For eksempel kan du bli bedt om å avslutte din nåværende medisiner som kan påvirke din helse. Når du har deltatt i forsøket, er det ingen garanti for at du vil få den nye behandlingen.

Hint

 • Før du deltar i noen form for klinisk legemiddel rettssaken, be om studien har blitt vurdert av en Institutional Review Board (IRB). IRBs består av medisinsk personell som vurderer parameterne for en studie for å sikre at alle sikkerhetsparametere har blitt løst.

Hvordan du kan forbedre din visjon

Hvordan du kan forbedre din visjon


Ta vare på øynene dine betyr å ta vare på deg selv. Mange har meninger om hvordan du kan forbedre ditt syn, men den eneste reelle måten å vite at du er på rett spor er å snakke med en optiker eller øyelege. Men det er visse ting du kan gjøre som bare gir mening når det gjelder å forbedre din visjon.

Bruksanvisning

Utfør øye øvelser. Prøv å vaske hendene, så gni håndflatene sammen til de blir varme. Plasser håndflatene over lukket øynene i 5 sekunder, være forsiktig med å presse på øynene dine. Varmen som genereres fra håndflatene til øynene dine vil gi en avslappende følelse. Gjenta dette tre ganger etter hverandre, og gjør det hver dag. En annen enkel øvelse er å plassere tommelmerket mot dine lukkede øyne. Rull øynene opp og deretter ned 10 ganger. Nå flytter øyeepler side til side i 10 omganger. Gjør denne øvelsen daglig, spesielt når du arbeider foran en datamaskin i lang tid, eller når du føler deg søvnig. Disse to øvelser kan bidra til å forhindre tretthet i øynene.

•  Spis sunt. De sier "Du er hva du spiser" er veldig sant når det gjelder å forbedre visjon. Spis rikelig med gulrøtter, søtpoteter og gris leveren, som er lastet med Vitamin A. Vitamin A er svært konsentrert i netthinnen og i vevet rundt baksiden av øynene [Dr. Martinez, Lasik sider]. Spinat kan forbedre synet, da den inneholder vitamin A, samt lutein og antioksidanter som er nyttig i kampen macula degenerasjon, noe som kan skje i de senere årene av livet [Dr. Maoshing Ni, Yahoo Health april 2007]. Forbered spinat med litt olivenolje og du kan videre hjelpe din visjon, som lutein absorpsjon øker når kombinert med olje. Bruk kun litt olje, skjønt.

Ta de riktige kosttilskudd og urter. Vitaminene A, E og C er spesielt gunstig for å forbedre visjon. De er antioksidanter som bekjemper makuladegenerasjon og grå stær, sammen med andre vanlige øyesykdommer, ved å undertrykke frie radikaler som kan forårsake øyeskader. Urter som har vært knyttet til å forbedre visjon inkluderer (men er ikke begrenset til) blåbær, øyentrøst urt og althea. Sjekk med legen din som et sikkerhetstiltak før du starter en daglig vitamin og / eller urt rutine, spesielt før man spiser store mengder av disse stoffene.

Unngå direkte sollys. Hver gang du forlater huset eller på kontoret, sette på en god par solbriller som er merket med "UV" etiketten. Dette merket sikrer at solbriller vil avlede skadelige stråler som kan forårsake irritasjon, og til og med kreft. Spør forhandleren dersom solbriller blokkerer både UVA og UVB stråler, som det er viktig å gardere seg mot begge disse skadelige typer ray.

Slutte å røyke. Røyking er en av de viktigste årsakene til makuladegenerasjon og grå stær i aldrende mennesker. Dette er på grunn av opphoping av oksidanter at røyking fører til, noe som påvirker cellevekst og akselererer celleskade.

Få regelmessige øye eksamener. Den gjennomsnittlige voksne bør ha en synsundersøkelse minst hvert 2. år. Hvis det er en grunn til å ha hyppigere eksamener, sørg for å overholde din optiker. Han vet hva som er best for den vare på øynene dine.

Tips og advarsler

 • Konsultere legen din før du starter et øye-treningsprogram. Fjern briller eller kontaktene før du gjør øye øvelser. Snakk med legen din om røykeslutt, hvis det er aktuelt.
 • Stikk aldri fingrene direkte inn i øynene.

Hvordan du kan unngå en sverm av bier

Så du er ute i hagen, klippe plenen, og før du vet ordet av det du blir angrepet av en sint sverm av bier. Du kan føle dem bumping i ansiktet og lemmer, kan du føle noen av dem stinging deg og du begynner å få panikk. Hvordan kan du unnslippe denne sverm av bier? Følg disse trinnene, slik at hvis du skulle finne deg selv i denne situasjonen, kan du komme unna uten å bli unødvendige stikk.

