Digidexo.com

Hvordan spise sunt på Wendys

Hvordan spise sunt på Wendys


Å spise fast food kan være farlig for helsen din hvis du støter på det hver dag eller betaler lite oppmerksomhet til hva du spiser. Noen fastfood-smørbrød har nærmere 1000 kalorier. Legg pommes frites og brus og du er inges mer kalorier enn du trenger for dagen. De fleste fast-food restauranter, inkludert Wendys, tilbyr nå flere valg på menyen, så en ernæring-bevisst person kan spise sunt og gjøre gode valg for hans eller hennes familie. Å spise sunt på Wendys, erstatning, spesiell rekkefølge, velge mindre størrelser og plukke kaloririk mat over fett mettet eller sukkerfylte matvarer.

Hvordan spise sunt på Wendys

Hvordan spise sunt på Wendys

Bytt ut matvarer. I stedet for å ha pommes frites med sandwich, har en side salat. Siden salater har 35 kalorier. Hvis du ikke liker salat, prøv Mandarin orange cup med 80 kalorier. Besparelser på kalorier er mye med tanke på at en stor pommes frites har 550 kalorier. Selv en bakt potet er lavere i kalorier og fett enn frites. I stedet for en brus, erstatning vann. En liten koks er 140 kalorier grunn av sukkeret. Du kan melde deg på en diett brus, men diett brus er ikke bra for kroppen. Vann er et klokere valg.

Be om en spesiell rekkefølge. Be for hamburger eller kylling sandwich å bli bun mindre. Be om å holde majones på brødskiven. Hvis du har en salat, fortelle dem om ikke å sette i sprø nudler, og be om en lav-fett eller nonfat dressing i stedet for den vanlige dressing.

Velg mindre størrelser. Hvis du insisterer på høyere kalorifattig og -fat mettede matvarer, velge mindre størrelser. En liten pommes frites har 340 kalorier i forhold til de store frites på 550 kalorier. En junior hamburger har 220 kalorier; mens, en trippel med alt veier inn på 960 kalorier. Hvis du tar deg god tid og nyte maten, vil du være fornøyd med mindre størrelser.

Velg kaloririk mat. Wendys chili er en kalori tett mat. Den lille chili er 190 kalorier, den store er 280 kalorier. Protein er 14 gram for lite chili og 21 gram for den store chili. På grunn av de bønner og kjøtt, chili høy i god karbohydrater, protein og fiber. Dette gjør det en kaloririk mat. Mandarin kylling salat og kylling Caesar salat er 180 kalorier og inneholder protein fra kylling samt fiber fra greenene. Et ultimate kylling grillet sandwich er 320 kalorier. Proteinet er 28 gram og Mahmood er hvete, og legger fiber i måltidet.

Les ernæringsmessige informasjon. Fast-food restauranter legge inn deres ernæringsmessige informasjon. Wendys informasjonen er også tilgjengelig på deres hjemmeside, wendys.com. Ta deg tid til å se over kalorier, mettet fett, karbohydrater, salt og sukker kolonner notert på hver matvare. Det kan overraske deg hva slags mat er altfor dyrt i kalorier og fett, og hva slags mat er gode valg for et sunt måltid.

Hint

  • Wendys tilbud gluten gratis elementer.
  • Wendys har redusert fett rømme for bakte poteter.