Digidexo.com

Hva Natural Urter senke høyt blodtrykk?Ifølge American Heart Association, nesten en av tre voksne har høyt blodtrykk i USA. Dessverre har så mange som en tredjedel av disse menneskene ikke innser at de har høyt blodtrykk, ofte fordi de ikke har symptomer. Legen kan anbefale medisiner for å senke høyt blodtrykk. I tillegg finnes det alternative urte rettsmidler som kan bidra til å redusere høyt blodtrykk på en naturlig måte. Rådfør deg med legen din før du tar fatt på noen urte behandling program for høyt blodtrykk.

Hvitløk og løk

Hvitløk har egenskaper som gjør det mulig å senke blodtrykket. Som aspirin, har hvitløk blodfortynnende evner, og kan senke både systolisk og diastolisk blodtrykk opplesninger.

Hvitløk inneholder d polysulfides, som gjør avslapning av blodkar.

Innlemme hvitløk i ditt daglige kosthold for å redusere blodtrykket opplesninger. Bare å legge to fedd hvitløk om dagen er nok til å ha en innvirkning. Legg hvitløk i fire uker for å se resultater.

En annen urtemedisin for å behandle høyt blodtrykk er løk. Løk inneholder en komponent kalt quercetin som bidrar til å slappe av blodkar vegger, og dermed senke blodtrykket. Dette kjemikaliet har den egenskapen av å være i stand til å redusere produksjonen av en blodåre sammentrekkende element som kalles angiotensin II. Det kan også ha nytte av å senke kolesterolnivået i kroppen.

Grønn te og Hawthorn

Grønn te er ofte forbrukes i Japan, og har vist seg å senke blodtrykket. Det er viktig å konsumere grønn te som ikke er koffein. Grønn te inneholder en ingrediens som kalles katekiner; Særlig EGCG, som begrenser ACE, et enzym som opprettholder ukontrollert blodkarsammentrekning og forårsaker blodtrykket til å stige. Regelmessig inntak av koffeinfri grønn te vil føre til lavere blodtrykk opplesninger.

Urten hagtorn har evnen til å senke blodtrykket ved å tømme ut arteriene og forbedre blodsirkulasjonen i hele kroppen. Det bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen og gjør hjertet sterkere. Ta 300 mg tre ganger daglig for å redusere blodtrykket.

Stevia og kanel

Stevia ekstrakt er hentet fra en urt som bidrar til å senke blodtrykket. Men ofte brukes som et alternativ søtningsmiddel, stevia viser løfte i å senke høyt blodtrykk nivåer. En anbefalt dose er 250-500 mg av en standardisert ekstrakt tre ganger om dagen.

Kanel er et populært blodtrykkssenkende krydder. Så lite som en teskje om dagen kan ha en betydelig innvirkning på å senke blodtrykket.

Cardomom

Brukes i mange land som Kina og Japan, er kardemomme brukt for sine medisinske egenskaper, som for eksempel det evne til å senke blodtrykket. Ifølge en studie utført av Aga Khan University i Pakistan, har kardemomme kvaliteter som senker blodtrykket tall betydelig.

Linfrø

Linfrø er en annen urte alternativ som brukes til å behandle høyt blodtrykk. Linfrø og linfrøolje både inneholde høye nivåer av gunstige omega-3 fettsyrer. Linfrø fungerer ved å balansere blodsukkeret, noe som resulterer i lavere blodtrykk. Bakken flaxseeds kan enkelt legges til kosthold i bakevarer, stenket på frokostblanding eller lagt til salater. Et par teskjeer per dag vil gi gode resultater.

Valerian

Valerian er en urt som er tradisjonelt brukt til å behandle søvnløshet. Imidlertid er det også et nyttig urt i behandling av høyt blodtrykk på grunn av dens verdi som en samlet middel. Det har evnen til å redusere angst, noe som kan være en av de grunnleggende årsakene til høyt blodtrykk. Valerian er tilgjengelig i te eller kosttilskudd og er trygt for daglig bruk.

Unngå å kombinere naturmidler uten å konsultere legen din. Mens naturmidler tilby et effektivt alternativ til tradisjonell medisin, arbeide med legen din for å finne den beste behandling plan for håndtering av høyt blodtrykk.