Digidexo.com

Hva kan man forvente fra Misoprostol

Misoprostol er fellesnavnet for en reseptbelagte medisiner tatt i tablettform. Leger foreskrive Misoprostol for en rekke bruksområder, de fleste som involverer fordøyelsen helse.

Funksjon

Dersom legen har forskrevet misoprostol for deg, er det sannsynlig at du har blitt foreskrevet et ikke-steroid antiinflammatorisk (NSAID) medisiner for å lindre smerte. Formålet med misoprostol er å beskytte magen fra sår som noen ganger oppstå fra å ta NSAIDs.

Bruk

Normalt er misoprostol tas fire ganger per dag for å hindre sårdannelse og brukes helt til du ikke lenger blir behandlet med NSAIDs.

Typer av bivirkninger

Den mest vanlige bivirkning av misoprostol er diaré, som forekommer i omtrent 14 til 40 prosent av pasienter som tar stoffet for å hindre sårdannelse, i henhold til FDA-kliniske studier er publisert på RxList. Magesmerter er også vanlig, utføring av om lag 13 til 20 prosent av pasientene.

Løsning

I de fleste tilfeller står de Mayo Clinic diaré og abdominal smerte fra misoprostol kan elimineres ved å redusere doseringen.

Betraktninger

Misoprostol bør ikke tas under graviditet som den har potensial til å forårsake en abort. Det er heller ikke trygt for de med en historie med blod fartøyet sykdom, epilepsi eller inflammatorisk tarmsykdom.

Ap bruk

Av og til leger bruker misoprostol å indusere arbeidskraft eller som en del av fremgangsmåten for en medisinsk abort. Dette kan føre til menstruasjons spotting, kramper eller smerter under menstruasjon ifølge RxList.