Digidexo.com

Fibromyalgi Arm Pain Oppskrift

Ifølge Mayo Clinic, er fibromyalgi en tilstand der en person opplever utbredte smerter og ømme punkter i muskler, sener og leddbånd. Arm smerte er en av de vanligste symptomene på fibromyalgi. En oppskrift på behandling av fibromyalgi arm smerter kan inneholde is, varme, medisinering, massasje og trening. Dessuten, noen naturlig medisin utøvere tror Fibromyalgi er en autoimmun sykdom forårsaket av candida (naturlig sopp i kroppen) overvekst (candida). Candida er ofte forårsaket av en dårlig diett som er rik på sukker. Dermed endre kosthold er en annen mulig oppskrift for Fibromyalgi arm smerter.

Is

Siden fibromyalgi fører til smerter i muskler, sener og leddbånd, kan isen være et effektivt middel for Fibromyalgi arm smerter. Ice forårsaker vasokonstriksjon (innsnevring av blodårer) som reduserer betennelse og følge smerte ved å begrense blod og lymfe flyt til armene. Bruk is i løpet av de første 48 timene etter utbruddet av smerte. Ice er mest effektiv hvis du komprimere den direkte mot armen på 20-minutters intervaller i løpet av dagen (hver 3 til 4 timer).

Medisinering

Paracetamol (Paracet) kan være effektive i behandling av fibromyalgi arm smerter. Anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen (Advil, Motrin) og naproxen (Aleve) kan bidra til å avlaste både arm smerter og betennelse forbundet med fibromyalgi, ifølge Mayo Clinic. Legen din kan også foreskrive Prozac eller Cymbalta for å lette smerter og utmattelse forårsaket av fibromyalgi, eller anti-anfall medisiner, som noen ganger brukes til å redusere smerte.

Massage & Exercise

Ifølge Fibromyalgia-Symptoms.org, en velkjent forskning forum for fibromyalgi lider, er massasje stadig mer populært i lindre fibromyalgi smerter i armer og andre muskler. Massasje fremmer blodtilførselen til armen muskler, sener og ledd, noe som bringer næringsstoffer og oksygen for helbredelse. Dette bør gjøres etter den første betennelsen er under kontroll (etter ising de første par dagene). Massasje øker også fleksibiliteten og lindrer stivhet i musklene. Videre kan utøve holde blodpumping i enda større grad. Begynne å jobbe ut regelmessig på et treningsstudio eller hjemme med manualer. Fokus på arm øvelser for biceps (krøller) og triceps (push-ups) for å lindre arm smerter. (Se "Ressurser" i denne artikkelen for noen grunnleggende arm øvelser.)

Diett

Endringer i kostholdet kan bidra til å rydde en intestinal candida gjær infeksjon. Candida trives vanligvis på gluten og sukker så eliminere glutenous og søte matvarer fra kostholdet ditt kan hjelpe deg å overvinne fibromyalgi arm smerter. Du kan fortsatt spise kjøtt, brun ris, grønnsaker, belgfrukter, egg og selv i enkelte korn som hirse og bokhvete. Ifølge Wisconsin Institute of Nutrition, andre matvarer som fôrer candida og trenger å bli ekskludert fra kostholdet er eddik, alkoholholdige drikkevarer, alkoholfritt øl, malt, sjokolade, pickles, Worcestershire saus og soyasaus.