Digidexo.com

Hvordan å miste Dramatisk vekt på en uke

Hvordan å miste Dramatisk vekt på en uke


Det er mulig å miste mye vekt i en uke, men hvis du gjør dette, er vekten du mister vanligvis vann vekt, noe som betyr at du vil få den tilbake når din diett tilbake til det normale. Å miste ett pund i uken, du må kutte 3500 kalorier fra kostholdet ditt, eller ca 500 kalorier om dagen. Gjør dette med en kombinasjon av kosthold og trening, og basere kostholdet på frukt, grønnsaker og små mengder magre proteiner for å holde energien oppe.

Hvordan å miste Dramatisk vekt på en uke

•  Drikk vann. Vann kan gjøre deg mer full mellom måltidene, og hvis du drikker et par glass før hvert måltid, vil den følelsen av fylde hjelpe deg å spise mindre.

Eliminer karbohydrater som brød, pasta og ris fra kostholdet ditt. Disse har en tendens til å forårsake oppblåsthet og vektøkning, så kutte dem fra kosten midlertidig er en god måte å miste vekt raskt.

Spis hovedsakelig frukt og grønnsaker. Disse matvarer er høy i vitaminer, mineraler og fiber og lite fett. Fylle deg opp på frukt og grønnsaker vil hjelpe deg å slippe vekt raskt uten å ofre din helse.

Sett et par måltider med væsker. Til frokost, lage en banan smoothie med melk, en banan og protein pulver. Til lunsj eller middag, har en bolle eller to av en buljong-basert suppe med kjøtt og grønnsaker. Disse vil bidra til å holde deg full uten en masse kalorier.

Ta med en liten mengde magre proteiner til hvert måltid. Dette kan være en halv kopp bønner i din suppe til lunsj, eller en mager kyllingbryst på størrelse med håndflaten på middag. Legge til protein vil bidra til å holde deg full og drivstoff musklene dine.

Øvelse hver dag. Kardiovaskulær trening er mest effektiv på å brenne kalorier, som du ønsker å gjøre for å miste mye vekt. Utøve en time hver dag, holde cardio like intens som mulig. Inkluder vekttrening i ditt treningsprogram et par ganger i uken for å bidra til å bygge muskler. Ved å bygge muskler, vil du brenne enda mer kalorier enn hvis du bare dieted.