Bruksanvisning

Hvordan du kan unngå en sverm av bier

•  Ikke start swatting på biene. Slå i hjel på en sverm av bier er ikke bare meningsløst, siden du er langt undertall, men det vil bare tjene til å sinne biene enda mer, noe som trolig betyr at flere stikk for deg.

Må ikke fryses hvor du er, spesielt hvis du allerede har blitt stukket. Frysing vil gjøre biene forveksle deg for en blomst og fortsette å angripe.

Lag en rask flukt. Biene er mest sannsynlig angripe deg fordi de føler deres struktur blir truet av ditt nærvær. Kjører i motsatt retning av der du opprinnelig var på vei da angrepet startet kan være nok til å roe biene ned. Hvis du begynner å føle bier spretter av kroppen din som du vandre langs, prøver de å advare deg om at du får for nær, og du bør umiddelbart snu og gå unna.

Beskytt øynene og ansiktet så mye du kan hvis du er i midten av en sverm. Hvis øynene dine hovne stengt fra stikk, er det bare kommer til å være så mye vanskeligere for deg å flykte siden du ikke vil være i stand til å se.

Hopping i en kropp av vann vil trolig ikke hjelpe din sak. Det kan være fristende å hoppe inn i en kropp av vann, men dette kan bare tilby midlertidig lindring som biene kan vente når du dukker opp.

Prøv å få innendørs eller kjøre gjennom busker. Å være innendørs eller i en gruppe med busker kan tilby deg ly fra bier og avskrekke dem fra å fortsette å angripe.

Fjern eventuelle stingers som fortsatt er i huden din når du er i stand til å unnslippe sverm av bier. Bee stingers leverer doser av giften, så det er viktig å fjerne dem så snart som mulig.

Hvordan du kan forbedre din hukommelse Fast

Hvordan du kan forbedre din hukommelse Fast


Det er mange grunner til ens hukommelse å falme. Heldigvis er det mange effektive måter å forbedre din hukommelse. Følg stegene under for å komme i gang i å forbedre din hukommelse raskt og effektivt.

Bruksanvisning

•  Ta vitamintilskudd

Prøv å ta minne bedre vitamintilskudd som vitamin B6 og B12. Du kan ta slike vitaminer individuelt eller kjøpe et supplement med en proprietær blanding av minne forbedre vitaminer. Et slikt supplement som har blitt svært populært i minne forbedring er "Fokus Factor", kan dette produktet så vel som mange andre minne bedre kosttilskudd finnes på din lokale vitamin butikken.

Hold Aktiv

Nyere studier har vist at å være aktiv og trene forbedrer hukommelsen og generell hjernefunksjon. Prøv å vie 30-60 minutter per dag til lys eller moderat trening.

Play Memory spill

Minne spill er en utmerket måte å øke din hukommelse. Du kan finne slike spill på de fleste butikker, eller du kan spille dem på nettet. En nettside som tilbyr gratis minne spill er allstarpuzzles.com. Du vil begynne å merke en dramatisk forbedring i minnet etter å ha spilt slike spill regelmessig.

Spis Minne Forbedre Foods

Det er mange matvarer som både bedre hukommelse og hjernefunksjon. Noen slike matvarer inneholder cantaloupes, blåbær, appelsiner. Disse matvarer er høy i vitamin C som har vist seg å forbedre hukommelsen. Pass også på å spise rikelig med fisk og matvarer høy i B-vitaminer. Foods å unngå å inkludere ting som noe høy i mettet fett, trans-fett, og behandlet sukker.

Unngå stress

Stress har vist seg å være en meget stor faktor i dårlig hukommelse. Ta nødvendige kilder eller stress og vie en del av dagen til avslapning og beroligende.

Se min ressursene nedenfor for en kort liste over nettsteder som tilbyr flere tips og informasjon om hvordan du kan forbedre din hukommelse.

Hvordan du kan overvinne en frykt for Choking

Hvordan du kan overvinne en frykt for Choking


Fobier er forstørret, kraftig og ofte lammende irrasjonell frykt. Selv om de noen ganger stammer fra et traume som å bli angrepet av en hund som fører til en fobi for hunder eller bli sittende fast i en heis som fører til klaustrofobi, fobier har ofte ingen spesifikk årsak. Når fobi er utsatt til gjenstand for deres frykt, kan de bli hysterisk eller panikk - ofte til poenget med å ha symptomer som ligner på hjerteinfarkt. Frykten for choking er en spesifikk fobi som kan forårsake lider å unngå mat og utvikle for lav vekt. Heldigvis, effektive behandlinger eksisterer.

Bruksanvisning

•  Se en kognitiv psykolog eller terapeut som kan jobbe med deg på atferds teknikker som desensitivisering. Kognitive terapeuter arbeider med pasienter på strategier for å overvinne sin frykt. I tilfelle av folk som frykter choking, kan dette innebære å øve svelge, flytting fra myke og liquidy matvarer som suppe til små biter av faste stoffer til hele måltider. Denne type terapi fokuserer på teknikker for å komme forbi frykt, snarere enn avtale med årsakene til en fobi.

