Digidexo.com

Informasjon om Shaklee Vitaminer

Informasjon om Shaklee Vitaminer


Det er fornuftig at bekymring over helseproblemer ville kjøre opp vitamin salg, og den har. Kanskje dette er det som gjør at Shaklee å skryte av at det er i dag den "nummer én naturlig ernæring selskap i USA."

Historie

"Vitalisert Minerals" var blant verdens første multivitaminer. De ble opprettet i 1915 av Dr. Forrest C. Shaklee, som grunnla selskapet i 1956.

Typer

Shaklee har et vitamin for alle. I tillegg til grunnleggende daglige vitaminer, er det spesialiserte regimer for menn, kvinner, barn og eldre. Det er enda en sertifisert kosher linje.

Funksjoner

Alle Shaklee vitaminer er naturlig, og selskapet forskyvninger 100 prosent av sine klimagassutslipp for null innvirkning på global oppvarming.

Fordeler

Dr. Shaklee planlagt for sine vitaminer for å hjelpe folk på to måter: ved å forbedre deres helse og ved å tilby dem en måte å tjene penger.

Betraktninger

Siden Shaklee er en multilevel markedsføringsselskap, sine vitaminer selges kun gjennom distributører. Ikke bare kan dette være upraktisk, men det kan forklare det faktum at Shaklee vitaminer er priset høyere enn på apotek.