Digidexo.com

Phenibut Safety

Phenibut Safety


Phenibut er et supplement lik GABA - et kjemikalie i den menneskelige hjerne - og brukes for tilstander så som angst og depresjon. Men få studier er tilgjengelig vedrørende sikkerhet Phenibut.

Identifikasjon

Phenibut brukere ta supplement for å behandle angst, stress, spenninger, tretthet og post-traumatisk stresslidelse. Imidlertid har dens effektivitet ved behandling av disse tilstander ikke er blitt etablert av en hvilken som helst pålitelig kilde.

Advarsel

Ifølge Dr. Pieter Cohen av Cambridge Health Alliance, Harvard Medical School, er kosttilskudd selskapene ikke pålagt å informere kundene om mulige bivirkninger av sine produkter, selv når oppdaget. Siden noen av innholdsstoffene har en positiv effekt på menneskekroppen kan også ha en negativ effekt, bør kosttilskudd kun brukes dersom informasjon kan fås fra en pålitelig kilde som klare fordeler er forbundet med bruken.

Sikkerhet

Ifølge WebMD, er informasjon om sikkerheten til Phenibut praktisk talt ikke-eksisterende, så dens effekt hos mennesker har ikke blitt undersøkt. Alle som vurderer dette tillegget bør snakke det over med helsepersonell før du legger det til hans eller hennes diett.