Digidexo.com

Hvordan er en Heat Stroke behandlet?

Hvordan er en Heat Stroke behandlet?

Er det heteslag?

Det første du må bestemme å behandle noen varme-relatert lidelse er hvilken som du arbeider med. De to hovedkategorier er heteslag og heteslag. Heteslag er mindre alvorlige og er preget av alvorlig svetting, muskelkramper, svakhet, kvalme og ørhet. Den største forskjellen mellom det og heteslag er at en person som lider av heteslag vil stoppe svette. Heteslag er en mye mer alvorlig tilstand og kan være livstruende. Det er preget av unormalt høy kroppstemperatur, fravær av svetting, forhøyet puls, anstrengt pust, mental forstyrrelse, kraftig rødme i huden og i noen tilfeller anfall eller koma. Hvis du arbeider med heteslag, bør du umiddelbart ringe en ambulanse eller søke legehjelp, og i mellom tidsperiode begynne førstehjelp behandling.

Umiddelbar Care for heteslag

Ditt første skritt bør være å ringe for profesjonell medisinsk hjelp. Mens du venter, skjønt, er det flere ting du kan gjøre for å behandle heteslag. Først får offeret sittende, ut av solen, og i en luftkondisjonerte området hvis det er mulig. Hvis heteslag offeret er klar nok til at han kan drikke, og deretter begynne å gi ham kjølig vann, men ikke isvann eller ekstremt kaldt vann. Å gi ham vann som er for kaldt, kan det føre kramper eller oppkast. Fukt persons kropp ned med kaldt vann og vifte ham å kjøle ham ned. Også, hvis du har isposer, isbiter eller til og med frosne produkter, plasserer dem under heteslag offerets armhulene og bruke en kald håndkle til pannen. Sørg for å fukte håret ned grundig. Fortsett å lufte ham og prøver å kjøle kroppstemperaturen til hjelpen kommer. Hvis du har et termometer, så ta sin temperatur. Målet ditt bør være å senke pasientens kroppstemperatur til ca 101-102 grader.

Innlagt på sykehus Care for heteslag

Når en ambulanse kommer, vil ambulanse ta over og begynne å behandle heteslag profesjonelt. De vil trolig administrere kjølig intravenøs (IV) væsker til pasienten og fortsette førstehjelp behandlinger som å holde pasienten utvannet og lufte ham. På sykehuset, vil en lege bruke mer intensive metoder for å behandle heteslag offer hvis kroppstemperaturen er fortsatt for langt forhøyet (over ca 102 grader). Legen kan velge å fordype pasienten i kaldt vann, fortsett å tisse ham ned og bruke fordampning å kjøle kroppen hans, bruke kalde omslag eller bruk avkjølte IV væsker. Hele målet er å få heteslag offerets kjernen kroppstemperatur under 102 grader og å rehydrere ham. Et offer for heteslag vil vanligvis holdes over natten for videre observasjon og for å sikre at han er riktig hydrert og stabil før han forlater.