Digidexo.com

De beste måtene å få vekt Fast

De beste måtene å få vekt Fast


Økende vekt raskt bør alltid ledsages av en medisinsk vurdering. De beste måtene å legge vekt inkluderer raskt spise sunt og vektløfting. Ved å supplere vekttrening med riktig ernæring, bør du være i stand til å legge sunne pounds raskt.

Økende vekt på riktig

De beste måtene å få vekt raskt bør alle inkludere riktig næringsinntak og en vektløfting rutine. Vær oppmerksom på at noen alternative vektøkning metoder vil innebære overdreven fett gevinst, noe som kanskje ikke være målet ditt. Vektøkning er best vedlikeholdt over tid; når du opp i vekt raskt, noen umiddelbare gevinster vanligvis ikke kommer til å være langsiktig. Spise ofte, løfte riktig, og begrense hjerte-øvelser vil øke din evne til å få vekt raskt.

Næringsstoff tett Foods

Riktig ernæring er viktig for riktig vektøkning. Spise næringsrike matvarer, og supplere din diett med høyt protein måltider. Kaloriinntaket må økes eksponentielt. I tillegg overvåke mat etiketter for å sikre at du er forbruker høykvalitets matvarer. Whey protein og kreatin er gode kosttilskudd for rask vektøkning. Følg etiketter og / eller ta kontakt med en lege om nødvendig. Profesjonell kroppsbygger og ernæringsekspert Vince delmonte antyder innlemme vibrering for vektøkning, for eksempel:

1 til 3 kopper lettmelk (300 kalorier)
1 til 2 kopper blandede bær (200 kalorier)
40 til 60g protein pulver (160-240 kalorier)
1 til 2 ss. av naturlig peanøttsmør (200 kalorier)

Vektløfting rutine

Å sette på vekt fort kan resultere i fett gevinst med mindre du også følge en vektløfting rutine. Stick med seks til 12 reps. Ved å fokusere på muskelmasse og blodstrøm, vil vektøkning oppnås som næringsstoffer jag inn i musklene; Dette er kjent som "pumpe". Delmonte bemerker at "bulking opp er den raskeste måten å få masse." Ikke hopp over treningsøktene eller eldre tog.