Begynn psykoterapi for å håndtere de underliggende årsakene til din fobi. Dette fungerer best hvis du vet om en bestemt traume som utløste frykt. Arbeide gjennom følelser og spørsmål om din traumer kan hjelpe deg å overvinne de psykosomatiske symptomer som utviklet seg i form av frykt for å kveles.

Leie en hypnoterapeut. Mange synes større suksess gjennom avslappet tilstand i en hypnotisk transe. Opplærte, lisensierte hypnotherapists hjelpe folk jobbe gjennom sin frykt ved å hjelpe med å komme forbi forsvaret av det bevisste sinnet og prøver å jobbe med pasientenes underbevissthet sinn. Under hypnose, noen pasienter synes de er bedre i stand til å diskutere og håndtere sin frykt. Hypnoterapeut deretter forlater dem med hypnotiske forslag for å hjelpe bære over nye perspektiver og holdninger i sine daglige liv.

Gjennomgå nevro-lingvistisk programmering. Denne formen for atferdsterapi fokuserer på å hjelpe pasienter undersøke sine oppfatninger av deres verden, hvordan de kommer til sine konklusjoner, og hvordan de kan være lurt å justere sine oppfatninger til å bli mer vellykket i livet. Terapeuter hjelpe folk med å finne alternative synspunkter som kan tillate dem å slippe sine frykt for choking.

Besøk en klinisk språkpatolog for å svelge behandlinger. Normalt kliniske Slps arbeide med dysfagi pasienter og de med dårlig oral motorikk å tygge og svelge bedre. Selv om noen med en frykt for choking ikke kan være fysisk svekket på noen måte, kan leksjoner og behandling fra en svelge spesialist gi ham selvtillit til å overvinne sin frykt.

Snakk med tannlegen din om din frykt før under tannbehandling. Noen mennesker opplever en frykt for å svelge spesifikke for tannarbeid. Tannleger utdannet i å jobbe med engstelige pasienter kan gjøre justeringer i utstyr, stol posisjonering, medisiner og pasientopplæring designet for å håndtere pasient frykt. Noen tannleger trene i angstreduserende teknikker som guiding pasienter gjennom meditasjon eller hypnose for å lette deres bekymringer. Frykt for å svelge i tannlege stolen er et problem tannleger ser ofte og forstå.

Hvordan du kan delta i en Health Care PPO

Hvordan du kan delta i en Health Care PPO


En helsevesenet PPO forsikring plan er et flott alternativ for ansatte som ikke ønsker å gå gjennom byråkrati for å få hver lege de ser godkjent av deres HMO primære omsorgsperson. Med en PPO, kan du gjøre avtaler med in-nettverk hudlege, allergolog eller annen spesialist uten forhåndsgodkjenning. Her er hvordan du kan delta i et helsevesen PPO.

Bruksanvisning

Les din Forklaring av fordelene før du bruker din PPO forsikring. Denne måten vil du ikke få noen uvelkomne overraskelser fra medisinsk fakturering avdelinger. De viktigste tingene å se etter er co-pay kostnader, egenandeler, begrensninger på dekning og kvoter for ulike typer medisinske tjenester.

Kontroller helsevesenet PPO nettverk for å se om de legene du ønsker å se er på planen. De fleste PPOs listen deres in-nettverksleverandørene i en elektronisk katalog eller publisere en guide organisert av regionen og spesialitet. Hvis du ikke finner denne informasjonen, kan du ringe kundeservice som er angitt på kortet ditt for å se om helsepersonell er vurdert i-nettverk.

•  Finn ut om noen av dine medisinske regninger vil bli dekket hvis legen ikke er i-nettverk. Noen Ppos vil dekke en mindre del av regningen, mens andre ikke vil gi noen dekning i det hele tatt.

Presenter din forsikring kortet på ditt første kontor besøk eller medisinsk tjeneste. Du bør bli bedt om å betale co-pay bare (med mindre det er en egenandel).

Sjekk din Forklaring av fordeler eller ring kundeservice hvis du forutse noen dyre medisinske behandlinger, som kirurgi eller fødsel. Denne måten vil du vite hva du kan forvente når regningen kommer.

