Digidexo.com

Kilder til økologisk kylling

Kilder til økologisk kylling


Økologisk kylling er kylling som har blitt matet og oppvokst på en måte i samsvar med United oppgitt Department of Agriculture retningslinjer for økologiske fjørfeprodukter. For å møte disse retningslinjene, må bøndene mate kyllinger økologisk mat gratis av veksthormoner, antibiotika eller andre syntetiske supplement. Kilder til økologisk kylling varierer avhengig av geografisk plassering; men det finnes flere alternativer for å finne økologiske produkter lokalt og på nettet.

Lokale Kilder

Sammen med dagligvarebutikker som bærer økologiske fjørfe i deres kjøtt delen, lokale kilder til økologisk kylling inkluderer bøndenes markeder og lokale bønder. Bøndenes markeder som Grow NYC gi en oversikt over økologiske bønder som er i eller leverer NYC området og omkringliggende områder med økologisk kjøtt og grønnsaker. Lokale bønder kan bli funnet ved å kontakte din lokale feed butikken for en liste over bøndene i ditt område som selger økologiske varer.

Online

Det finnes flere elektroniske kilder for organisk kylling og fjørfeprodukter som for eksempel slakterier og heia mat forsyne butikkene som vil skipet frosne produkter over hele USA. Selgere av økologiske fjørfe og fjørfeprodukter bekrefter at alle produkter oppfyller USDA økologiske standarder, som for eksempel å være hormon og antibiotika gratis fra "egg til plate" samt å være fri for tilsetningsstoffer og konserveringsmidler.

Raising Your Own

En annen kilde for økologisk kylling er å øke din egen. Raising økologiske kyllinger kan være like lærerikt som det er sunt. Det finnes flere typer bur som lett kan innkvartere bare én eller to kyllinger om gangen, og mange lokale bønder har kyllinger for salg i løpet av våren. I motsetning til kommersielt hevet slaktekylling som slaktes etter 6 måneder, organisk reist kyllinger er ikke broiler klar før åtte måneder gamle, som produserer en slankere kylling med bedre smak. Organisk feeds fri for hormoner og tilsetningsstoffer kan kjøpes på nettet, fra din lokale gården forsyning butikken og fra noen Dyremat forsyne butikkene.

Betraktninger

Ikke alle "frittgående" eller "naturlig hevet" fjørfe og fjørfeprodukter oppfyller USDA retningslinjer for "organisk" hevet kyllinger. Frittgående, naturlig hevet eller bur-fri kyllinger trenger ikke å møte USDA Organic retningslinjer fordi de ikke annonserer produktet som USDA organisk. I disse tilfellene, er bøndene ikke nødvendig å mate hormon og tilleggs-frie feeds eller holder seg til standarder for naturlig sollys, og minstekravet løpet av 1 1/2 meter med plass per kylling.