Digidexo.com

Herbal Behandling for Ringorm

I motsetning til hva navnet antyder, er ringorm en hudtilstand forårsaket av en sopp, og er ikke en invasjon av en orm. Soppen, tinea, lever på de ytre lag av hodebunnen, hud og negler.

Hvordan den sprer seg

Ringorm er svært smittsom og spres gjennom gulv, håndklær, dusjkabinetter og andre delte overflater. Unngå direkte hudkontakt med andre og med felles flater for å unngå å spre smitte eller bli re-infisert. Dette er den samme soppen som forårsaker fotsopp.

Symptomer

Ringorm primære symptomet er et ringformet utslett. Mens huden helbreder i midten av ringen, er utslettet veldefinert på de ytre kanter, hvor det sprer seg utover. Utslettet er vanligvis en annen farge enn den omkringliggende huden, enten lysere eller mørkere.

Kolloidalt sølv

I tillegg til urte-behandlinger, kan du bruke kolloidalt sølv. Påfør kolloidalt sølv til infiserte huden ved hjelp av en steril pad. Hvis hender eller føtter er smittet, kan de bli dynket i en kolloidalt sølv løsning.

Fordelaktig Urter

Balsam for Tolu kommer i harpiks form og bør brukes på de infiserte områder av huden i tre uker. Denne urten er antibakteriell, antiseptisk og fremmer helbredelse.

Pau d'arco er en urt som kommer i skjær form for å bli tatt internt, hjelpe immunforsvaret bekjempe sopp.

Tea tree er en svært soppdrepende olje laget fra tea tree anlegg og er en kraftig urte behandling for ringorm. Gjør komprimerer med 8 til 10 dråper tea tree olje i en pt. vann.

Valnøtt blad kommer også i olje form, og brukes til å stoppe oser og sekret. Påfør som en komprimere bruker 8 til 10 dråper til 1 pt. vann.

Infected hodebunn

For ringorm i hodebunnen, kan du bruke en sjampo som inneholder selen sulfid i en uke, som Selsun Blå.