Hvordan du kan øke din utholdenhet og fart på utholdenhets In Sports

Ønsker du å øke din evne til å spille hardere for lengre perioder av gangen? Ønsker du å være i stand til å løpe fort for en lengre periode? Ta det fra en fyr som meg som er en underdimensjonert fotballspiller og må stole på fart, styrke og eksplosivitet å takle hardt og jage ned kjører ryggen fra min sterke sikkerhetsposisjon. Denne artikkelen vil gi deg tips og råd om hvordan du kan øke hastigheten din utholdenhet og utholdenhet

Bruksanvisning

Du må øve på din løpeteknikk først og fremst. Dette er viktig fordi undervisning selv hvordan du kjører vil hjelpe deg å kjøre mer effektivt som vil bidra til å bevare din utholdenhet for sent i spillet. Du må jobbe med kjøring av ballene dine føtter, bor avslappet når du kjører, og har en høy kne løft. Du trenger også å pumpe albuene rett tilbake bak deg og foran deg, ikke over kroppen din.

Utfør høy intensitet trening som om du faktisk spille i et spill. Du bør trene hvordan du vil spille. De beste øvelsene for å oppnå dette er øvelser som plyometrics, og motstått agility øvelser. Ha en trener eller en av dine lagkamerater motstå du manuelt eller med opplærings band mens du utfører forskjellige agility øvelser relatert til din sport. Du kan lære mer om disse øvelsene under ressurser kolonne på www.stack.com

En annen viktig treningsmetode du må innlemme kjører lengre avstander på en all out innsats. Gå til et spor og praksis sprint 400 og 500 meter streker så fort du kan. Jobbe med teknikk og opprettholde god kjører skjema. Dette vil øke hastigheten din utholdenhet enormt. Det vil også utfordre mentalt så du har å ville selv å kjøre disse avstandene på et så raskt tempo.

Stadig bli sterkere i vekt rom. Du vil gjøre mye bedre på din spillefeltet hvis du er sterk og eksplosiv. Dette er fordi musklene blir mer robust mot tretthet og holde opp lenger i idrett. Du må legge til variasjon i treningsprogrammet ditt for å virkelig gi musklene dine en fin trening. Du bør trene veldig tung med mye vekt og en 1-5 rep range og du bør også gjøre lett vekt for en hel masse reps. Dette vil utvikle utholdenhet og styrke samt muskel utholdenhet.

Kontroller at du utfører sports relaterte bevegelser på en daglig basis i full fart. Du må øve på bevegelser som kreves for din posisjon. Dette vil gjøre deg mer effektiv på hva du gjør og øke din utholdenhet. Når det blir andre naturen til deg, kan du ta den mentale element ut av hva du har å gjøre på banen og bare gå ut der og spille. Du vil være mindre mentalt sliten og dermed bevare din utholdenhet.

Tips og advarsler

 • Disse tipsene vil hjelpe deg å forbedre din hastighet utholdenhet og utholdenhet

Hvordan du kan overvinne en frykt for Planes

Hvordan du kan overvinne en frykt for Planes


Den flyskrekk er vanlig: Så mange som én av tre mennesker lider av det. Grader av frykt kan variere fra mild angst til et nivå på terror som gjør tanken på å fly eller selv å være i nærheten av en plan avskyelig. Årsakene til dette er sammensatte. Statistikken viser at en person er langt mer sannsynlig å bli involvert i en bilulykke enn en flyulykke, men fordi flyskrekk er ikke helt rasjonell, vel vitende om statistikken ikke vanligvis hjelpe.

Bruksanvisning

Hvordan du kan overvinne en frykt for Planes

Skriv ned din frykt, prøver å finne ut nøyaktig hva som er mest skremmende. Noen mennesker frykter takeoff, andre er avskrekket av det de ser som den skjørheten i flyet. For noen mennesker, det er bare en frykt for å bli begrenset og blir opp i luften. Andre frykter et terrorangrep.

Skriv ned hva som forårsaker din frykt. Spør deg selv viktige spørsmål om når det begynte. Kanskje du har alltid vært nervøs for å fly. Din frykt kan ha startet da du ble en forelder. For noen mennesker, er det forbundet med en bestemt flytur der de kan ha opplevd turbulens. Pinpointing mønster av angst og dens opprinnelse kan hjelpe deg å overvinne den.

Søk profesjonell hjelp. Det finnes flere alternativer. Noen flyr skoler og flyselskaper tilbyr kurs, som hevder å ha gode suksess priser basert på sine evner til å øke kunnskapen om den flygende prosessen. Vurdere muligheten av hypnoterapi. Lengdene du går til kan avhenge av hvor viktig flyging er til deg.

Skille mellom frykt for fly og andre angstlidelser. Denne frykten kan være manifestasjonen av en generell angstlidelse. Uspesifikk angst kan ofte "klinke til" en bestemt sak. Bruk en rådgiver for å utforske noen underliggende problemer som kan være bekymringsfullt deg. Å være redd for å fly, kan ofte være om å frykte tap av kontroll.

