Digidexo.com

State pasning Alcohol Drug Treatment

Alkohol og narkotika behandling er vanskelig som personen som bruker kan være resistente, noe som fører til rehab. De som klar til å stoppe ofte synes det er vanskelig, og behandling kan koste tusenvis av dollar i måneden. Mange ikke har forsikring og slå til et behandlingssenter som tilbys av deres tilstand.

Valgbarhet

For å dra nytte av statlig assistert alkohol eller medikamentell behandling, må du først bli akseptert inn i programmene som tilbys. Vanligvis er det nødvendig med bevis av inntekt og informasjon for å utnytte disse ytelsene.

Anonyme Narkomane

Hvis du bruker alkohol eller narkotika, og det påvirker livet ditt negativt, kan behandling være nødvendig. Kontakt din lokale NA kontor og snakke med en kvalifisert avhengighet spesialist for free; han vil være i stand til å gi deg navnene på behandlingssentre.

Gruppe Therapy

Når du snakker med en rådgiver, kan hun be deg om å komme inn og delta på et møte. Disse frie møter involvere andre narkomane som deler sine historier og bidra til å vise at du er ikke alene.

Poliklinisk

Det er gratis behandling sentre i hver stat; din lokale NA er den beste måten å finne ut hvor. Hvis du skal gjøre poliklinisk behandling, konsekvent og regelmessig individualisert terapi samt gruppe vil bli pålagt. Medisiner vil også bli gitt dersom det anses hensiktsmessig.

Døgnbehandling

Gratis innleggelse behandling finnes, men er vanligvis overbefolket og for mange er ineffektiv. Hvis ubemidlede, vil staten dekke alle utgifter inkludert medisiner, terapi, kost og losji og mat.

Tips

Utnytte non-profit organisasjoner er nøkkelen til å motta behandling hvis du ikke har råd til det; men du må først være forpliktet til å stoppe.