Digidexo.com

Ginger Root rettsmidler

Ginger Root rettsmidler


Lett gjenkjent av sin litt krydret smak og en gnarly brun form, er ingefær brukt i matlaging og godteri, og kan også være syltet. Lenge brukt til å berolige milde mageproblemer, en studie i European Journal of Gastroenterology og Hepatology viste at ingefær hjelper prosessen med fordøyelsen ved å stimulere bevegelsen av mat fra magesekken til øvre del av tynntarmen. Skånsom, men effektiv, holder ingefær en plass i alternativ medisin og kommer i flere former. Her er noen populære rettsmidler som involverer denne flerbruks roten.

Typer av Ginger

Du kan kjøpe ingefær i ulike former. Skrell grov hud av fersk ingefær, og etter at du rive, bakken eller hogge det, dyppe den i varmt vann for en te. Syltet ingefær vanligvis følger sushi og renser ganen mellom biter. Krystallisert ingefær legges til desserter, men kan være en søt behandler alle sine egne og spise et stykke eller to etter et måltid kan berolige magen. Du vil finne malt ingefær i fri pulverisert form og inneholdt i piller; mens den frie formen brukes i matlaging, er pillene som hovedsakelig brukes til medisinske formål.

Betennelse

Ingefær inneholder anti-inflammatoriske stoffer som gjør det svært verdifullt for helseproblemer som involverer kronisk betennelse. Ifølge en 2008 studie i British Journal Food and Chemical Toxicology, ingefær har anti-inflammatorisk egenskaper som bekjempe tilstander som ulcerøs kolitt, slitasjegikt i kneet og generell leddsmerter.

Lavere Kolesterol

Ifølge Journal of Nutrition fra The American Society for Nutritional Sciences, kan ingefær redusere kolesterolet og forebygge blodpropp, og dermed redusere sjansen for å få hjerteinfarkt eller hjerneslag. Dette er spesielt lovende nyheter for de med hjertesykdom som allerede tar mange reseptbelagte legemidler. Hvis du allerede tar medisiner for å senke kolesterolet, ta kontakt med legen din først.

Reisesyke

Hvis du opplever reisesyke i fly, tog, båter eller biler, kan du føle deg kvalm, svimmel eller bryte ut i kaldsvette. Tar pulverisert ingefær piller har vist seg å redusere noen av disse effektene, om ikke helt eliminere dem. Plus, i motsetning til reseptbelagte og over-the-counter (OTC) medisiner, ingefærrot ikke medfører uønskede bivirkninger som tretthet eller tørr munn. Du kan også drikke ingefær te i løpet av turen, enten fra skrellet fersk ingefær eller fra en pose med ingefær-te.