Hvordan du kan overvinne Fight or flight respons

Hvordan du kan overvinne Fight or flight respons


Fight or flight respons er en psykologisk reaksjon på hva hjernen oppfatter som en truende eller farlig stimulans. I denne reaksjonen, frigjør hjernen hormoner utformet for å forberede og informere kroppen til å iverksette tiltak eller å flykte fra situasjonen. Når dette skjer, sanser skjerpe elevene utvider seg, hjertefrekvens og pust hastigheter opp, skjelvinger og angst øker, ansiktet flush, oppstår tørr munn, og huden blir klam. Noen ganger starter kroppen fight or flight respons når en person er nervøs for en kommende hendelse, ytelse eller presentasjon. Lær hvordan du kan overvinne dette svaret med grunnleggende teknikker.

Bruksanvisning

Regulere Din Breathing

•  Gå til et rolig sted, hvis det er tilgjengelig.

Lytt til rolig, beroligende musikk på en MP3-spiller eller CD-spiller. Rytmen i musikken vil hjelpe deg til å slappe av og fungerer også til naturlig regulere puste.

Lukk øynene og slappe av.

Ta et dypt åndedrag, trekke luft inn med mellomgulvet. Hold det for 2 til 3 sekunder, og pust sakte ut.

Fortsett å ta langsomme, dype åndedrag for å bremse pusten din, regulere hjerterytme og overvinne jitters.

Rolig Nerver og Reduser Face Flush

Lukk øynene, slappe av og regulere pusten din ved å ta langsomme, dype åndedrag, holder for to eller tre sekunder, og slippe.

Finn en vask eller vannfontene.

Kjør hender og håndledd under kaldt, rennende vann for å øke blodomløpet og langsom blodstrøm.

lett klapp våte, kjølige hender mot dine kinn og panne, holder dem mot huden for et øyeblikk.

Gjenta til du føler deg rolig og fargen på ansiktet ditt er tilbake til det normale.

Combat Munntørrhet

Ta en liten slurk vann.

Ta en slurk, men denne gangen, drei den rundt munnen for et øyeblikk før du svelger å fukte innsiden av munnen din.

Spis et stykke surt godteri. Den sure smaken naturlig øker spytt, fukting din munn og svelg.

Hold et glass eller flaske med vann i nærheten og ta små, hyppige slurker for å hindre din munn og hals fra tørking.

Tips og advarsler

 • Hvis du ikke får tilgang til en vask eller vannfontene, hell litt av flaskevann i koppen din hånd eller på en serviett og DAB kinn og panne.
 • Tygg en tyggis for å øke spytt og avverge en tørr munn.
 • Hvis du hyperventilerer, opplever alvorlige brystsmerter eller følelse av å besvime, kontakt lege.

Hvordan du kan overvinne frykt for å snakke til grupper

En av de vanligste årsakene til angst, kan frykt for å snakke til grupper spenner fra en mindre bekymring for at du kan se dum foran gruppen til en full blåst angst angrep med svimmelhet, rask pust og puls, og beven. Du kan overvinne frykten for å snakke til grupper med praksis og bevisst innsats. Selv erfarne fagfolk innrømmer til en frykt for offentlige taler, selv om det er en vanlig del av jobben.

Bruksanvisning

•  Finn ut hvorfor du har en frykt for å snakke til grupper. Felles bekymringer inkluderer en frykt for ikke å ha forberedt, en frykt for å fremstå tåpelig eller uneducated, eller en grunnleggende usikkerhet om din evne til å utføre som foredragsholder.

Oppsøk en terapeut hjelp, om nødvendig, for å finne roten av frykt. Din frykt kan være et komplekst tema, spesielt hvis frykten for å snakke til grupper representerer et større problem med sosial angst. En terapeut kan bruke kognitiv-atferdsterapi for å hjelpe deg å forstå hvilke tanker som gjør deg engstelig, samt gi deg veiledning om hvordan du kan kontrollere disse tankene.

Kjenn ditt publikum og rom oppsett før du snakker til en gruppe. Dette hjelper du vet hvordan du skal organisere presentasjonen effektivt og gjør hendelsen til å kjøre mer jevnt.

Gjør notatkort eller en disposisjon om nødvendig --- ikke regne med å huske alt som du ønsker å si hvis du blir nervøs foran en gruppe. Glemme hva du ønsket å si på grunn av angst vil bare forsterke frykten for å snakke til grupper, så kuttet problemet med ekstra forberedelse.

Øv på materialet grundig før du snakker til en gruppe. Materialet bør komme som andre natur, slik at du føler deg komfortabel å diskutere det logisk i en anspent øyeblikk. Øv ikke bare selve materialet, men levering, holdning og tone. Det hjelper å øve foran andre. I begynnelsen, øve med folk du kjenner godt, men som selvtilliten din øker, praksis foran andre medarbeidere eller i en nøytral rollespill setting.

