Digidexo.com

Low Carb Foods å spise for å gå ned i vekt

Slanking for å gå ned i vekt kan være en vanskelig oppgave med vell av forskjellige dietter planer og mat tilgjengelig. Begrense kaloriinntaket ved å unngå fet mat og mat med høyt innhold av karbohydrater, kombinert med å få mosjon, er en effektiv måte å miste vekt. Mens karbohydrater er ikke iboende dårlig, de inneholder kalorier, så å finne sunn mat med lav samlet mengde karbohydrater og fett kan bidra til å fremme vekttap.

Grønnsaker

Grønnsaker av alle slag er vanligvis lav i karbohydrater og inneholde antioksidanter som kan bidra til å forhindre visse sykdommer og til og med redusere tegn på aldring. Grønne grønnsaker som spinat og salat pleier å være spesielt sunt og inneholder svært få kalorier totalt. Noen grønnsaker som selleri inneholde så få karbohydrater at det kan faktisk krever mer kalorier for å spise de tøffe, trevlet stilker enn kan oppnås ved å fordøye dem. Mange rotgrønnsaker som gulrøtter og reddiker er også relativt lav på karbohydrater og gir et høyt nivå av næringsstoffer. En annen fordel av å spise grønnsaker er at de inneholder ingen kolesterol, ettersom kolesterol er kun finnes i animalske produkter. Noen stivelsesholdige knoller som poteter og yams har betydelige mengder karbohydrater.

Magert kjøtt

Magert kjøtt produkter som er lav i mettet fett og karbohydrater tendens kan bidra til å bygge muskelmasse og fremme vekttap. Kjøttprodukter har svært få eller ingen karbohydrater, men vil ofte ha en betydelig mengde fett og protein. Siden karbohydrater og protein har 4 kalorier per gram og fett og 9 kalorier per gram, er det viktig å unngå fettholdig kjøtt for å hjelpe til med vekttap. Fjærkre som kylling og kalkun er vanligvis magert og inneholder mindre kolesterol enn fattier kjøtt. Fisk som laks og tunfisk er også sunt å spise og inneholder få karbohydrater; mens de inneholder betydelige mengder fett, fisk fett er ofte sunt og kan bidra til lavere kolesterol.

Olive Oil

Det kan virke merkelig at et oljeprodukt som er essensielt rent fett kan hjelpe en ned i vekt, men olivenolje inneholder null karbohydrater og fett den inneholder er sunnere enn fett som finnes i smør. Folk som regelmessig konsumerer olivenolje som et alternativ til smør er ofte sunnere og har en lavere rate av hjertesykdom enn de som spiser smør. Dette er delvis på grunn av det faktum at olivenolje inneholder ikke kolesterol, fordi det er avledet fra planter. Som enhver høy-fett produkt, bør olivenolje brukes med måte for å fremme vekttap - men når du må bruke noe for matlaging eller til smaken brød, vurdere å bruke olivenolje.

Betraktninger

Å si at å spise visse matvarer kan hjelpe en ned i vekt er litt misvisende. Spise kalorier av noe slag - karbohydrater, fett eller protein - kan føre til vektøkning, men å finne mat med færre kalorier kan redusere det totale kaloriinntaket. Hvis du kan redusere kaloriinntaket nok slik at du forbrenner mer kalorier hver dag enn du spiser, vil du gå ned i vekt over tid. Spise low-carb matvarer kan hjelpe, men til slutt målet bør være å konsumere en samlet lav mengde kalorier, ikke bare en lav mengde karbohydrater.