Digidexo.com

Hvordan sjekke for kinesiske Tørrvegg i hjemmet ditt

Kinesiske gips er en potensiell helserisiko og er i hus over hele landet, spesielt i Sør-Florida-området. De mulige helsetrusler forbundet med kinesiske gips inkluderer luftveissykdom og andre mulige sykdommer som forskerne ennå ikke er klar på grunn av den giftige natur gips. Det er viktig å vite hvordan du kan oppdage kinesisk gips i ditt hjem for å unngå tilhørende helserisiko.

Bruksanvisning

•  Sjekk for lukten av svovel eller råtne egg, spesielt når det regner. Svovelgasser er mer potent når det er fuktig, og de er mer sannsynlig å bli utgitt i løpet av fuktige værforhold. Lukten skyldes gips forsyninger fra Kina blir utsatt for kull som inneholder store mengder svovel og frata en bestemt lukt.

Fjern gips og se etter eventuelle klistremerker på gips som sier "Knauf Gips Tianjin (KPT). Hvis det er en" Made in China ", klistremerke, dette kan også være en versjon av den giftige kinesiske drywall. Denne informasjonen kan finnes på baksiden av gips ark. Hvis du har et loft, kan du være i stand til å se bunnen av gips ved å fjerne isolasjonen fra taket og sjekke bunnen for denne informasjonen.

Inspiser spoler på din klimaanlegg. De vil bli svertet og korrodert hvis de har blitt påvirket av kinesisk gips. Du kan legge merke til andre ledninger er også korrodert.

Hire en lisensiert kontraktør om å fjerne gips fra hjemmet ditt. I tillegg ansette en hjem inspektør for å være sikker på at du har fjernet all mulig gips produkt.

Tips og advarsler

  • Sørg for å ha en godkjent respirator for å gjøre noe gips fjerning.
  • Overvåke helsen din for noen negativ helse påvirker som kan være forbundet med eksponering for kinesisk gips.