Fjern eventuelle eksterne faktorer som kan bidra til angst. Unngå enhver form for koffein, nikotin eller alkohol før du snakker til en gruppe, og sørg for at du får nok søvn og mat. Selv om et sentralstimulerende som koffein kan holde deg våken, vil det sette kroppen i en nervøs tilstand og gjøre det enklere for engstelige tanker å kaste deg ut av balanse.

huske sist gang du så noen andre snakke til en gruppe. Mest sannsynlig har du ikke tilbringe hele tiden bedømme høyttaleren, venter på ham til å gjøre en feil eller fokusere på noen slips. Du har kanskje ikke engang fokusert på presentasjonen. På samme måte, publikum vil ikke dømme deg så hardt som du tror de vil.

Fokus på publikum. Samhandle med dem ved å fortelle vitser eller stille spørsmål, selv om du ikke forvente å få svar. En conversational stil gir deg tid til å ta pause naturlig og minnes dine tanker hvis du må; dette gjør du også en mer effektiv høyttaler og øker selvtilliten din til neste gang du snakker til en gruppe.

Hvordan du kan forbedre dine relasjoner med God kommunikasjon

Hvordan du kan forbedre dine relasjoner med God kommunikasjon


Når folk slutte å snakke og lytte til hverandre, har de en tendens til å samle sin informasjon fra eksterne kilder; Dette resulterer ofte i misforståelser, rykter og frustrasjon. Selvfølgelig, er tredjeparts informasjon svært utsatt for feil. Hvis du få informasjon om familiemedlemmer, venner og kolleger på denne måten, kan det eskalere en konflikt videre. Av denne grunn er det viktig å holde kommunikasjonslinjene åpne i dine relasjoner og forbedre dem når det er mulig.

Bruksanvisning

•  Praksis aktiv lytting. Du trenger ikke å være enig med uttalelse fra den andre parten, men du bør lytte og forstå betydningen av meldingen. Ikke stille ut eller misconstrue en mening fordi du ikke er enig med det.

Re-etablere kommunikasjon til rette og unngå misforståelser. Velg en troverdig tredjepart mellommann til å bære meldinger eller ideer frem og tilbake mellom begge parter. Når begge parter utvikle mellommenneskelig tillit, kan de komme sammen for ansikt-til-ansikt-kommunikasjon.

løse en konflikt gjennom dialog. Delta på en problemløsende verksted, eller be om hjelp fra en terapeut, mekler eller religiøs leder, for å hjelpe utforske følelser om en konflikt. Selv om en dialog ikke kan føre til oppløsning, kan partene etablere et gjensidig forståelse som kan bane vei for kompromiss og medfølelse.

Snakk for en hensikt. Før du snakker, pause og vurdere hva du vil si. Forstå hvorfor du ønsker å kommunisere ideen din og hvordan du kan gjøre det på en klarest mulig måte.

Hvordan du kan utnytte og kontrollere sinne

Hvordan du kan utnytte og kontrollere sinne


Hvis venstre ukontrollert, kan sinne svekke vår dømmekraft og tvinge oss til å begå handlinger som vi ville angre for resten av våre liv. Og fordi en liten handling av raseri kan ha en enorm negativ innvirkning på fremtiden for utallige enkeltpersoner, er sinne en følelse vi må vite hvordan du kan utnytte. Mentale velvære eksperter foreslår ulike strategier for å håndtere sinne. Ulike strategier fungerer for forskjellige mennesker, og noen strategier kan fungere bare i spesielle situasjoner. Her er noen av de mange måter å utnytte og kontrollere sinne.

Bruksanvisning

Utvise sinne giftstoffer fra systemet. Rage er en slags gift som flyter i våre systemer. Det holder vårt blod curdling, vår temperaturen høy og pusten tung. Slipp "toksin" på samme måte som du ville bli kvitt en feber. Svette det ut. Rop det ut. Blurt det ut. I de trygge rammen eller ditt hjem eller i selskap med støttende venner, la gå av sinne. Snakke, gråte, workout. Systemet vil være renere og roligere etterpå.

Re-dirigere adrenalin. Anger er en bølge av adrenalin, drivstoff av styrke og handling. Kanalisere sinne, utnytte din styrke og lede dine handlinger mot produktive aktiviteter. Ommøblere, rydde kjelleren eller liggende bakgården. Vurdere å uttrykke din raseri i en avant-garde maleri eller skulptur.

Løs problemet. Hva gjør deg sint? Er jobben din gjør du helt oppgitt over? Er du overveldet av timeplanen din? Er en venn som gir deg hodepine? Finne en bedre jobb, ta en ferie eller har en tête-à-tête med din venn. Løse hva som forårsaker du å rive håret ut. Husk at den ideelle løsningen er alltid best for alle parter.

