Digidexo.com

Flat Mole fjerning

Flat Mole fjerning


Føflekker, også kjent som nevi, er pigmenterte celler på huden din. Flate føflekker er mørke flekker som ikke er oppvokst på huden. De kan utvikle seg hvor som helst på kroppen. Det finnes flere metoder for fjerning av flate føflekker for de som finner dem unappealing.

Kirurgi

I noen tilfeller kan du ha din flat føflekk fjernet av excisional kirurgi. Legen vil kutte ut føflekken og sy huden sammen. Dette er en effektiv metode for fjerning, men det er også den mest smertefulle alternativ, og det har den lengste tid helbredelse. Det vil forlate en tynn linje som et arr der huden har blitt sydd. Størrelsen av mol- vil bestemme antall masker som trengs og størrelsen på arret.
Laser kirurgi er den vanligste formen for flat føflekk fjerning. Et gjennomsnitt på tre laser behandlinger er nødvendig for å fullt ut fjerne føflekken. Din lege eller hudlege vil bruke lokalbedøvelse til nummen området før du bruker en laser for å fjerne føflekken. Det er ingen snitt i laser kirurgi, slik at du er mindre sannsynlig å arr. Dette er ikke en smertefull prosess. De fleste pasienter vil oppleve bare en krible under prosedyren. Laser kirurgi fungerer ved å forsegle blodkar som er ansvarlig for å lage føflekken. En skorpe vil dannes i det område hvor mol- ble fjernet, men den vil falle av i et gjennomsnitt på to uker.

Kremer

Det er flere over-the-counter muldvarp-fjerning kremer og pastaer. Noen kremer inneholder bloodroot, en urt dyrket i de nordlige delene av USA og Canada. Det er et alternativ medisin urt som har vært brukt i årevis for å naturlig fjerne føflekker.
Det er også falming kremer som arbeider for å visne fargen på føflekken å blande inn med din naturlige hudfarge. Det er best å velge kremer som fokuserer bare på mole fjerning i motsetning til kviser. De fleste føflekk-fjerning kremer fungerer ved å brenne det øverste laget av føflekken å skape nye hudceller. Det er viktig å beskytte huden som omgir mol for å unngå å skade friske hudceller. Du kan bruke en smultring-formet bandasje når du søker disse formene for behandling. Disse kremene bør påføres lokalt på flat føflekk å visne bort den mørke tonen i føflekken din.

Betraktninger

Føflekker kan inneholde ondartet vev som er potensielt cancerous. Selv flate føflekker er vanligvis ikke kreft, bør du rådføre deg med legen din for å finne ut om en biopsi er nødvendig. Mole-fjerning kremer og over-the-counter behandlinger bør ikke brukes på føflekker med maligne vev.
På grunn av muligheten for arrdannelse fra kirurgi, er det best å først prøve hjemme-kremer.
Hvis det er hår dyrket i mol, kan den fjernes ved barbering, elektrolyse eller en laser. Du bør ikke nappe noen hår i en flat føflekk fordi det kan føre til smertefull betennelse.
Du bør alltid ta kontakt med hudlege for å finne ut hvilken metode som er best for deg.