Digidexo.com

Ernæring Helse Fair Ideas

Ernæring Helse Fair Ideas


Ernæring helse messer er pedagogiske og nyttige hendelser som får samfunnet eller aksjeselskap ansatte tenker om sunnere livsstil. Deltakere få verdifull informasjon for deres velvære. Fokus på ideen om å spise sunnere mat for å leve et lengre og bedre liv. Tilbyr et utvalg av ideer og informasjon. Deltakere bør ha hands-on erfaringer til å huske senere, i stedet for bare en samling av brosjyrer.

Demonstrasjoner

Satt opp boder for å vise besøkende hvordan å forberede sunne måltider. Har båser for nærende, quick-fix måltider som lett kan tilberedes etter en lang dag. Tilbyr også demonstrasjoner på sunt etter skoletid snacks for barn. Mange barn kommer hjem fra skolen og ønsker junk food, så vise foreldrene hvordan de skal tilberede sunne og gode smaker mat som barna vil spise. Lære deltakerne hvordan du legger til mer frukt og grønnsaker i sine dietter. Texas A & M Systems AgriLife Extension hjemmeside antyder demonstrere hvordan å forberede frukt og grønnsaker kopper. Sunn modifikasjoner normalt høy-kalori oppskrifter vil også være populære. Tilby besøkende prøver eller kuponger.

Spesielle dietter

Høyt blodtrykk, diabetes og cøliaki er vanlige lidelser. Vis deltakere at de kan nyte god mat selv om de har disse forholdene. Satt opp skjermer som viser måltid ideer som hjelper administrere hver lidelse. Vis salt-alternativ krydder og måltider for de med hypertensjon. Distribuere brosjyrer på å telle karbohydrater for diabetikere. Gi ut en liste over vanlige glutenfrie matvarer for de med cøliaki. Tilby oppskrifter tilpasset den enkelte kosthold og gi informasjon om endring favoritt mat. Du kan også være lurt å inkludere hjerte-sunn og laktoseintolerante dietter.

Porsjonskontroll skjermer

Porsjonskontroll spill oppfordre helse rettferdig besøkende til å delta aktivt. "Sett opp en skjerm med mat modeller og husholdningsartikler til å representere mat porsjonsstørrelser. La deltakerne prøve å matche opp matvarer med riktig servering størrelse elementet," anbefaler American Dietetic Association. Sett ut deler av vanlige matvarer som epler, biff, kylling og korn. Vis deltakere hvor du finner del beløper seg på etikettene på matvarer som pasta og bakevarer. Texas A & M Systems AgriLife Extension antyder en sukker-skjerm og sa, "for eksempel, hvis en kopp frokostblanding inneholder fire teskjeer sukker, vise kopp frokostblanding i en beholder, og hver for seg viser en beholder med fire teskjeer sukker." Prøv deler av brus, juice, krydder, og prepackaged matvarer. Utdanne deltakere på anbefalt daglig inntak av natrium. Deretter vise hvor mye salt felles elementer har i dem.