Tell til 100. Den gamle råd fortsatt fungerer. Ofte vi kan undertrykke et glimt av sinne ved å puste dypt, telle til hundre og går videre. Ved bevisst og med overlegg kommanderende vår psyke til å slappe av, kan vi hindre sier ord vi ikke mener eller gjør ting vi vil aldri leve ned. Distrahere deg fra en blusse opp etter pause, resitere et avslapnings mantra ("roe ned") eller telle fingrene, før raseriet avtar.

Tenk positivt; tror rettferdig; sette deg selv i andres sko. Mesteparten av tiden er vi sinte fordi vi føler seg tilsidesatt, avvist eller misbrukt. Vi er rasende etter alle som prøver å krenke våre rettigheter og privilegier. Men det er tider når vi bare forestille disse tingene, og årsaken til vårt sinne er alt i våre sinn. Ved å være rasjonell og endre måten vi tenker, kan vi logisk lindre vår irritasjon.

Tips og advarsler

 • På den sjeldne anledningen at sinne er på grunn av en medfødt ubalanse eller stress har opphøyet til hypertensjon og kronisk depresjon, er den beste regress å søke profesjonell hjelp.
 • Sinne gjør oss ofte plukke en kamp med noen ... noen. Motstå fristelsen ved å unngå enhver form for møte til du er sikker på at du har kanalisert din vrede mot en sunn aktivitet.

Hvordan du kan endre din State of Mind i en Instant

Denne teknikken jeg vil dele med deg, virker umiddelbart, og umiddelbart. Jeg vil vise deg hvordan du kan endre din sinnstilstand på et øyeblikk.

Bruksanvisning

•  Først må du innse at uansett sinnstilstand du er i, du har opprettet selv. Du lage hva du ønsker å tenke og hvordan du ønsker å føle seg i enhver situasjon. Å kunne gjenkjenne dette faktum, vil lede deg til å endre din sinnstilstand når du er klar til å ta på noe som krever at du være på ditt beste.

To andre, for å endre din tilstand må du først tenke på hva det føltes som da du var i en sinnstilstand som var vellykket for deg. Ble du vinne en pris? eller kanskje glade for å se noen. Disse følelsene vil nå bli brukt som triggere for deg å huske på når du må ringe på den. For eksempel hvis du er på et sted hvor du føler deg ukomfortabel, men du må være sosial og snakke med folk, husker en bestemt tid da du var trygg og bevege seg rundt i rommet i en avslappet og åpen måte.

For det tredje, når du får de eksakte følelser bruke en utløser for eksempel stå oppreist eller treffer føttene på gulvet en gang eller knipse med fingrene, og komme i den eksakte sinnstilstand der du var før og føle og handle fra verdensrommet . Når du slår opp dine følelser for det bestemte tidspunkt og sted vil du bli overrasket og forbauset over resultatene som finner sted i den nye sinnstilstand. Du kan bruke dette når som helst og i hvilken som helst situasjon.

Tips og advarsler

 • Øv på følelser og følelser forbundet med en gang du følte veldig god og trygg
 • Bruk en trigger som en smekk på fingrene for å få umiddelbart i denne sinnstilstand.
 • Handle ut fra din side

Hvordan du kan endre din Running Stride

Hvordan du kan endre din Running Stride


Fra feiljustert knær å senke ryggproblemer, kan en dårlig kjører skride resultere i en rekke fysiske problemer enten umiddelbart eller i løpet av flere år. Du har kanskje prøvd å endre dine skritt i det siste, men fant du raskt glemt og gått tilbake til din naturlige skritt. Hvis du er en vanlig løper eller jogger, vil et nytt skritt ikke bare løse fysiske problemer, men også hjelpe deg å løpe fortere og lengre.

Bruksanvisning

Kort ned skrittlengde. Intuitivt kan du tenke lengre steg vil gjøre deg reise raskere, men når du kjører med lange skritt, knærne absorbere en større effekt med hvert trinn. Det økte trykket vil føre til skade knærne og senke tempoet. Du kan korte ned skrittlengde ved å lene seg litt fremover.

Unngå å treffe bakken med hælen først. Dette kan føre til at du lene bakover litt mens du kjører, bremse deg ned og skade bena. Prøv å lande på ballen av foten i stedet.

Hold føttene i luften så mye tid som mulig. Du vil reise raskere hvis du minne deg selv å plukke opp føttene mens du kjører. Prøv å heve ryggen foten så snart den fremre foten treffer bakken.

Praksis kjører på en høy hastighet, selv om du er bare en amatør runner. Konkurranse hastighet kjører krever bedre holdning og en annen kjører skride enn tilfeldig kjører. Prøv timing selv og strever for å slå din rekord. Dette vil bidra til å gjøre deg til en bedre løper og forbedre din generelle skritt. Presser deg selv vil holde deg fra å gå tilbake til et komfortabelt, men feil skritt.

Ikke sprette opp og ned mens du kjører. Hvis du finner deg selv byks mens du kjører, er du sløse unødig energi beveger seg opp og ned i stedet for fremover.

Leie en personlig trener. Selv om du kan være i stand til å overvinne vanskelighetene med strak arm på egen hånd, kan en personlig trener overvåke driften og fortelle deg hvordan du kan forbedre ytterligere. Trenere kan også minne deg på å korrigere din skrittlengde når du glemmer.

Hvordan øke energi, øke metabolismen og redusere appetitten

Hvordan øke energi, øke metabolismen og redusere appetitten


Under min årlige fysiske fjor, da jeg gikk på vekten og så 180 pounds, var jeg i sjokk. Diabetes er utbredt i min familie, så jeg visste at jeg måtte gjøre noen endringer med en gang. I tillegg til ikke å ha nok energi, appetitten min var ute av kontroll. Jeg spiste aldri frokost og gikk til fast-food restauranter noen annen dag. En av mine største problemene var snacking tungt rett før sengetid. Sult og kjepphest dietter aldri jobbet for meg. Jeg bestemte meg for om jeg skulle prøve å øke mitt stoffskifte, ville jeg prøve å gjøre det på en sunn måte. Åtte måneder senere var jeg 50 pounds lighter. Her var mine trinn til å få energi, redusere appetitten og øke stoffskiftet.

Hvordan øke energi, øke metabolismen og redusere appetitten

Hvordan øke hastigheten på stoffskiftet

•  For å øke stoffskiftet, må du først få kroppen vant til å operere uten unødvendige kalorier. Jeg foreslår ikke å kutte ut noen matvarer i å gjøre dette, men porsjone må være topp prioritet. Jeg normalt ville forbruke to stykker av kylling og en bakt potet med smør til middag. I stedet jeg nå spiser ett stykke kylling og salat. Et annet eksempel er, i stedet for å spise fire stykker av pizza til middag, betrakter bare ett med en side av grønnsaker. Dette må gjøres for hvert måltid.

Sammen med porsjonering, kutte ut ekstra fett. Oljer, margarin og majones er ikke nødvendig for å spise sunt. I stedet, tilsett krydder og små mengder av andre sterke smaker som parmesan ost til grønnsaker.

Spis små snacks gjennom hele dagen. Gode ​​valg er en liten kopp suppe, frukt eller et par skiver av en frisk, crunchy grønnsak. Dette er nøkkelen til å heve metabolisme. Kroppen din trenger små porsjoner av mat, ikke store måltider, hele dagen til å fungere mest effektivt. Tre hundre kalori snacks fire eller fem ganger om dagen kan gi deg den energien du trenger. Kroppen din bruker kaloriene og med litt øvelse stoffskiftet hastigheter opp betraktelig.

Hold deg unna brus eller noe med høy fruktose mais sirup. I tillegg har de fleste brus inneholder koffein, noe som faktisk kan gjøre deg mer sulten. Selv diett brus inneholder koffein samt sukker erstatning. Begge disse er kjent for å forårsake overeating.Preparing dine egne kalorifattig frukt drikker sikrer at du vet nøyaktig hva som skjer i kroppen din.

Slutte å spise en full tre timer før sengetid. Du må gi kroppen din tid til å fordøye mat og helt eliminere den. Hvis du spiser rett før du går til sengs, vil kroppen din sliter med å prøve å fordøye maten. Hvis ikke gitt nok tid du risikere å bli forstoppet. Uten riktig eliminering, kan du glemme å påskynde metabolismen.

Raising metabolisme er hjulpet av trening. Og trening ikke nødvendigvis å bety å gå til gym på en daglig basis i timevis. Men å gjøre en aktivitet hver dag at du ikke vanligvis gjør er nødvendig. For meg var det å gå min valp til min postkasse, som er en hel kilometer unna. Det var vanskelig i begynnelsen. Men da jeg hadde mistet 20 pounds, begynte jeg power walking og til slutt jogging til postkassen.

Alle disse trinnene fungerer sammen for å redusere appetitten. Trening frigjør naturlig endorfiner. som kan redusere eventuelle smerter eller ubehag du kan ha når du først begynner å trene og gi deg en følelse av lykke og velvære. Består av et velbalansert kosthold, noe som gir en kropp alle vitaminer og mineraler den trenger, minsker appetitten og bidrar til å eliminere cravings.

Hint

 • Når du sulte deg selv at du ikke bare skade kroppen din, men sabotere deg selv. Sulter deg selv vanligvis fører til binging. Når du utelater visse matvarer kroppen din ikke kan fungere korrekt på grunn av mangel på vitaminer. Fire eller fem små snack måltider og regelmessig mosjon er den beste formelen for å påskynde metabolismen, øke energi og redusere appetitten.
 • Sulter eller utelate matvarer er ikke bare usunt, men vil ikke fungere når du prøver å øke hastigheten metabolisme.